fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Hoe we jou van dienst kunnen zijn

Je bent op zoek naar een luxe buitenverblijf, zoals een serre op maat, waarmee je extra leefruimte creëert rondom je woning. De mogelijkheden zijn eindeloos en er komt een hoop bij kijken wanneer je je oriënteert op een serre. Heb ik wel of geen vergunning nodig? Welke afmeting past het best bij mij? Aan welke materiaalkeuze doe ik goed? 

Deze, en nog vele andere vragen kunnen naar boven komen wanneer je serieus na begint te denken over een serre op maat. Het feit dat het realiseren van een serre best specialistisch werk is leidt er regelmatig toe dat mensen met bepaalde onzekerheden en stress te kampen komen. 

Vanuit Mijnterrasoverkapping vinden we dit jammer. Je hoort juist te genieten van deze speciale tijd waarin er iets moois ontstaat vinden we. Wanneer je er niet uitkomt of gewoon eens om tafel wil met een expert ben je van harte welkom in een van onze showrooms in Apeldoorn of Zutphen. Eigenaar Rene gaat graag het gesprek met je aan, de koffie staat altijd klaar, plan een afspraak!

 

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een serre? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale serre eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Serre op maat terras
Serre op maat bruine vloer
Serre op maat zwart

Serre op maat: genieten precies zoals jij wil 

We vinden het bij Mijnterrasoverkapping belangrijk dat jij precies de serre op maat ontvangt zoals je ‘m zou willen. Alleen op deze manier kunnen we een glimlach op jouw of jullie gezicht toveren. Van het dak, de staanders tot de glaswanden; alles valt te personaliseren. Eigenaar Rene kan je zelfs helpen met de eventuele indeling van de serre en de bijbehorende accessoires om het plaatje compleet te maken.

Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn met advies en om jouw eventuele vragen te beantwoorden raden we het aan om een vrijblijvende afspraak in te plannen met eigenaar Rene. Rene is een expert op het gebied van serres en tuinkamers; hij kan je alles vertellen over de mogelijkheden en deze ook laten zien. In onze showrooms in Zutphen en Apeldoorn staat er een voorbeeld van een gemonteerde serre zodat je kunt voelen en zien wat de eigenlijke kwaliteit van onze producten is. 

Mijnterrasoverkapping: waar je nog ouderwets ontzorgt wordt

Eigenaar Rene en zijn vakmensen vinden het belangrijk dat jij tijdens het proces -waarin we voor jou extra leefruimte realiseren- achterover kunt leunen. Het enige dat jij of jullie hoeven te doen is het maken van beslissingen op het gebied van ontwerp, planning en plaatsing.  

Het achterover leunen begint al op het moment dat je voor het eerst in een van onze showrooms komt voor een vrijblijvend gesprek met eigenaar Rene. Hij brengt al jouw of jullie wensen betreffende een serre op maat in kaart waarna hij jou of jullie adviseert met enkele concrete mogelijkheden. Wanneer je al beter weet wat je wil kan het ook altijd waarde hebben om eens met Rene om tafel te gaan zitten. Een expert in het vakgebied kan namelijk altijd met een verfrissende blik naar een idee kijken. 

Mocht het een match zijn; we gaan voor je aan de slag en zullen je gedurende het gehele proces op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. In overleg met jou maken we een planning tot aan de datum van de oplevering. Uiteraard ben je na de oplevering ook altijd nog welkom bij ons wanneer je een (hulp)vraag hebt betreffende jouw gerealiseerde verblijf.


© Copyright Mijnterrasoverkapping