fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Met Mijnterrasoverkapping leun je achterover en geniet je van het resultaat

Mijnterrasoverkapping ontzorgt je van A tot Z met het ontwerp, de productie en de montage van een carport. Ieder project is volgens ons uniek en wordt daarom op maat gemaakt. Onze producten worden in Duitsland vervaardigd en zijn van hoge kwaliteit. Je bent altijd welkom voor een bakje koffie in een van onze showrooms in Apeldoorn of Zutphen om de producten te komen bekijken. Misschien wil je eerst meer informatie of aanvullende vragen beantwoord hebben. Neem gerust contact met ons op, eigenaar Ron beantwoordt met plezier al je vragen.

Stal en bescherm je bezittingen met een carport

Onder een carport stal en bescherm  je je bezittingen zoals een fiets, auto of zelfs boot. Hiermee bescherm je je carport tegen verschillende weersinvloeden zoals sneeuw, zon en regen. De multifunctionaliteit van een carport is een belangrijk voordeel. Je kunt een carport ook gebruiken als terrasoverkapping bij slecht weer wanneer het nog zo gezellig is in de tuin. Ook benieuwd? Kom langs in onze showroom voor een bakje koffie!

 

 

 

Een impressie van de product mogelijkheden

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een carport? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale carport eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.!

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews

Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij René. Namens ons team helpt René je met alle plezier. Je kunt René bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

0575471404

René

René

Specialist

Stel je vraag

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Carport-dak
Serre op maat
Carport-materiaal

De talrijke voordelen van een carport

Een van de belangrijkste redenen om een carport aan te schaffen kan de bescherming en het droog stallen van je vervoersmiddelen zijn. Bijvoorbeeld een brommer, auto of een fiets. Je auto krabben in de winter is vanaf nu verleden tijd. Met een carport blijft je auto lekker koel in de zomer omdat de hete zon er niet op staat. Ook wordt je auto minder snel vies. Dat betekent uiteindelijk minder vaak naar de wasserette of je auto zelf wassen.

Een bijkomend voordeel bij de aanschaf is dat een carport de waarde van een huis kan verhogen. Een carport is ook te gebruiken als terrasoverkapping. Zo kan bijvoorbeeld tijdens een regenbui een gezellige barbecue gewoon worden voortgezet. Al met al is de aanschaf van een carport het overwegen waard door de vele voordelen welke het met zich meebrengt.

 

De experts van Mijnterrasoverkapping ontzorgen

Vakmanschap, servicegerichtheid en luisteren naar jouw behoefte. Dat zijn kernpijlers van Mijnterrasoverkapping. De experts binnen de organisatie hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en monteren van carports. Onze mensen luisteren naar wat jij zoekt in een carport. We leveren geen kant-en-klaar pakketten maar ontwerpen en realiseren een carport zoals jij die wenst. Het proces begint met een vrijblijvend gesprek zodat we jouw ideeën kunnen aanhoren en je vragen kunnen beantwoorden.

Uiteraard kun je ook vrijblijvend eens onze showrooms binnenstappen (in Apeldoorn of Zutphen). Spreek een van onze experts eens aan of ontdek hoe de terrasoverkappingen er in het echt uit zien. De verschillende modellen terrasoverkappingen in alle soorten en maten kun je komen ervaren in onze showrooms. Benieuwd? Maak hier een afspraak.

 


© Copyright Mijnterrasoverkapping |