fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Terrasoverkapping Vaassen

Woonachtig in het dorp Vaassen in de nabijheid van Apeldoorn? Kijk je rustig rond op het internet naar een terrasoverkapping en ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is op het gebied van buitenzonwering in de omgeving van Vaassen? Je bent van harte welkom op onze website.

Wij zijn Mijnterrasoverkapping; een bedrijf met tientallen jaren ervaring op het gebied van woninginrichting en buitenzonwering. Wij vinden het belangrijk om een glimlach op je gezicht te toveren! Een lach op jouw gezicht toveren doen we alleen door de allerhoogste kwaliteit te realiseren en maatwerk te leveren. Alle terrasoverkappingen worden bij ons geheel op maat gemaakt.

Een glimlach op jouw gezicht

Naast de kwaliteit en het maatwerk dat we leveren vinden we het belangrijk om jou van A tot Z te ontzorgen. Ontzorging begint volgens ons al op het moment dat je interesse hebt in een terrasoverkapping en daar een aantal vragen over hebt die je graag beantwoord zou willen hebben door een specialist. Bij Mijnterrasoverkapping ben je van harte welkom in de showroom waar we jou graag een meenemen langs alle mogelijkheden qua terrasoverkapping en daarnaast jouw vragen eens beantwoorden. Uiteraard is een advies in de showroom geheel gratis en vrijblijvend.

Op verzoek kunnen we ook bij jou langskomen om de locatie te bezichtigen en vanuit hier een nog passender advies te geven. Of het nou in de showroom is of bij jou op locatie in Vaassen, specialisten Gerdo en René beantwoorden jouw vragen in ieder geval graag. Maak een afspraak en kom langs, de koffie en thee staan voor je klaar.

 

 

 

terrasoverkapping vaassen zonwering

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

terrasoverkapping vaassen panorama wanden
terrasoverkapping vaassen open
terrasoverkapping vaassen polycarbonaat

Kwaliteit in de omgeving van Vaassen

Kwaliteit is een van de kenmerken van Mijnterrasoverkapping en dat laten we via vele facetten zien. Al onze producten worden namelijk op maat gemaakt, we beschouwen dat als een stukje kwaliteit. Een RAL-kleur, ongewone maatvoering of bijzonder verzoek qua accessoires? Het kan allemaal.

Veiligheid is een belangrijk aspect als het op bouwkunde aankomt. Mede om deze reden hebben we ervoor gekozen dat alle terrasoverkappingen, serres en tuinkamers van Mijnterrasoverkapping zijn gecertificeerd volgens Europese CE wetgeving (DIN en 1090). Jouw overkapping staat dadelijk dus zo stevig als een huis!

Omdat we er zo zeker van zijn dat onze overkappingen zo goed zijn van kwaliteit verlenen we standaard een garantie van 10 tot 15 jaar op onze producten. Enerzijds weten we dat onze producten gewoon zo lang meegaan. Anderzijds geven we jou als potentieel geïnteresseerde zekerheid en weet je zeker dat je een goed product hebt.

Een overkapping als investering

Een terrasoverkapping om nu in te genieten, maar ook voor later. Wanneer je gaat verhuizen bijvoorbeeld kies je door het laten plaatsen van een terrasoverkapping voor een extra waarde van het huis en de grond hieromheen waar mensen in geïnteresseerd zullen zijn. Mocht je dus overwegen om het huis op een later tijdstip te gaan verkopen; dan zul je geen spijt krijgen van de aankoop die je in het verleden hebt gedaan.

Heb je nou vragen over dit soort allerhande maar toch wel belangrijke zaken? Maak een afspraak met specialist René of specialist Gerdo, zij beantwoorden met alle plezier jouw vragen en laten je graag al het moois in de showroom zien.

Plaatsen jullie alleen in Vaassen?

Nee. Eigenlijk zijn we actief in heel Gelderland en in delen van Overijssel. Onze showrooms zijn gevestigd in Zutphen en in Apeldoorn (vlakbij Twello).

Als je kijkt naar de plaatsen in Overijssel waar we actief zijn en regelmatig een terrasoverkapping plaatsen dan kun je met name denken aan de onderste rand van Overijssel. Let wel; we bestrijken dan wel de gehele onderste rand van Overijssel, tot Enschede aan toe. Iets ten noorden van onze vestiging in Apeldoorn hebben we bijvoorbeeld ook al meerdere terrasoverkappingen mogen plaatsen, namelijk in Deventer.


© Copyright Mijnterrasoverkapping