fbpx

Je denkt na over extra leefruimte

Vanzelfsprekend zul je een aantal vragen hebben. We hebben we de meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden voor je opgesomd. Mocht het antwoord op jouw vraag er niet bij staan of vind je het onduidelijk, neem gerust contact met ons op.

Is een afspraak gratis en vrijblijvend??

Ja, een afspraak is altijd vrijblijvend. Je kunt online een afspraak maken of per telefoon. Wanneer je specifieke wensen hebt, dan komen we op verzoek bij je langs om de locatie bekijken.

Kan ik vooraf een ontwerp verwachten?

Voordat de productie van start gaat gaan onze architecten aan de slag met jouw ontwerp. Dit ontwerp is digitaal en geeft een visueel beeld van hoe jouw terrasoverkapping, veranda of serre eruit komt te zien.

Monteren jullie de terrasoverkapping, serre of veranda?

Om jou te verzekeren van de hoogste kwaliteit monteren wij al onze terrasoverkappingen. Uiteraard willen we jou ook ontzorgen zodat je kunt genieten van het proces en de nieuwe overkapping. In veel gevallen kunnen we al binnen één dag jouw extra leefruimte realiseren.

Leveren jullie ook vrijstaande terrasoverkappingen?

Ja. Echter, een vrijstaande overkapping is niet gangbaar. Dit komt doordat een terrasoverkapping doorgaans bevestigd wordt aan de gevel van een huis. Er zijn wel technische oplossingen voor een vrijstaande terrasoverkapping. Mocht je geïnteresseerd zijn in een vrijstaande overkapping; neem even contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Wat is jullie kwaliteit?

Mijnterras overkapping hanteert standaard 10 jaar garantie op al haar terrasoverkappingen, serres en veranda's. Ron en zijn vakmannen hebben jaren ervaring met het ontwerpen, produceren en monteren van de producten. Vanuit dit startpunt kunnen we je vanaf het eerste moment de hoogst mogelijke kwaliteit, ontzorging en maatwerk bieden.

Wat is jullie levertijd?

Dit ligt aan de offertefase, de ontwerpfase en het inmeten. Wij leveren liever goed werk af dat iets meer tijd kost. Echter, soms is snelheid gewenst. We overleggen de levertijd daarom altijd met jou als klant. We zullen alle mogelijkheden aangrijpen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn en te kunnen leveren wanneer jij dat zou willen.


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Stel je vraag


© Copyright Mijnterrasoverkapping