fbpx

Wij ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Veranda Doetinchem

Woonachtig in Doetinchem en ben je op zoek naar een veranda. Super, je bent op de juiste pagina belandt.  Mijnterrasoverkapping is een speler uit de regio welke je kan helpen bij het realiseren van extra leefruimte. Vol trots helpen we mensen in en rondom de Achterhoek vanuit onze showroom in Zutphen. Als je op zoek bent naar een partij die jou het werk zo veel mogelijk uit handen neemt dan kunnen wij je helpen. Onze dienstverlening richt zich erop om het jou gemakkelijk te maken. Met andere woorden; niet nadenken over bijvoorbeeld techniek, planning en eventueel zelfs inrichting.

Je bent misschien nog in de oriënterende fase en rustig aan het rondkijken naar een veranda en verschillende aanbieders. Misschien heb je al best een goed idee wat je zou willen wat betreft de veranda. Echter, qua definitieve keuze en technische aspecten kan het soms best wel handig te zijn om in gesprek te gaan met een expert omdat deze je kan wijzen op zaken waar je nog niet aan gedacht hebt.

Rene, de eigenaar van Mijnterrasoverkapping, en alle vakmannen staan jou graag vrijblijvend en gratis te woord; wij maken je graag blij met een advies of met het beantwoorden van jouw vragen. Laat je onzekerheid of stress bij ons achter in de winkel, wij helpen je. Dus, maak gerust een afspraak ons in de showroom; Doetinchem en omgeving ligt gelukkig vlakbij Zutphen. Om teleurstellingen te voorkomen raden we in verband met de drukte wel aan om van tevoren een afspraak met Rene of met een van zijn collega’s te maken. Een afspraak maak je door hier te klikken.

 

 

 

veranda doetinchem blauwe lucht

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een veranda? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale veranda eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Veranda Doetinchem glas
Veranda Doetinchem trapje
Veranda Doetinchem zwart

Veranda Doetinchem: kwalitatief hoogstaand in de regio

Bij Mijnterrasoverkapping willen we jou ten alle tijde een uitstekende kwaliteit kunnen bieden. Dit om jou zo lang mogelijk en probleem vrij van de veranda te kunnen laten genieten op een onderhoudsvrije manier.

Om jou de excellente kwaliteit te bieden hebben we gekozen voor onderdelen welke geproduceerd worden in het Ruhrgebied in Duitsland. Je krijgt van ons een garantie van tien jaar op je product zodat je er zeker van bent dat je goed zit. We begrijpen dat dat best een fijn idee is bij een aanschaffing als deze. De staalconstructies van de aluminium veranda’s hebben een Europees certificaat (DIN EN 1090 norm) zodat je zeker weet dat je veranda letterlijk als een huis staat.

Waarom is Mijnterrasoverkapping een goede keuze?

Rene en zijn mannen stellen zichzelf altijd het doel om jou een glimlach op je gezicht te toveren. Een glimlach op jouw gezicht toveren doen we door; het bieden van een hoge kwaliteit, jou alle zorgen omtrent de veranda ontnemen en ieder product op maat maken.

Maatwerk begint altijd met een goede inventarisatie van wensen en behoeften om vanuit hier tot het meest optimale resultaat te komen. Daarom beginnen we het traject bij Mijnterrasoverkapping altijd met een gratis en vrijblijvend gesprek vanuit waar we een advies uitbrengen of jouw meest prangende vragen beantwoorden. Op aanvraag kunnen we zelfs bij je langskomen om te inventariseren wat de mogelijkheden zijn op jouw specifieke locatie. Je bent in ieder geval van harte welkom in een van de showrooms -te Apeldoorn en Zutphen- waar we onder het genot van een kop koffie het gesprek met je aangaan.

Let wel, het is momenteel druk bij Mijnterrasoverkapping, gelieve van te voren een afspraak te maken om teleurstelling in de showroom te voorkomen.

Hoe gaan jullie om met garantiegevallen?

Bij Mijnterrasoverkapping nemen we verantwoordelijkheid voor de plaatsingen van veranda’s die we geplaatst hebben. We vinden namelijk dat we een naam hoog te houden hebben in de regio Achterhoek en Doetinchem. Gewoon ouderwets naoberschap zoals je gewend bent in plaatsen in de Achterhoek zoals Zelhem en Didam. Is er iets niet goed gegaan met het plaatsen? Dan komen we gewoon terug om het in orde te maken, simpel genoeg.

Als het echt gaat om zelf veroorzaakte schade dan verlenen we hier geen garantie op. Echter, in de redelijke gevallen, op de constructie krijg je van ons standaard een garantie van 10 tot 15 jaar (afhankelijk van het type product). De veranda staat namelijk gewoon letterlijk als een huis.

Hoe snel kan ik terecht bij jullie?

In principe kun je bijna iedere dag terecht bij Mijnterrasoverkapping en haar specialisten Gerdo en René. We zijn geopend van dinsdag tot en met zondag. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn we geopend van 10.00 tot 18.00. Op zondag zijn we open van 12.00 tot 17.00.

Bel, mail of stuur even een afspraak maken formulier in, dan komen we dezelfde dag nog bij je terug. Tenzij het maandag is natuurlijk, dan hebben we even een korte onderbreking van de werkzaamheden! Je kunt in ieder geval in bijna alle gevallen binnen een of twee werkdagen bij ons langskomen voor een gratis en vrijblijvend advies.


© Copyright Mijnterrasoverkapping