fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Veranda Arnhem

Op zoek naar een veranda in de regio van Arnhem? Ron en zijn vakmannen van Mijnterrasoverkapping staan voor je klaar. Als je op zoek bent naar een veranda kan er nogal wat op je af komen. Hoe zorg je er nu voor dat de veranda welke het best bij jou past dadelijk in jouw leefomgeving staat? De hele berg aan keuzes die je moet maken leiden tot onzekerheid en stress leiden horen we regelmatig. Het is onze missie om dit te voorkomen!

Wij doen het anders! Bij Mijnterrasoverkapping vinden we dat je hoort te genieten tijdens een bijzonder traject als deze. Ontzorging van A tot Z staat bij ons voorop wanneer we je helpen. Advies, planning, productie en realisatie; wij nemen alles van je over. Kom gerust eens langs in een van onze showrooms in Zutphen of Apeldoorn. Je bent van harte welkom, uiteraard geven we je een vrijblijvend advies of beantwoorden we al je vragen. De koffie staat klaar! In verband met de drukte raden we je wel aan om een afspraak in te plannen.

veranda arnhem landelijk

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een veranda? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale veranda eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Veranda Arnhem wit
Veranda Arnhem blauwe lucht
Veranda Arnhem afstand

Veranda Arnhem: waar kan Mijnterrasoverkapping mee helpen?

Mijnterrasoverkapping kan je helpen met het realiseren van extra woonoppervlak in jouw leefomgeving. Er komt best veel kijken bij de oriëntatie op een veranda, daarom hebben we voor onszelf een aantal zaken waar we rekening mee houden zodat we altijd de glimlach op jouw gezicht kunnen behouden en jij/jullie lekker achterover kunnen leunen tijdens het proces.

Hoge kwaliteit. Mijnterrasoverkapping garandeert enkel de hoogste kwaliteit van Duitse komaf. Er geldt standaard 10 jaar garantie op de producten. Onze staalconstructies zijn gecertificeerd volgens Europese CE DIN EN 1090 normen.

Maatwerk. Jouw huis, tuin en leefomgeving is uniek. Daar hoort ook een unieke terrasoverkapping bij die in het geheel past, om deze reden kiezen we ervoor om enkel maatwerk te leveren.

Ontzorging. Tijdens het proces is het enige dat jij hoeft te doen beslissingen nemen. Het andere werk nemen Rene en zijn vakmannen van je over. Als eerste stap helpen wij je onder andere vrijblijvend met de oriëntatie en het ontwerp van de veranda.

Maak vrijblijvend een afspraak wanneer je in de regio van Arnhem / Gelderland woont; onze showrooms zijn gevestigd in Zutphen en Apeldoorn. Eigenaar Rene heeft de koffie klaar staan en denkt graag met je mee.

Wat zijn praktische voordelen van een veranda?

Als je overweegt om een veranda te laten plaatsen dan denk je daar goed over na. Er zitten de nodige kosten en voorbereidingen aan de plaatsing verbonden. Maar weet je eigenlijk wel waar een veranda goed voor is? Laten we het samen eens doornemen:

De woning stijgt in waarde. Met een veranda zorg je voor extra leefruimte en een uniek element in een tuin. Wanneer een veranda goed is aangelegd heeft dit vaak een zekere aantrekkingskracht op mensen.

Geniet langer van het buitenleven. Met een veranda verleng je het het buitenseizoen; zodra de buitentemperatuur hoog genoeg is kun je al genieten onder de veranda. Desgewenst kun je met een heater of houtkachel ook op de minder warme momenten buiten genieten.

Isoleer je huis – bespaar op energie. Een veranda heeft een isolerende werking doordat de constructie wind breekt en tocht voorkomt. Al je ervoor kiest om de veranda met glazen wanden af te sluiten creëer je écht een extra isolatielaag.

Brengen jullie advies uit op locatie? Zo ja, hoe gaat dit in zijn werk?

Wanneer je nog niet zeker welke veranda het best bij jou en je huis past, is het logisch dat je graag een second opinion ontvangt van een specialist met kijk op de zaak. Dat snappen we helemaal, daarom helpen we je graag in het proces van een keuze maken. Dat proces gaat zo in zijn werk:

  1. Neem vrijblijvend contact op met Mijnterrasoverkapping. Een van de terrasoverkapping specialisten staat je met alle plezier te woord. Dit kan zowel per e-mail als per telefoon.
  2. Geef in het kort aan wat je wensen zijn en hoe je het een en ander voor je ziet. Mocht je hier nog geen idee over hebben dan is dat geen enkel probleem. Een situatieschets is wel handig zodat we niet voor een complete verrassing komen te staan.
  3. We komen bij je langs, bekijken samen met jou de huidige situatie. Op locatie komen we met enkele ideeën en later krijg je van ons verschillende uitgewerkte ideeën en desgewenst sturen we diverse offertes mee zodat je precies weet waar je aan toe zult zijn.

Uiteraard komen we ook gewoon bij je langs in de omgeving van Arnhem!

 

 

Wat is de verwachte levertijd bij Mijnterrasoverkapping?

Momenteel kun je rekening houden met een verwachte levertijd van 4 tot 6 weken. Het kan voorkomen dat, wegens de schaarste van materialen wereldwijd, levertijden vertraagd zijn. Vertraagde levertijden zijn op dit moment het geval voor enkele van de veranda modellen die we aanbieden bij Mijnterrasoverkapping.

In ieder geval kunnen we snel komen inmeten en een eventuele bestelling plaatsen, vanaf dan is het wachten op de veranda. Zodra de op maat gemaakte veranda geproduceerd is in de fabriek te Duitsland kan deze zo snel als mogelijk geplaatst worden.

Vraag gerust naar de levertijden per e-mail of telefoon, of vul gerust een contactformulier in. We helpen je met alle plezier en zorgen ervoor dat we jouw vragen snel kunnen beantwoorden. Zo weet jij waar je aan toe bent, wel zo prettig!


© Copyright Mijnterrasoverkapping