fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Terrasoverkapping glas op maat

Op zoek naar een terrasoverkapping van glas, op maat gemaakt? Bij Mijnterrasoverkapping hebben we een ruim aanbod aan glazen terrasoverkappingen (zowel open als helemaal dicht met glas of met een glazen dak). Echter, ons aanbod is niet leidend, dat zijn jouw wensen. Tijdens een gesprek waarin we al jouw onduidelijkheden en vragen beantwoorden brengen we een advies uit gebaseerd op jouw wensen. Eigenaar Rene heeft ontzettend veel vakkennis opgedaan in de afgelopen jaren waardoor hij jouw wensen op waarde weet te schatten. Wanneer Rene jouw wensen combineert zijn productkennis komt er altijd een verrassend advies op tafel waar jij nog niet aan gedacht hebt. Kom gerust een bakje koffie drinken in een van onze showrooms in Zutphen of Apeldoorn!

Wat doet Mijnterrasoverkapping precies?

Mijnterrasoverkapping helpt mensen bij het realiseren van extra leefruimte op maat (onder andere terrasoverkappingen en veranda’s). We doen dit wel op een speciale manier. We willen namelijk dat jij blij bent met het resultaat, maar ook met hoe het proces verloopt. Een van de dingen die we belangrijk vinden is het wegnemen van jouw zorgen. Vanaf het eerste moment dat we met je in contact komen luisteren we naar jouw ideeën en beantwoorden we jouw vragen over de terrasoverkapping met glas. Alle onduidelijkheden en stress die eventueel komt kijken bij de oriëntatie op een terrasoverkapping kun je bij ons de winkel achterlaten. Jou van je zorgen achterlaten is namelijk waar wij goed in zijn! Kom gerust eens langs voor een gratis adviesgesprek waarin we al jouw vragen beantwoorden.

 

 

terrasoverkapping glas op maat zonwering

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij René. Namens ons team helpt René je met alle plezier. Je kunt René bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

0575471404

René

René

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Terrasoverkapping glas op maat bruin
Terrasoverkapping glas op maat buiten terras
Terrasoverkapping glas op maat schuifdak

Wat heeft Mijnterrasoverkapping jou te bieden?

Wordt het tijd om je tuin eens goed op de schop te nemen? Ben je van plan om extra leefruimte voor jezelf te realiseren met eventueel een luxe terrasoverkapping? Wil je je tuin meer benutten? Lastig, want hoe dan?

Wij hebben twee showrooms in het oosten van het land waar we jou helpen om dit soort vragen te beantwoorden (respectievelijk Zutphen en Apeldoorn). Eigenaar Rene heeft al veel van dit soort trajecten meegemaakt in de loop der jaren en kan daarom altijd helpen met een advies op maat. Rene maakt graag tijd voor je om samen met jou eens te overleggen hoe jij extra leefruimte zou kunnen creëren in je tuin.

Het mooie van Mijnterrasoverkapping is dat we jou al het werk uit handen nemen gedurende het gehele traject. Vanaf het eerste moment dat je bij ons binnen komt kun je met al jouw vragen terecht. Daarna, vanaf het eerste ontwerp tot aan de productie en montage nemen we alles van je over. Denk hierbij aan allerhande zaken als het maken van een planning, het inmeten van alle benodigde materialen bij jou op locatie en het monteren van de terrasoverkapping in jouw tuin.

 

Terrasoverkapping glas op maat

Als je een beetje hebt rondgekeken op internet dan weet je het; er is ontzettend veel keuze als het gaat om glazen terrasoverkappingen op maat. Er zijn een verschillende soorten als we kijken naar de terrasoverkappingen van glas op maat in combinatie met aluminium. Laten we eens kort doornemen wat je nou zo allemaal kunt personaliseren aan zo’n glazen terrasoverkapping bij Mijnterrasoverkapping.

Dak: Bij ons heb je de keuze om te kiezen uit verschillende varianten daken. Kies voor een horizontaal dak of juist een schuin aflopend dak. Mocht je ervoor willen kiezen om een schuifdak te laten installeren; het kan! Een andere optie is om zonwering boven of juist onder het glazen dak te laten plaatsen. Wel zo prettig tijdens de hete zomers tegenwoordig.

Wand: Naast de verschillende daken hebben we ook uitgebreide mogelijkheden op het gebied van wand om jouw extra leefruimte precies zo te realiseren zoals jij wil. Allereerst is het belangrijk om jezelf überhaupt af te vragen of je glazen schuifwanden in je terrasoverkapping zou willen of er juist voor kiest om de terrasoverkapping open te laten. Als je kiest voor glazen schuifwanden: het biedt je de mogelijkheid om de terrasoverkapping geheel van wind af te sluiten, heerlijk! Zo wordt een terrasoverkapping pas echt een extra leefruimte waarmee je het woonoppervlak vergroot en het hele jaar van kunt genieten.

Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om je terrasoverkapping te personaliseren. Vraag eigenaar Rene eens naar de mogelijkheden middels een vrijblijvend (telefonisch) gesprek, hij helpt je graag!

 

 


© Copyright Mijnterrasoverkapping