fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Veranda Gelderland

Ben je woonachtig in het o zo mooie Gelderland en bekijk je de mogelijkheden welke een veranda jou kunnen bieden? Of heb je al besloten dat er een veranda geplaatst gaat worden bij jou en zoek je een geschikte partij voor hetgeen jij bij jou thuis gerealiseerd zou willen hebben?

Wij kunnen je in alle gevallen van dienst zijn. Van advies tot en met de eindmontage maken we bij Mijnterrasoverkapping mensen blij met extra leefruimte.

Blij met extra leefruimte

Ons doel is in ieder geval altijd om jou blij te maken met extra leefruimte. Met tientallen jaren aan ervaring in de woninginrichting- en zonweringwereld weten we inmiddels waar mensen blij van worden. Voor de specialisten van Mijnterrasoverkapping is het iedere keer weer geweldig wanneer we een project opleveren en de glimlach op de gezichten zien van mensen die jou voor gingen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of zou je gewoon eens gratis en uiteraard geheel vrijblijvend een advies willen ontvangen van specialist René? Geen enkel probleem, wij helpen je met alle plezier bij ons in de showroom (te Apeldoorn of Zutphen) of eventueel bij jou op locatie.

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een veranda? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale veranda eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

veranda in gelderland zeer breed
veranda gelderland lamellen

De beste kwaliteit in Gelderland

Met enige zekerheid durven we te stellen dat we jou blij kunnen maken met de beste kwaliteit veranda in heel Gelderland. Onze producten zijn dan misschien niet zo goedkoop als het bouwpakket veranda dat je koopt bij de Praxis of een goedkoop merk dat begint te kraken omdat deze niet geheel volgens de hoek van de muur / grond gemonteerd kan worden.

Wanneer je kiest voor een veranda van Mijnterrasoverkapping dan krijg je tien jaar garantie. Oh, en op sommige modellen zelfs vijftien jaar garantie. Alsof tien jaar nog niet genoeg is.. Volgens ons zetten we dan wel redelijk de toon met onze garantie qua kwaliteit van de producten. Jij blij, wij blij. Je weet zeker dat je héél erg lang kan gaan genieten van jouw extra leefruimte. Door worden wij nou ook blij van.

Een veranda uit ons assortiment is qua constructie altijd gecertificeerd volgens de Europese CE richtlijnen (DIN EN 1090). Nu weet ook jij zeker dat de veranda staat als een huis. Fijn idee toch, als je weet dat je je geen zorgen hoeft te maken over storm, sneeuw of een zware regenbui?

Met ons product haal je een stukje Duitse kwaliteit in huis (over de grens bij Arnhem), onverwoestbaar dus. Iedere veranda, terrasoverkapping, serre of tuinkamer wordt op maat gemaakt. Eventueel kan de kleur ook compleet gepersonaliseerd worden zodat de veranda bijdraagt aan het kleurenpalet waaruit jouw huis is samengesteld.

Veranda Gelderland: Goedkoop is duurkoop

Goedkoop is duurkoop. Met een veranda van Mijnterrasoverkapping verhoog je de waarde van je huis. Waar je dus in eerste instantie gaat genieten van de veranda daar kan de veranda later bekeken worden als investering wanneer je er mogelijk voor kiest om een volgende stap te maken en dus om gaan te verhuizen. Wellicht ben je ook helemaal niet van plan om te gaan verhuizen, dan kun je lekker blijven genieten van de veranda en deze mogelijkerwijs zelfs compleet gaan uitbouwen.

Zo kun je van een kale veranda uitbouwen tot een complete tuinkamer, voorzien van alle gemakken. Zo kun je ervoor kiezen om de veranda af te laten sluiten met glazen panoramawanden welke open en dicht kunnen op verzoek. Daarnaast is er een veelvoud aan accessoires te verkrijgen. Denk bij de accessoires onder meer aan LED-spots, verwarming, muziek en screens.

Mocht je het idee van een veranda in je tuin nou toch wel erg interessant vinden dan nodigen we je van harte uit om eens bij ons langs te komen in de showroom. Met alle plezier geeft specialist Gerdo of René je dan advies of beantwoorden we jouw vragen. Ben je alleen benieuwd naar de producten van Mijnterrasoverkapping? Geen probleem, je kunt in alle rust de producten komen bekijken. De koffie staat klaar.

Veranda Apeldoorn


© Copyright Mijnterrasoverkapping