fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Terrasoverkapping Winterwijk

Ben je woonachtig in Winterwijk en zoek je een terrasoverkapping? Een kwalitatief hoogwaardige terrasoverkapping? Ja? Dan ben je op de juiste pagina aanbelandt.

Mijnterrasoverkapping helpt al jarenlang mensen met het realiseren van extra leefruimte. De tien vakspecialisten werkzaam bij Mijnterrasoverkapping hebben gedurende de jaren (15+ jaar) een hoop ervaring opgedaan.

We zijn er trots op dat we iedere week weer mensen mogen helpen. Mijnterrasoverkapping is een label van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (bekend van VTwonen).

Adviseur Gerdo of René helpt je graag wanneer je op zoek bent naar een advies. Je bent van harte welkom in een van onze showrooms in Zutphen en Apeldoorn. De koffie staat in ieder geval altijd voor je klaar, met of zonder afspraak.

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een overkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale overkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Terras in achteruin (wwijk)
Terrasoverkapping in winterswijk blauwe lucht
Landelijke terrasoverkapping (in winterswijk)

Terrasoverkapping in Winterswijk kopen

Wanneer je in Winterswijk woont en op zoek bent naar een terrasoverkapping van hoge kwaliteit dan kunnen wij je goed helpen. Mijnterrasoverkapping onderscheid zich naast de hoge kwaliteit materialen in het volledig ontzorgen van klanten en het feit dat alles compleet en geheel op maat wordt geleverd.

Veel gestelde vragen

Omdat mensen vaak nog enigszins onbekend zijn met het idee van een terrasoverkapping zijn is worden er vaak (dezelfde) vragen gesteld. Om hierop te anticiperen hebben we de vragen welke het meest voorbijkomen alvast voor je beantwoord.

Zit er veel verschil in de kwaliteit van verschillende overkappingen?

Van merk tot merk zie je in de terrasoverkappingen branche inderdaad veel verschil qua kwaliteit. Dit zie je bijvoorbeeld sterk terug in de prijsverschillen tussen de verschillende overkappingen. Op het eerste oog kan het daarom interessant zijn om een goedkope terrasoverkapping aan te schaffen, echter is onze ervaring dat deze aanschaf vaak een duurkoop is op de lange termijn waar deze op de korte termijn ogenschijnlijk aantrekkelijk lijkt.

Wat is de levertijd bij Mijnterrasoverkapping?

Normaliter kun je bij Mijnterrasoverkapping uitgaan van een levertijd tussen de zes en de acht weken. Helaas, door verschillende omstandigheden (zoals schaarste van materialen en Covid-19 perikelen), zijn de levertijden op het moment van schrijven in de meeste gevallen iets langer dan de reguliere levertijden bij Mijnterrasoverkapping.

Het is lastig om, op het moment van schrijven, een harde uitspraak te doen over de levertijden van verschillende producten. Wanneer je benieuwd bent naar de levertijd van een specifiek product dan kun je altijd even contact opnemen met een van de adviseurs (Gerdo of René). Zij kunnen altijd even voor je nakijken of er mogelijk een iets concretere uitspraak gedaan kan worden over de levertijden.

Zijn jullie gevestigd in de omgeving van Winterswijk?

Ja we zijn inderdaad gevestigd in de nabije omgeving van Winterswijk; namelijk in Zutphen en in Apeldoorn. Het is ongeveer 45 minuten rijden van Winterswijk naar Zutphen toe. Voor een speciaalzaak is het vrij normaal om deze afstand te overbruggen.

Wat bedoelen jullie precies met ontzorging van A tot Z?

Ontzorging betekent bij ons dat we ervoor zorgen dat jij vanaf het eerste oriëntatiegesprek tot en met de daadwerkelijke oplevering van het project met een glimlach naar het proces kunt blijven kijken. Eigenlijk bedoelen we daar dus mee te zeggen dat je je tijdens het gehele traject niet druk hoeft te maken. Wij nemen alles van je over, vanaf het bestellen tot en met de planning van het gehele project, tot eventuele nazorg en het plaatsen van de terrasoverkapping.

Kunnen we je helpen?

Onze adviseurs staan altijd voor je klaar. We beginnen altijd met een gratis en vrijblijvend advies bij Mijnterrasoverkapping. Of dit nu in de showroom is of op locatie bij jou thuis (waar we een nog beter inzicht krijgen in jouw leefomgeving).

Een vrijblijvend advies krijg je van ons een een relaxte setting waarin we eens bespreken waar jouw wensen en behoeften liggen op het gebied van buitenleven en in het specifiek de terrasoverkapping.

Uiteraard kun je ook bij ons in de showroom álles op het gebied van terrasoverkappingen bekijken en voelen zodat je echt weet wat voor kwaliteit je in huis haalt bij Mijnterrasoverkapping. Glazenschuifwanden, verschillende modellen terrasoverkappingen, verschillende soorten daken en wanden; we hebben het allemaal in onze showrooms in Zutphen en Apeldoorn. Zien we jou binnenkort? Maak nu een afspraak.


© Copyright Mijnterrasoverkapping