fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Hoe kan Mijnterrasoverkapping me van dienst zijn?

Bij Mijnterrasoverkapping kunnen we je van dienst zijn met het creëren van extra leefruimte (middels eens luxe serre) bij of rondom je huis. Om jou op een zo goed mogelijke manier te kunnen helpen met het realiseren van extra leefruimte zijn er een aantal zaken die we belangrijk vinden.

Ten eerste willen jou alle zorgen uit handen nemen, vanaf het eerste moment dat je bij ons in de winkel langskomt kun je met al je vragen, wensen en onzekerheden bij ons terecht. Ten tweede willen precies datgene voor jou creëren waar je naar op zoek bent; we leveren enkel maatwerk! Ten derde vinden we de kwaliteit van onze producten erg belangrijk. Niet voor niets zijn alle onderdelen van Duitse komaf waar een garantie van 10 jaar op geldt en gecertificeerd volgende Europese DIN EN 1090 normen.

Eigenaar Rene vertelt je met alle plezier meer over de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek en is er benieuwd naar hoe een luxe serre er voor jou uit ziet. De koffie staat klaar, plan een afspraak!

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een serre? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale serre eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

luxe serre tafel stoelen
Luxe serre zomeravond
Luxe serre woonwijk

Luxe serre: de charme van een serre tijdens ieder seizoen

Een luxe serre van Mijnterrasoverkapping is geweldige aanvulling op huis en tuin tijdens ieder seizoen van het jaar. In de winter tijdens donkere namiddagen met gezellige verlichting is het genieten in een luxe serre. Een serre kan verschillende gebruiksmomenten dienen. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige barbecue welke in de tuin wordt georganiseerd en afgesloten in de serre. Ook kan er in een serre gewerkt worden wanneer het wegens omstandigheden wat drukker is in huis.

Wanneer je de serre afsluit creëer je een extra woonkamer met zicht op het buitenleven. Open de glazen schuifwanden van de serre en verbind het binnen- en buitenleven met elkaar. De multifunctionaliteit van een serre is eigenlijk ongeëvenaard en biedt voor een ieder wat wils, het hele jaar door!

 

 

Waar Mijnterrasoverkapping goed in is

Als eerst en meest logisch vinden we de kwaliteit van onze producten belangrijk. Jij moet namelijk héél lang en fijn van je serre kunnen gaan genieten vinden wij. Wij begrijpen als geen ander dat enkel de beste kwaliteit goed genoeg is en dat je geen zin in lekkage, gebrekkigheid en andere zaken hebt.

Naast kwaliteit is het belangrijk dat de serre goed bij jou past. Hoe we daar voor zorgen? We leveren uitsluitend maatwerk. We luisteren goed naar jouw wensen en ideeën zodat we die wensen samen in de luxe serre kunnen gaan verwerken.

Naast het leveren van maatwerk is service ofwel volledige ontzorging een speerpunt bij Mijnterrasoverkapping. Met volledige ontzorging bedoelen we dat we jou alles, maar dan ook alles, uit handen nemen. Het uit handen nemen van jouw vragen, onzekerheden of zorgen over het creëren van extra leefruimte begint bij ons al tijdens het eerste vrijblijvende gesprek. Eigenaar Ron is benieuwd naar jouw ideeën over de voor jou ideale serre. Plan een afspraak of bezoek een van onze showrooms in Zutphen of Apeldoorn eens. Uiteraard staat de koffie voor je klaar en is Rene blij om je te helpen met het informeren of beantwoorden van vragen over een serre.


© Copyright Mijnterrasoverkapping