fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Terrasoverkapping Brummen

Woon je in of in de omgeving van Brummen en speur je het internet rond op zoek naar een terrasoverkapping? Ideaal, je bent op de juiste pagina belandt.

Wellicht heb je al helemaal in je hoofd hoe het eruit moet komen te zien. Jouw of jullie tuin met daarin een terrasoverkapping. Kleur, model, afmeting en accessoires; alles heb je al uitgezocht. Of.. Wellicht heb je nog helemaal geen idee waar je moet beginnen met zoeken. Zoveel keus online, dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

In welk geval dan ook, Mijnterrasoverkapping helpt je verder. Of dat nou is met het zetten van de puntjes op de i, onderhoud van jouw terrasoverkapping of met het gehele oriëntatieproces. Niets is te gek.

Met onze jarenlange kennis en kunde maken we jou graag blij met extra leefruimte. Neem gerust contact op met een van onze specialisten, zij helpen je graag verder. Uiteraard ben je van harte welkom in een van onze showrooms in Hanzestad Zutphen of Apeldoorn. De koffie of thee staat klaar.

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

lamellen overkapping wit
prachtige overkapping bruine vloer
terrasoverkapping brummen antraciet

Terrasoverkapping Brummen: kwaliteit in de regio

Met ons hoogwaardige assortiment qua producten mag je ervan uitgaan dat je in de regio Brummen de hoogste kwaliteit vindt bij Mijnterrasoverkapping. Alle modellen qua terrasoverkappingen die gevoerd worden door Mijnterrasoverkapping zijn voorzien van een Europese CE normering voor wat betreft de constructie. Al onze producten worden over de grens in Duitsland geproduceerd en worden uiteraard met Deutsche gründlichkeit vervaardigd net over de grens bij Brummen en Beekbergen (omgeving Arnhem). Omdat we zo verzekerd zijn van de producten die we mogen leveren geldt er een standaard garantietermijn van tien jaar. Enkele van de modellen worden geleverd met een garantietermijn van vijftien jaar.

Zoals je wellicht al hebt gelezen is het ons doel om jou blij te maken met extra leefruimte. Uiteraard heel erg logisch maar toch zo belangrijk; de kwaliteit van de producten dient uitmuntend te zijn zodat jij langdurig en duurzaam blij zult zijn met de extra leefruimte.

Maatwerk en ontzorging is ons op het lijf geschreven

Naast het onderdeel kwaliteit zijn er nog twee onmisbare ingrediënten waardoor we jou laten glimlachen. Allereerst het ontzorgen. Een terrasoverkapping is niet goedkoop; dus dan ga je er van uit dat het gehele proces goed geregeld is, punt. Dat snappen we, om deze reden zorgen we ervoor dat we jou vanaf het eerste oriëntatiemoment alle zorgen uit handen nemen. Al je vragen, onzekerheden en eventuele stress omtrent het proces kun je bij ons neerleggen. We leggen alles haarfijn uit.

Uiteraard is het ook belangrijk dat de overkapping welke je voor ogen hebt ook daadwerkelijk past in jouw leefruimte, letterlijk en figuurlijk. We zorgen er uiteraard voor dat de overkapping past, dit doen we door alles netjes en vakkundig in te meten. Zo weten jullie precies hoe je ervoor staat en hoe de overkapping eruit komt te zien in jullie omgeving.

Naast dat de terrasoverkapping letterlijk past (..) is het ook belangrijk dat het uiterlijk van de terrasoverkapping goed bij het geheel past van jullie leefomgeving. Naar wens denken we uiteraard ook over dit onderdeel graag met je mee zodat we ons doel kunnen behalen; een glimlach op jouw gezicht toveren.


© Copyright Mijnterrasoverkapping