fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Veranda Achterhoek

Op zoek naar een veranda in de regio Achterhoek? Perfect, je bent op de juiste webpagina aanbeland. Mijnterrasoverkapping helpt mensen met gepaste trots bij het realiseren van extra leefruimte in de regio Achterhoek. Onder meer vanuit onze showroom in Zutphen bedienen we mensen wanneer zij op zoek zijn naar extra woonoppervlak door een veranda. 

De focus ligt er bij ons vooral op om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Als je je oriënteert op een veranda maar nog niet precies weet wat je wil, of toch eens met een expert zou willen spreken over de door jou gemaakte keuze, dan ben je bij ons van harte welkom. Eigenaar Rene beantwoord graag al je vragen; je onzekerheden en stress kun je bij ons in de showroom achterlaten. Plan nu vrijblijvend en uiteraard gratis een afspraak in bij onze showroom in Zutphen met eigenaar Rene. De koffie staat klaar. Maak een afspraak.

veranda achterhoek landelijk

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een veranda? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale veranda eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

 

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Veranda Achterhoek lamellen
Veranda achterhoek wit
Veranda Achterhoek lente

Veranda Achterhoek: kwaliteit vind je in de regio

Mijnterrasoverkapping biedt jou in alle gevallen uitstekende kwaliteit. Hierdoor kun jij zo lang mogelijk en probleem vrij van de veranda genieten op een onderhoudsvrije manier. Een garantie op deze zaken is wel zo prettig als je ervoor kiest om je leefomgeving met een veranda te verrijken.

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden hebben we de keuze gemaakt om de producten te laten produceren in Duitsland. Uiteraard zijn producten welke in West-Europa zijn geproduceerd wat duurder. Echter, op de lange termijn heb je hier enkel plezier van.

Een garantie van tien jaar op een product is de norm bij Mijnterrasoverkapping. Bij een, voor de meeste mensen, wat grotere investering zoals een veranda is het fijn om enige zekerheid te hebben. De aluminium veranda’s hebben een Europees CE certificaat; DIN EN 1090 norm. Met dit certificaat ben je ervan verzekerd dat jouw veranda zo sterk als een huis is.

Mijnterrasoverkapping maakt alles op maat

Jouw huis, jouw leefomgeving; een huis en tuin welke precies zo ingericht is dat deze bij jou of jullie als mens past. Om het plaatje compleet te maken zijn jij of jullie op zoek naar een veranda. Een veranda welke precies past bij het huis en de tuin of beter gezegd, welke past bij jullie. De mogelijkheden qua kleuren, de gebruikte materialen, de accessoires en de ontelbare personalisatie opties bij Mijnterrasoverkapping maken het mogelijk om de veranda zo te laten ontwerpen dat deze precies bij jullie past. 

Rene, expert op het gebied van inrichting & veranda’s en eigenaar van Mijnterrasoverkapping vindt het fantastisch om mensen bij te staan wanneer ze hun woonoppervlak willen vergroten. Om jou of jullie nog gelukkiger te zien op de plek waar je het meest doorbrengt is zijn grootste drijfveer. Maak vrijblijvend een afspraak met Rene om te kijken of hij jou of jullie kan helpen!

Hoe ervaren zijn jullie met plaatsen van veranda’s?

We hebben werknemers in dienst die +- 15 jaar ervaring hebben met het plaatsen van veranda’s, terrasoverkappingen en serres. Zij hebben niet altijd bij Mijnterrasoverkapping gewerkt en hebben dus ervaring met een erg breed scala aan veranda’s.

Gemiddeld plaatsen wij in het hoogseizoen vele tientallen veranda’s. Onze specialisten vinden het iedere keer weer fantastisch om de variëteit en veelvoud aan veranda’s te mogen plaatsen.

Als Mijnterrasoverkapping zijnde is het voor ons iedere keer weer een eer als we ergens een veranda mogen plaatsen. Het is erg leuk om werkzaam te zijn in de Achterhoek en omstreken (plaatsen als Doetinchem en Didam) omdat klanten tot nu toe erg dankbaar zijn en ontzettend genieten van het eindresultaat van de veranda. Onlangs hebben we bijvoorbeeld nog een fantastische veranda mogen plaatsen in Zelhem (https://mijnterrasoverkapping.nl/veranda-zelhem/) waar we nog even van de landelijkheid hebben mogen genieten!

Is de kwaliteit van jullie materialen echt zo goed?

Zeker. We werken alleen met de hoogst mogelijke kwaliteit, mede om deze reden kunnen we een garantietermijn van 10 tot 15 jaar garanderen op de constructie.

Bij andere minder kwalitatieve merken partijen die een veranda plaatsen zie je vaak dat er veel minder millimeter aan aluminium wordt gebruikt als het gaat om bijvoorbeeld de dikte van de staanders van de veranda.

Tegen geïnteresseerden zeggen we daarom altijd; kom gerust eens langs in onze showroom. Alleen met eigen handen en ogen kun je namelijk zien en voelen wat nou echt de kwaliteit van bepaalde materialen zijn.


© Copyright Mijnterrasoverkapping