fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Overkapping Barneveld

Woon je in, of in de omgeving van Barneveld? Oriënteer je je op een overkapping, een terrasoverkapping, een tuinkamer of een serre? Je hebt al helemaal in je hoofd wat je wil!? Of heb je nog totaal geen idee waar je naar op zoek bent, als er maar een overkapping komt? Zoek je puur de benodigdheden voor de? Zodat je deze zelf kunt plaatsen? Of ben je juist op zoek naar een partij in de omgeving van Barneveld welke de overkapping voor je kan plaatsen maar ook mee kan denken tijdens het ontwerp en de materiaalkeuze.

Geen enkel probleem! Mijnterrasoverkapping is gevestigd in de buurt van Barneveld. Respectievelijk bevinden onze showrooms zich in Apeldoorn en te Zutphen. Vanuit onze showrooms bedienden we al duizenden klanten op het gebied van woninginrichting en buitenzonwering.

Onze vakspecialist René voorziet je graag van advies, zowel op locatie als bij ons in de showroom waar meerdere terrasoverkappingen staan uitgestald. Dus, wacht niet langer en maak een afspraak, de koffie staat voor je klaar. Uiteraard is advies altijd gratis en vrijblijvend. We helpen je graag.

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een overkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Wij komen bij je langs

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale overkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak


Overkapping Barneveld: de beste kwaliteit vind je in jouw omgeving

Bij Mijnterrasoverkapping durven we onszelf een absolute hoogvlieger te noemen op het gebied van kwaliteit in Gelderland en Overijssel en zo ook in de omgeving Barneveld (denk onder andere aan Rijssen, Velp en Doetinchem waar we onlangs overkappingen hebben mogen plaatsen). De producten gevoerd door Mijnterrasoverkapping zijn van Duitse komaf en van absolute topkwaliteit. Dat de producten van topkwaliteit zijn is af te leiden uit vele factoren. Zo ontvang je onder meer op iedere terrasoverkapping een garantie van minstens tien jaar. Op sommige overkappingen wordt er een garantie gevoerd van 15 jaar. Op deze manier kunnen we jou een stuk zekerheid geven zodat je altijd verzekerd bent van een werkend product. Hiernaast vinden wij dat we met 10 en 15 jaar garantie de kwaliteit van onze producten tentoonstellen.

Uiteraard zijn al onze overkappingen ook voorzien van een Europees CE keurmerk op het gebied van de straalconstructie. Zo weet je zeker dat jouw overkapping net zo stevig is als het huis waar deze bij geplaatst is. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de overkappingen een leven lang mee gaan.

Ook wanneer het op een overkapping aankomt is goedkoop vaak duurkoop. We hebben al vele verhalen gehoord van mensen -ook in de omgeving van Barneveld- waar de overkapping kapot is gegaan door storm of een instabiele constructie. Voor hun tweede overkapping komen ze dan bij ons terecht omdat ze nu wél voor een stevige overkapping willen gaan omdat ze de schade van de eerste keer niet nog een keer willen meemaken.

Kwaliteit kost wat, maar dan heb je ook wat in omgeving Barneveld

Mede om bovenstaande reden (goedkoop is duurkoop) geven wij altijd aan dat kwaliteit meestal wat kost, maar dan zit je ook heerlijk voor de komende decennia. Je zorgt met een degelijke kwaliteit overkapping voor een waardevermeerdering van je huis waardoor de verkoopprijs stijgt. Zo kun je van iets gaan genieten dat ook daadwerkelijk zijn waarde behoudt.

Uiteraard zijn er volop mogelijkheden op het gebied van prijs bij Mijnterrasoverkapping. Denk bijvoorbeeld aan het verschil qua prijs tussen een glas of polycarbonaat dak of de verschillende modellen overkappingen welke we aanbieden. Informeer gerust, we helpen je graag verder.


© Copyright Mijnterrasoverkapping