fbpx

Overkapping Velp

We verwelkomen jou uit Velp of omgeving bij Mijnterrasoverkapping. Goed nieuws, je zit vlak in de buurt van onze showrooms (onze showrooms zijn gevestigd in Zutphen en Apeldoorn).

Als je op zoek bent naar een partij die kwalitatieve – op maat gemaakte – overkappingen plaatst, dan passen wij goed bij elkaar! De specialisten van Mijnterrasoverkapping ontzorgen jou van A tot Z gedurende het proces van oriëntatie en plaatsing.

Met andere woorden; jij hoeft alleen maar een keuze te maken en wij doen de rest voor je. Wel zo makkelijk toch?

Kom gerust eens langs in een van onze showrooms zodat je de kwaliteit van de materialen kunt ervaren. De koffie of thee staat altijd klaar, net als een van onze specialisten die al jouw vragen met plezier beantwoord.

overkapping velp polycarbonaat

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een overkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale overkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

overkapping velp lamellen
overkapping velp gesloten
rails panorama wand velp

Kwaliteit is onze prioriteit

Kwaliteit is onze prioriteit, of het nu aankomt op de kwaliteit van onze overkappingen of de service die we verlenen.

De kwaliteit kunnen we waarborgen om meerdere redenen. Zo zijn alle constructies voorzien van een garantie van tien tot vijftien jaar (afhankelijk van het gekozen model). De constructies van de overkappingen zijn voorzien van een zogeheten Europees CE keurmerk (DIN EN 1090) waardoor we zeker weten dat jouw overkapping zo stevig als een huis staat. De overkappingen zijn van Duitse topkwaliteit en komen uit het Ruhrgebied net over de grens bij Velp wanneer je de A12 naar Oberhausen rijdt.

Onze producten zijn van vele productinnovaties voorzien – waaronder het scharnierprofiel zodat iedere ondergrond en wand met zijn unieke hellingshoek geschikt is voor de overkapping.

Assembleren, op maat maken, en eventuele aanpassingen in samenwerking met een smid; we doen het allemaal zelf.

Ontzorging vinden we belangrijk

Ontzorgen is een van de kernpunten van Mijnterrasoverkapping. Ontzorgen begint volgens ons al wanneer je voor het eerst langskomt bij ons in een van de showrooms vanuit het mooie Velp. Kopje koffie of kopje thee? Ga rustig eens rondkijken in de showroom zodat je een idee krijgt bij de materialen van de overkappingen.

Nadat je rustig rond hebt gekeken kun je met een van de specialisten aan tafel gaan zitten en je plannen eens met ons delen. De specialist zal je plannen eens rustig aanhoren en daarna bespreken in hoeverre we in staat zijn om jouw plannen te realiseren.

Wanneer gewenst geven je een advies mee over eventuele aanpassingen of aanvullingen op jouw plan. Uiteraard alles gebaseerd op jouw wensen en behoeften, wellicht heb je iets over het hoofd gezien waarvan je later denkt ‘aha’. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht of je de overkapping van een glazen of een polycarbonaat dak wil voorzien?

Ook wanneer je nog geen enkel idee hebt voor wat betreft het realiseren van extra leefruimte kunnen wij je uitermate goed van dienst zijn. Met onze ruime 15 jaar aan ervaring in het plaatsen van overkappingen zijn we een specialist te noemen en hebben we alles op het gebied van overkappingen zo ongeveer wel een keer meegemaakt.

Wens je een advies op locatie? Geen probleem, we komen graag eens kijken in Velp bij jou thuis zodat we een betere inschatting kunnen maken van de mogelijkheden van het terrein waar de overkapping op gebouwd dient te worden.

Een vrijblijvende offerte is ook geen enkel probleem. Zo weet je in eerste instantie waar je aan toe bent qua prijs zodat je voor jezelf een realistische inschatting kunt maken of Mijnterrasoverkapping bij jou past qua prijsniveau.

Neem gerust eens contact op om te vragen naar de mogelijkheden. Een van onze specialisten staat je met alle plezier te woord. In de meeste gevallen komen de mensen die we helpen met een overkapping uit Gelderland of Overijssel. Denk bijvoorbeeld aan steden en plaatsen als Rijssen, Doetinchem of Barneveld.


© Copyright Mijnterrasoverkapping