fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Veranda Zutphen

Woonachtig in Zutphen of in de regio en ben je op zoek naar een veranda? Mooi, je bent op de goede pagina aangekomen. Bij Mijnterrasoverkapping helpen we jou, vol trots, wanneer je op zoek bent naar extra woonoppervlak. Dit doen we vanuit onze showroom welke is gevestigd in Zutphen. Vanaf deze plek helpen we je om ervoor te zorgen dat je nog meer kunt gaan genieten van je leefruimte met een veranda.

We vinden het bij Mijnterrasoverkapping belangrijk om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken als je op zoek bent naar een veranda. Misschien oriënteer je je op een veranda en weet je nog niet wat je wil. Of je weet juist wél wat je wil, maar ben je op zoek naar iemand die je kan helpen bij de realisatie.

In alle gevallen ben je bij ons welkom; eigenaar Rene beantwoord graag al je vragen, denkt met je mee over een invulling of geeft je advies. Je bent van harte welkom bij ons in de showroom waar een selectie van onze producten staat opgesteld. De koffie staat klaar. We raden het je wel aan om even een afspraak te maken in verband met de drukte. Klik hieronder om een afspraak te maken, de koffie en thee staat klaar.

Afspraak

 

 

veranda zutphen zwart

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een veranda? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale veranda eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Veranda Zutphen Bruin
Veranda Zutphen
Veranda Zutphen breed

Veranda Zutphen: gewoon bij jou in de stad

Bij Mijnterrasoverkapping vind je de nuchterheid die we in de Achterhoek en het Tukkerland (omgeving Enschede) kennen terug. Het realiseren van een veranda is iets dat we samen doen en op een no-nonsense manier; wij doen het werk en jij maakt de keuzes. Het is ons doel om een glimlach op je gezicht te toveren gedurende het traject en wanneer de veranda opgeleverd wordt. Onder andere door alle werkzaamheden -die komen kijken bij de realisatie van een veranda- van jou over te nemen zorgen we ervoor dat jij kunt genieten van het proces.

Want ja, we horen regelmatig dat het best als een last wordt ervaren wanneer je alles zelf moet regelen. Stress over de planning, bouwtechnische aspecten en het ontwerp; je kunt alles bij ons in de winkel achterlaten. Wij doen het werk voor je.

Op het gebied van kwaliteit en innovatie lopen we bij Mijnterrasoverkapping voorop. Om jou zo lang mogelijk te kunnen laten genieten van jouw veranda hebben we gekozen voor onderdelen welke net over de grens in Duitsland worden geproduceerd. Om jou zeker te laten zijn van je zaak bieden we een standaard garantietermijn van 10 jaar op alle modellen terrasoverkappingen, veranda’s, serres en carports. Uiteraard zijn de staalconstructies van de veranda’s gecertificeerd volgens Europese CE richtlijnen. (DIN EN 1090 norm)

 

 

Maatwerk is onze drijfveer

Jouw thuis; de plek waar je leeft en woont. Een plek waar je je thuis voelt en woont met hen waar je het meest om geeft. Je huis is precies zo ingericht dat het bij je past. Nu denk je erover na om je leefruimte te verrijken met een veranda. Maar wel een veranda die precies bij het huis, beter gezegd, bij jullie past.

Om jou hier zo goed mogelijk mee van dienst te kunnen zijn hebben we ervoor gekozen om een zeer breed scala aan personalisatiemogelijkheden in ons assortiment op te nemen. Van mogelijkheden op het gebied van kleur, veranda modellen en accessoires; alles om het geheel perfect bij jou aan te laten sluiten.

Eigenaar Rene en zijn vakmannen vinden het geweldig om je te helpen wanneer je jouw unieke woonoppervlak wil verrijken met een veranda. Vanuit de showroom in Zutphen (regio Lochem en omstreken) gaan we grondig te werk om jou te helpen met advies, ontwerp, productie, montage en oplevering.

Ben je op zoek naar een houten veranda? Kijken dan eens bij onze partner LoungePlus.

 


© Copyright Mijnterrasoverkapping