fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Terrasoverkapping Deventer: regionale specialisten

Woonachtig in de omgeving van Deventer? Heb je al ideeën over de nieuwe terrasoverkapping die er moet komen? Ben je compleet hulpeloos door alle afbeeldingen op het internet aan het scrollen en heb je géén idee waar je moet beginnen met zoeken? Heb je zelf al een ontwerp gemaakt maar moeten de puntjes nog op de i? Een van onze specialisten staat voor je klaar. Met trots hebben we al vele mensen mogen helpen met de realisatie van extra leefruimte.

Waar kan Mijnterrasoverkapping mij mee helpen?!

Mijnterrasoverkapping bestaat uit een team van gedreven specialisten dat jou van A tot Z wil ontzorgen op het gebied van realisatie van extra leefruimte. Het proces van ontzorgen begint volgens ons met het kraakhelder beantwoorden van jouw vragen zodat het voor jou helder wordt of wij kunnen voldoen aan jouw wensen. Het beantwoorden van jouw vragen en onduidelijkheden doen we uiteraard vrijblijvend en geheel kosteloos. We komen graag bij jou kijken op locatie zodat we het een en ander kunnen beoordelen.

 

 

terrasoverkapping deventer klimop

Werkwijze: hoe gaat Mijnterrasoverkapping te werk

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Serre apeldoorn blauwe lucht
veranda deventer zwart
terrasoverkapping deventer zwart grijs

Bij Mijnterrasoverkapping maken we je blij

Het gezamenlijke doel van het team van Mijnterrasoverkapping is om jou blij te maken zodat er een glimlach op je gezicht. Want we weten, wanneer die glimlach tevoorschijn komt, dat het goed zit. Om jou blij te maken willen we voldoen aan de drie pijlers van Mijnterrasoverkapping. Uit ervaring weten we namelijk dat we jou blij maken wanneer we voldoen aan deze pijlers. Ontzorging van A tot Z, het verzorgen van een maatwerk overkapping en het leveren van uitstekende kwaliteit zijn de drie pijlers waarmee we jou blij maken. Ben je woonachtig in de omgeving van Deventer en ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Specialist René beantwoord met plezier al je vragen.

Vul het contactformulier in, stuur een e-mail of bel ons gewoon op; de jarenlange ervaring van René kan veel moeite besparen gedurende het oriëntatieproces. Je kunt altijd bij ons langskomen in de showroom en in de omgeving van Deventer komen we ook graag bij jou op locatie om te kijken hoe we jouw leefruimte samen op een zo efficiënt en aantrekkelijk mogelijke manier.

Terrasoverkapping Deventer: dat zit gewoon goed (garantie van 10 tot 15 jaar)

Tuurlijk snappen we dat je zekerheid wil bij een grote aankoop als een terrasoverkapping. Je wil er geen half werk van maken en de overkapping moet staan -letterlijk- als een huis. Als je op zoek bent naar het top segment qua producten in de branche dan zit je bij Mijnterrasoverkapping in dit geval goed. Om de kwaliteit van onze producten te onderstrepen bieden we standaard een garantie van 10 jaar en in sommige gevallen zelfs 15 jaar op onze terrasoverkappingen, veranda’s, serres en carports. Omdat onze producten zo lang blijven staan zijn ze erg duurzaam te noemen.

Naast duurzaam zijn de terrasoverkappingen, veranda’s, serres en carports van Mijnterrasoverkapping onderhoudsvrij. Dit onderhoudsvrije karakter heeft onder andere te maken met de materialen waaruit de terrasoverkappingen opgebouwd zijn. Onderhoudsvrij betekent weinig schoonmaken en daarnaast ook niet ieder jaar en monteur of servicebeurt benodigd voor de terrasoverkapping.

Hoeveel ervaren zijn jullie?

Als hoofdorganisatie zijn we nu zo’n 10 jaar oud op woninginrichting gebied. Ons terrasoverkappingen label is wat jonger, maar onze ervaring op het gebied van adviseren, plaatsen en service van terrasoverkapping is nu ruim 15 jaar met alle kennis die we in huis hebben.

Een aantal van onze specialisten heeft namelijk al uitgebreide ervaring met alles dat met leefruimte in de tuin heeft te maken. De specialisten zijn voornamelijk werkzaam geweest in regio Zutphen, Apeldoorn en Deventer.

Als je puur naar de ervaring kijkt van de mensen binnen de organisatie dan zijn er inmiddels meer dan 150 terrasoverkappingen door hen geplaatst, in alle soorten en maten. Dat durven wij wel ervaren te noemen!

Een nieuw model in onze showroom

Sinds twee weken hebben we een nieuw model terrasoverkapping in onze showroom in Zutphen staan (vlakbij Deventer) staan om je een nog beter beeld te kunnen geven van de mogelijkheden bij Mijnterrasoverkapping.

Heb je nou toch zoiets van, datgene wat ik zoek staat er niet tussen? Geen probleem, we hebben al erg veel terrasoverkappingen mogen plaatsen. We nemen gerust even contact met een klant op welke een vergelijkbare terrasoverkapping heeft laten plaatsen.

Mogelijk kan er dan een bezichtiging plaatsvinden waardoor je een veel beter beeld kunt vormen bij wat nou wel of niet goed bij jou zou kunnen passen. Neem hiervoor gewoon even contact met ons op.

Ik woon ver uit de buurt, kunnen jullie ook bij mij plaatsen?

Bij Mijnterrasoverkapping werken we normaliter wel in een bepaald werkgebied, echter kunnen we hier op aanvraag vanaf wijken. Normaal gesproken werken we dus in ongeveer geheel Gelderland en op aangegeven plaatsen in Overijssel. Zo hebben we bijvoorbeeld de afgelopen maand een Twelloënaar, in Tukkerland Enschede, in het mooie land vlakbij Vaassen, erg blij gemaakt met een prachtige terrasoverkapping aan huis gemonteerd. Afstand is niet bepalend voor ons, wij willen mensen blij maken met mooie projecten waarbij we altijd maatwerk leveren. Of het nu een grote stad in Gelderland is of in de rest van Nederland, wij staan voor je/terrasoverkapping-apeldoorn/ klaar!


© Copyright Mijnterrasoverkapping