fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

Gratis en vrijblijvende offerte

Terrasoverkapping Zutphen: Wat kan Mijnterrasoverkapping voor mij betekenen?

Stel, je bent op zoek naar een terrasoverkapping met kwaliteit, uitstekende service en je woont in de omgeving van Zutphen. Juist, dan zoek je ons.

Met medewerkers in huis welke al jarenlange ervaring hebben met het ontwerpen, produceren en monteren van terrasoverkappingen weten we zeker dat we jou goed kunnen helpen.

We beantwoorden graag al je vragen en denken met je mee over de eventuele mogelijkheden van een terrasoverkapping in je tuin.

Wat is het verschil tussen Mijnterrasoverkapping en andere aanbieders?

Bij Mijnterrasoverkapping sta je als klant centraal. Ons uiteindelijke doel is om jou blij te maken met extra leefruimte, pas dan zijn wij ook blij.

We vinden het belangrijk dat je ons leert kennen en dat je jouw ideeën met ons kunt bespreken zodat je voor jezelf kunt beslissen of wij een geschikte partner voor jou kunnen zijn. Maak nu een afspraak, zo kun je eens sparren met een van onze experts en kunnen we met je meedenken.

Het advies is trouwens gratis en vrijblijvend.

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Wij komen bij je langs

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak


Terrasoverkapping Zutphen: Kwaliteit in de regio

Bij Mijnterrasoverkapping spreken we de taal van de regio en handelen we vanuit naoberschap. Ook als je uit een plaats als Brummen of Beekbergen komt ben je natuurlijk van harte welkom bij Mijnterrasoverkapping Uiteraard ontvang je bij ons een persoonlijk en gratis advies gebaseerd op jouw wensen.

Omdat we een regionale speler zijn bieden we de mogelijkheid om eens bij jou op locatie te komen kijken om zo met jou mee te denken over de eventuele inrichting van jouw leefruimte.

Mijnterrasoverkapping staat voor ontzorging, kwaliteit en maatwerk

Bij Mijnterrasoverkapping nemen we als het uitgangspunt de volledige ontzorging van onze afnemers. Jouw onzekerheden of stress die komen kijken bij de oriëntatie op een terrasoverkapping laten we graag bij ons in de winkel. Met uiterste zorg horen we jouw ideeën en behoeften aan.

Het optimaal benutten van jouw kostbare leefruimte is uiteraard maatwerk; daarom nemen we alle tijd om het gesprek met elkaar aan te gaan. Zo kunnen wij als expert een advies uitbrengen, volledig gepersonaliseerd op jou en jouw leefruimte.

Ons laatste uitgangspunt is de kwaliteit die we leveren. De hoogwaardige producten worden – volledig op maat – net over de grens in Duitsland geproduceerd. Met alle zekerheid durven we een garantie van 10 jaar op onze producten te geven, Mijnterrasoverkapping staat garant voor haar kwaliteit!

 


© Copyright Mijnterrasoverkapping