fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Terrasoverkapping Achterhoek: samen sterk 

Een mooi moment, jij of jullie hebben besloten om je te gaan oriënteren op een terrasoverkapping! Aanstaande zomer nóg meer in de tuin vertoeven onder het genot van de terrasoverkapping. Er is nog één probleem, wie gaat die terrasoverkapping plaatsen en welke overkapping past het best bij jou? Wellicht kan eigenaar Rene van Mijnterrasoverkapping je helpen. Mijnterrasoverkapping is een regionale speler in de Achterhoek met een focus op kwaliteit, service en ontzorging van A tot Z. Je bent van harte welkom in onze showroom in Zutphen of Apeldoorn om je vragen te stellen of om vrijblijvend advies in te winnen, maakt gerust een afspraak.

Wat kan ik verwachten van Mijnterrasoverkapping?

Het doel van Mijnterrasoverkapping is om jou blij te maken met extra leefruimte. Door ons te focussen op een aantal pijlers weten we zeker dat we jou tevreden kunnen maken. Het oriënteren op een terrasoverkapping kan best wat vragen en onzekerheden oproepen. Onze eerste focus is het wegnemen van al deze vragen en onzekerheden, dat begint volgens ons al meteen vanaf het eerste moment dat we contact met elkaar hebben. Een gratis en vrijblijvende adviesafspraak waarin we kunnen kijken of we je kunnen is hoe we starten. Kom langs voor een bakje koffie en zie met eigen ogen de kwaliteit van onze terrasoverkappingen.

 

terrasoverkapping achterhoek binnenkant

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Wij komen bij je langs

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak


Terrasoverkapping Achterhoek: regionale kwaliteit

Woonachtig in de regio Achterhoek (Doetinchem of bijvoorbeeld Doesburg) en op zoek naar een terrasoverkapping? Je zit wellicht op de goede website wanneer je tijdens het proces graag achterover leunt, een op maat gemaakte terrasoverkapping zoekt en op zoek bent naar uitstekende kwaliteit. Dit is namelijk waar we bij Mijnterrasoverkapping goed in zijn; mensen blij maken met extra leefruimte.

We laten je onze kwaliteit graag zien in onze showroom in de regio Achterhoek (Zutphen). Onder het genot van een bakje koffie laat eigenaar Rene jou of jullie graag alle materialen zien waar mee gewerkt wordt en daarnaast de demo terrasoverkappingen. Uiteraard krijg je daarna gratis een advies over wat het best bij jou of jullie zou passen; gebaseerd op jullie persoonlijke wensen en behoeften.

Mijnterrasoverkapping levert haar dienst in geheel Gelderland en daarnaast in delen van Overijssel. Zo plaatsen we ook geregeld een terrasoverkapping in de regio van Lochem en noordelijker (o.a. Enschede). Op verzoek kunnen we natuurlijk altijd van normale werkgebied uitwijken. Zo kunnen we ook jou, wanneer je buiten ons werkgebied valt, blij maken met extra leefruimte.

Achterover leunen? Kies voor Mijnterrasoverkapping

Wanneer je overweegt om extra leefruimte te creëren -middels een terrasoverkapping- en dit uit wil besteden, dan is Mijnterrasoverkapping de ideale partner. We focussen ons met onze dienstverlening namelijk op het uit handen nemen van al jouw zorgen. Het uit handen nemen van al je zorgen begint al tijdens het oriëntatieproces. Wellicht weet je nog helemaal niet welke kant je precies op wil met de terrasoverkapping, advies van een expert kan dan nooit kwaad. Maak een afspraak in de showroom!

Heb je al wel een idee maar vind je het lastig om een keuze te maken over bepaalde details? Ga het gesprek eens aan met eigenaar Rene, met zijn expertise kan hij al je vragen beantwoorden en samen met jou bepalen wat goed bij jou zou kunnen passen. Een gesprek is altijd vrijblijvend, op verzoek kunnen we zelfs bij jou op locatie komen kijken om locatie specifiek een advies uit te brengen.


© Copyright Mijnterrasoverkapping