fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Serre op maat laten maken bij Mijnterrasoverkapping

De vakmannen van Mijnterrasoverkapping houden zich al jarenlang bezig met het creëren van de mooiste (buiten)verblijven en een betere leefruimte.

Uiteraard staat de kwaliteit van een op maat gemaakte serre voorop. Om jou te verzekeren van de kwaliteit maken we altijd gebruik van een garantietermijn van 10 jaar. Uiteraard gaat je serre mee, dit is afhankelijk van de houtsoort.

Naast kwaliteit is maatwerk erg belangrijk, wij vinden dat iedereen uniek is en dat daar een unieke serre op maat bij hoort. De laatste pijler is ontzorging; het enige dat jij gedurende het proces hoeft te doen is beslissingen nemen, de rest kun je aan Rene en zijn mannen over laten.

We komen met alle plezier bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een serre? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Wij komen bij je langs

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale serre eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak


Waarmee kan Mijnterrasoverkapping me helpen?

Je wil extra woonoppervlak rondom je huis creëren door middel van een serre op maat. Maar waar begin je als je een serre op maat wil laten maken? Er komt, zoals je weet, een hoop bij kijken wanneer je je aan het oriënteren bent op een buitenverblijf als een serre.

Mijnterrasoverkapping kan jou onder meer tijdens deze oriëntatiefase van dienst zijn. Met zijn jarenlange ervaring begeleid vakman en tevens eigenaar Rene jou of jullie tijdens de oriëntatie. Kom bijvoorbeeld eens langs in een van de showrooms in Apeldoorn of Zutphen om de mogelijkheden met eigen ogen te aanschouwen.

Als je bepaalde vragen hebt of wanneer zaken onduidelijk voor je zijn kun je ook altijd vrijblijvend het gesprek met Rene aangaan. Met alle plezier beantwoord hij jouw of jullie vragen, de blik van een expert kan namelijk tot verfrissende inzichten leiden. We zijn benieuwd naar je komst, de koffie staat klaar.

Serre op maat laten maken

Wanneer je een serre op maat wil laten maken gaan we altijd eerst met jou aan tafel om samen te bespreken waarmee we jou van dienst kunnen zijn. Vanzelfsprekend is het belangrijk, wanneer je een serre op maat wil laten maken, dat je jouw wensen en behoeften kenbaar maakt.

Welke kleur van de serre zou goed bij je huis passen? Is een plat dak of een schuin aflopend dak iets dat beter bij je zou passen? Kies je voor zonwering of de mogelijkheid -wanneer je voor een glazen dak kiest- om het dak te kunnen openen?

Het zijn zomaar wat vragen die bij je op kunnen komen, uiteraard zullen er ook nog zaken zijn die mogelijk niet bij je opkomen maar wel van belang zijn wanneer je een serre op maat zou willen laten maken. Eigenaar Rene van Mijnterrasoverkapping adviseert en denkt graag met je mee, maak vrijblijvend een afspraak.


© Copyright Mijnterrasoverkapping