fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Veranda Zelhem

Woon je in Zelhem of in de omgeving van Zelhem/Doetinchem en denk je erover na om je tuin te verrijken met een veranda? Heb je al wel een grof idee van wat je zou willen maar weet je het nog niet helemaal zeker? Weet je al precies wat je zou willen en zoek je een partij die het klusje voor je kan klaren?

Dan zit je bij Mijnterrasoverkapping goed. De specialisten van Mijnterrasoverkapping helpen je van A tot Z bij het oriënteren én het realiseren van extra leefruimte in jouw tuin. Met de schat aan ervaring waar onze specialisten over beschikken is een geen klus ons te gek.

Je bent van harte welkom in een van onze showrooms in Zutphen of in Apeldoorn om onze showmodellen te komen bekijken en natuurlijk even met eigen handen aan te raken. Uiteraard geven we je dan direct een gratis en vrijblijvend advies zodat al jouw vragen beantwoord zijn. Neem contact op met specialist René, hij helpt je met alle plezier verder.

terrasoverkapping zelhem polycarbonaat

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een veranda? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale veranda eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

terrasoverkapping zelhem lamellen
terrasoverkapping zelhem gesloten
terrasoverkapping zelhem grandioos

Kwaliteit en service zijn onze prioriteit

Jou blij maken met extra leefruimte is onze prioriteit. Om jou blij te maken houden we rekening met een aantal zaken. Onder meer een super hoge kwaliteit en een garantie hier op is voor ons erg belangrijk zodat jij met een gerust hart kunt gaan genieten van jouw veranda.

Om deze kwaliteit te waarborgen bieden we standaard een garantie aan van tien jaar op iedere veranda. Sommige veranda’s worden zelfs geleverd met een garantietermijn van vijftien jaar.

Om de kwaliteit nog eens extra te onderstrepen hebben we ervoor gezorgd dat alle constructies van de verschillende modellen veranda’s zijn gecertificeerd volgens een Europees CE keurmerk. Hierdoor weet je zeker dat jouw veranda staat als een huis.

Alsof dat nog niet voldoende is hebben we er ook voor gekozen om onze producten van dichtbij te halen, namelijk bij onze oosterburen. De Deutsche gründlichkeit waarmee de onderdelen van de diverse veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers zijn vervaardigd is van ongekende kwaliteit.

Veranda Zelhem: waar je nog ouderwets geholpen wordt

Bij Mijnterrasoverkapping gaan we ouderwets te werk volgens het naoberschap dat bekend is in Zelhem, midden in de achterhoek. We staan voor jou klaar, vanaf de oriëntatiefase tot en met de daadwerkelijke oplevering van de extra leefruimte. Je kunt bij onze specialisten altijd terecht met al je vragen en eventuele onzekerheden. We snappen namelijk dat de aanschaf van een veranda een prijzige aangelegenheid kan zijn. Daarom wil je dat alles goed geregeld is en dat je zeker bent van wat je aankoopt. Geen poespas.

Eventueel kunnen we bij jou komen meekijken op locatie (of dat nu in Zelhem of Didam is, geen punt) zodat we je een advies uit kunnen brengen de jouw leefruimte in ons achterhoofd. Niets is te gek om ons doel waar te maken; jou blij maken met extra leefruimte.

Kom gerust langs in de showroom. Wegens de drukte raden we het wel aan om even een afspraak te maken zodat je niet teleurgesteld wordt. Uiteraard zetten we de koffie of thee klaar! Specialist René kijkt uit naar je komst.


© Copyright Mijnterrasoverkapping