fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

 

Terrasoverkapping Ermelo

Ben je woonachtig in Ermelo of in de omgeving van Ermelo? Ben je de mogelijkheden van een terrasoverkapping in jouw tuin/leefomgeving aan het onderzoeken? Maar zoek je wel een kwalitatief hoogwaardig product en goede service? Dan kunnen wij je misschien helpen

Mijnterrasoverkapping is een regionale speler (omgeving Apeldoorn) met 15+ jaar ervaring in het plaatsen van terrasoverkappingen. Mijnterrasoverkapping is een label van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (mogelijk ken je ons van VT Wonen.

Je bent van harte welkom in een van onze showrooms (1500m2) in Zutphen en Apeldoorn, lekker in de buurt van Ermelo. Adviseur Gerdo beantwoord met alle plezier jouw vragen en geeft je graag advies, uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Liever meteen een offerte? Geen enkel probleem. De koffie staat klaar.

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Tuinkamer Ermelo
Terrasoverkapping wit klimop
Lamellen terrasoverkapping Ermelo

Veel gestelde vragen

Voor veel mensen is de aanschaf van een terrasoverkapping de eerste en vaak ook de laatste keer dat ze zo’n aankoop doen. Dat roept vaak een of meerdere vragen op. Deze, de meest belangrijke vragen, hebben we daarom vast voor je op een rijtje gezet.

In welke straal is Mijnterrasoverkapping actief?

Mijnterrasoverkapping werkt zo ongeveer in een straal van 50 kilometer rondom Apeldoorn en Zutphen. Ermelo valt dus ruim binnen deze straal. Wanneer je in Ermelo woonachtig bent kunnen we je daarom uitstekend helpen vanuit ons magazijn. Daarnaast is onze showroom prima toegankelijk vanuit Ermelo. Zo is het ongeveer 30 kilometer rijden naar ons magazijn in Apeldoorn (in het centrum). Onze showroom in Zutphen is ongeveer 50 kilometer rijden. 

Mocht je nou toevallig op deze pagina terecht zijn gekomen maar niet uit Ermelo of uit een plaats binnen de straal waarin we normaliter werkzaam zijn; geen enkel probleem. Het blij maken van mensen met extra leefruimte is onze nummer een prioriteit. Neem daarom gerust contact met ons op wanneer je niet in de directe omgeving woont maar mogelijk wel een advies zou willen ontvangen van Mijnterrasoverkapping. We kijken graag of je kunnen helpen.

Welke kwaliteit kan ik verwachten van de producten bij Mijnterrasoverkapping?

De kwaliteit van de producten die je bij mijn terrasoverkapping vindt zijn de zogeheten ‘’high-end’’ producten binnen de markt van de buitenzonwering en terrasoverkappingen. Alle terrasoverkappingen krijgen tenminste 10 jaar garantie op de constructie, sommige terrasoverkappingen zelfs 15 jaar. 

Onze terrasoverkappingen worden allemaal in Duitsland geproduceerd, het land waar kwaliteit de boventoon voert. Na jaren van testen bij verschillende leveranciers zijn we bij leverancier Aluxe terechtgekomen waar we inmiddels al jaren mee samenwerken puur omdat ze de beste kwaliteit leveren. De prijs is mogelijk ietwat hoger dan je bij sommige andere bedrijven tegen zult komen, hier krijg je uitstekende kwaliteit en zekerheid voor terug.

Hoeveel terrasoverkappingen plaatsen jullie?

Het hangt van het seizoen af hoeveel terrasoverkappingen er geplaatst worden. In basis worden er wekelijks enkele terrasoverkappingen geplaatst door Mijnterrasoverkapping. Aan ervaring dus geen gebrek bij onze monteurs. Inmiddels zijn we met een team van zo’n tien mensen aan het werk om mensen blij te maken met extra leefruimte. Het montageteam bestaat in totaal uit zo’n 6 tot 8 medewerkers die iedere dag weer hun uiterste best doen om de terrasoverkappingen te plaatsen. 

Met welke levertijd kan ik rekening houden in Ermelo?

Normaliter kunnen we, vanaf het moment van akkoord op de offerte, een terrasoverkapping plaatsen in zo’n 6 tot 8 weken. 

Op het moment, rondom de perikelen van Covid-19, tekorten aan grondstoffen en verminderde logistieke capaciteit, is het lastig om harde uitspraken te doen over levertijden. Helaas is dit iets dat we terugzien in de gehele branche/markt. Het is tot nog toe al enkele keren voorgekomen dat we, wegens overmacht, verwachte levertijden niet hebben kunnen waarmaken. 

Mocht je toch vragen hebben over mogelijke levertijden, bel of mail dan gerust even. We kunnen altijd bij onze leverancier nagaan hoe het ervoor staat qua levertijden. Daarnaast ben je altijd welkom in onze showroom wanneer je een vraag hebt. De koffie staat klaar.


© Copyright Mijnterrasoverkapping