fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

 

 

Terrasoverkapping Raalte

Woon je in het mooie Raalte of in de nabije omgeving hiervan en oriënteer je je op de aanschaf van een terrasoverkapping? Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig product dat gedurende een zeer lange tijd mee gaat? Dan kunnen wij je helpen.

Mijnterrasoverkapping is een label van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (bekend van o.a. VTwonen). Onze specialisten hebben al 15 jaar ervaring met het adviseren over en plaatsen van terrasoverkappingen. 

Je bent van harte welkom in een van onze showrooms in Zutphen of Apeldoorn. Adviseur Gerdo denkt graag met je mee over de voor jou ideale oplossing. De koffie staat in ieder geval klaar. Zien we je gauw in de showroom?

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een overkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale overkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

terrasoverkapping raalte zwart
overkapping in raalte

Terrasoverkapping Raalte: kwaliteit in de omgeving

Mijnterrasoverkapping ligt met haar showrooms lekker in de buurt van Raalte. De showrooms zijn respectievelijk 35 minuten rijden (van Raalte naar Apeldoorn) en 33 minuten rijden (van Raalte naar Zutphen). Zo kun je op relatief korte afstand eens bekijken naar wat voor soort product je op zoek bent. Bij Mijnterrasoverkapping worden namelijk niet de allergoedkoopste terrasoverkappingen verkoopt maar wel kwalitatief de beste overkappingen.

Wanneer je eens in levende lijve gaat vergelijken dan zul je direct het verschil merken tussen wat op internet een zeer aantrekkelijke prijs lijkt en de wat prijzigere variant van een terrasoverkapping maar die wel van zeer robuuste kwaliteit is. Verhalen van weggewaaide terrasoverkappingen en overkappingen die na twee jaar weer afgebroken diende te worden zijn schrijnend maar helaas wel de realiteit. 

Uiteraard ben je volledig vrij in de keuze die je maakt op het gebied van de overkapping, echter proberen we als specialist wel altijd mee te geven dat het verstandig is om de terrasoverkapping echt goed te gaan bekijken in een showroom! Zo zul je er zo lang mogelijk plezier van hebben, en dat gunnen we je van harte. 

Hoe lang is de levertijd bij jullie?

Het is lastig, in deze tijd, om concrete uitspraken te doen over de levertijd van nieuwe terrasoverkappingen. Dat het lastig is om hier concrete uitspraken over te doen heeft onder meer te maken met het feit dat er grootschalige tekorten zijn op het gebied van grondstoffen. Naast het tekort van grondstoffen zijn er ook wat hindernissen op het gebied van logistiek.

Echter doen we er als team alles aan om ook jou blij te maken met extra leefruimte. Daarnaast zitten we gevestigd op korte afstand vanaf Raalte, dus we kunnen snel helpen. Geef daarom gewoon een gil als je benieuwd bent naar de levertijd van een specifiek product en wanneer je deze geplaatst zou willen hebben. Adviseur Gerdo informeert je graag voor wat betreft de eventueel bekende levertijd van een product. 

Wat bedoelen jullie met ontzorging van A tot Z?

Met ontzorging van A tot Z bedoelen we dat we jou alle zorgen uit handen nemen gedurende het traject van advies tot en met daadwerkelijke plaatsing en nazorg van de terrasoverkapping. 

Wij vinden dat die ontzorging al begint wanneer we jou voor het eerst vanuit Raalte ontmoeten in onze showroom voor een bakje koffie, uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend. Adviseur Gerdo of René beantwoord graag al je vragen of onduidelijkheden over de terrasoverkapping. Zo weet je direct waar je aan toe bent; wel zo prettig.

Mochten we uiteindelijk de terrasoverkapping bij jou mogen plaatsen, dan regelen we natuurlijk alles voor je. Van planning, tot aan het inmeten tot en met de uiteindelijke plaatsing van de terrasoverkapping. 

Na afloop van de plaatsing leveren we de terrasoverkapping op en zorgen we ervoor dat alles in orde is. Nog niet helemaal tevreden? We komen graag bij je langs voor eventuele nazorg.


© Copyright Mijnterrasoverkapping