fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Terrasoverkapping Twello

Woonachtig in Twello of omgeving? Aan het oriënteren op een terrasoverkapping? Top, je bent op de juiste pagina aangekomen. Mijnterrasoverkapping is organisatie gevestigd in de omgeving van Twello met twee vestigingen in Zutphen en Apeldoorn.

Zoals je misschien al gelezen hebt maken we mensen blij met extra leefruimte. Een glimlach op jouw gezicht is ons veel waard. Tijdens het uitvoeren van vele projecten in het verleden zijn we erachter gekomen dat mensen blij worden van drie zaken; hoogwaardige kwaliteit, ontzorging van A tot Z gedurende het proces en daarnaast het feit dat de terrasoverkappingen op maat worden geproduceerd.

René, een van de specialisten van Mijnterrasoverkapping, staat je graag te woord wanneer je vragen hebt over een terrasoverkapping. Het is logisch dat je vragen hebt over bijvoorbeeld wel of geen vergunning, welke opties er allemaal zijn voor wat betreft een terrasoverkapping qua accessoires of hoe het nou zit met de prijs. Neem gerust contact op met René, hij helpt je met alle plezier.

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Terrasoverkapping van glas
terrasoverkapping twello breed
glazen dak in twello

De beste op het gebied van service en kwaliteit

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een degelijke terrasoverkapping in de omgeving van Twello voor de lange termijn. Een die staat als een huis zeg maar gerust. Dat snappen we, een terrasoverkapping aanschaffen is namelijk niet zomaar een aankoop. Daar denk je wel twee keer over na. Om deze reden vinden we, bij Mijnterrasoverkapping, dat we jou alleen het beste mogen aanbieden. Met het beste bedoelen we niet alleen de kwaliteit, maar ook het beste op het gebied van service (ontzorging van A tot Z) en het laten aansluiten van de terrasoverkapping op jouw leefomgeving  (maatwerk).

Vakmanschap in de omgeving van Twello

Om de kwaliteit te waarborgen zorgen we ervoor dat we enkel materialen gebruiken van de beste komaf. De verschillende delen van de terrasoverkappingen worden geproduceerd bij onze oosterburen in Duitsland. Uiteraard zijn alle modellen terrasoverkappingen welke wij leveren voorzien van een CE-keurmerk waarmee de kwaliteit van de constructie onderstreept wordt. Uiteraard ontvang je hiernaast nog een langdurige garantie op je producten van ons. Op enkele modellen geldt een garantie van 10 jaar, op sommige modellen ontvang je zelfs een garantie van 15 jaar.

Naast kwaliteit vinden we het erg belangrijk dat je geen zorgen of stress hebt gedurende het traject. Of we het nou hebben over de oriëntatiefase, de uitvoeringsfase of de nazorg; jij hoort achterover te kunnen leunen en wij voeren het werk uit. Dat jij wordt ontzorgt begint volgens ons al op het moment dat je voor het eerst langskomt bij ons in de showroom in de buurt van Twello. Ook klanten uit Vaassen, dichtbij Twello, kunnen in onze showroom komen. We beantwoorden met alle plezier jouw vragen en onduidelijkheden; uiteraard gratis en vrijblijvend. Daarna nemen we samen een kijkje bij de materialen, zo kun je met eigen ogen eens zien welke kwaliteit we bij Mijnterrasoverkapping leveren. Hoe mooi zou het zijn dat jij eigenaar kan worden van bijvoorbeeld een eigen terrasoverkapping in Apeldoorn?

Jij koopt toch ook niet het eerste het beste t shirt dat je tegenkomt? Je hebt iets nodig dat bij je past. Als we het hebben over een t shirt dan klinkt dit logisch maar als het gaat over leefruimte dan kijken mensen ons nogal eens vreemd aan. Leefruimte, vrij vertaald: de ruimte waarin je leeft. Een van de plekken waar je het meeste van je tijd doorbrengt of door zult brengen. Zie je jezelf al zitten in een mooie terrasoverkapping in Deventer?

De inrichting van de leefruimte hoort bij jou te passen; zo ook de terrasoverkapping die in de leefruimte wordt geplaatst. Het scheelt namelijk nogal wat; er zijn verschillende modellen, verschillende kleuren, verschillende accessoires, verschillende afwerkingen en ga zo maar door. Misschien is het nu logischer voor je dat het ook bij een terrasoverkapping op maatwerk aankomt.

In onze showroom zie je ook bijvoorbeeld prachtige opgebouwde trendline terrasoverkapping dichtbij Enschede.

Met welke levertijd kan ik rekening houden?

Op dit moment is het erg lastig om een accurate inschatting te maken van de levertijden van terrasoverkappingen wegens de ontstane tekorten ten gevolge van logistieke problemen en Covid-19. Mogelijk heb je hier al het een en ander van gemerkt wanneer je andere producten wilde aanschaffen of wanneer je informeerde bij een andere leverancier.

Normaliter bedragen levertijden zo’n 6-8 weken wanneer alles volgens plan verloopt. 6-8 weken is dan vanaf het moment dat de offerte getekend is tot en met de daadwerkelijke oplevering van de terrasoverkapping. Door bovengenoemde ontwikkelingen en gebeurtenissen kunnen we in veel gevallen deze levertijden echter niet meer garanderen. De levertijd varieert van model tot model dat we leveren bij Mijnterrasoverkapping.

Wil je graag uitsluitsel hebben over de verwachte levertijd? Neem gerust even contact met ons op per e-mail, telefonisch of vul het contactformulier in. Adviseurs Gerdo of René helpen je graag verder met eventuele informatievoorziening voor wat betreft levertijden. Uiteraard ben je ook van harte welkom vanuit Twello om een van de showrooms in Zutphen of Apeldoorn binnen te stappen om je te laten informeren. Het is immers niet zo ver, je hebt dan direct een indruk van de mogelijkheden en kwaliteit bij Mijnterrasoverkapping.

De koffie staat in ieder geval voor je klaar wanneer je langskomt bij Mijnterrasoverkapping!


© Copyright Mijnterrasoverkapping