fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Serre Gelderland: vergroot je woonoppervlak!

Met een serre verenig je het binnen- en buitenleven en maak je je huis compleet. Vertoef zelfs tijdens de winter in je ’tuin’ en kom tot rust! In de huidige tijd waarin we kampen met het Covid-19 virus kan extra leefruimte heel goed van pas komen omdat jij en eventuele familie waarschijnlijk vaak en veel thuis zijn. Eigenaar Ron van Mijnterrasoverkapping helpt je graag bij het oriëntatieproces rondom het creëren van extra leefruimte. Kom vrijblijvend langs voor een afspraak, de koffie staat klaar.

Mijnterrasoverkapping helpt je verder

Mijnterrasoverkapping kan jou helpen met het complete traject; vanaf de oriëntatie rondom een serre tot en met de uiteindelijke realisatie. Tijdens het traject nemen wij een expert rol in waarin we jou kunnen adviseren en/of begeleiden. In de beginfase van het traject denken we bijvoorbeeld met je mee over het ontwerp van de serre en zorgen we er tijdens het inmeten voor dat technisch gezien alles klopt. De rest leggen we je graag uit in een gesprek in een van onze showrooms in Zutphen of Apeldoorn te Gelderland, wel zo persoonlijk! Zo kun jij met een gerust hart gaan genieten van de periode waarin we extra leefruimte voor je realiseren.

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een serre? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale serre eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Serre gelderland terrasje
Serre Gelderland groene boom
Serre Gelderland zwart

Serre Gelderland: kwaliteit in de regio

Mijnterrasoverkapping bestrijkt met haar twee showrooms in Zutphen en Apeldoorn een groot gedeelte van Gelderland op het gebied van serres. We nodigen je van harte uit om alle mogelijkheden eens op een rijtje te zetten in een van onze showrooms. Hier kun je verschillende staanders, daken en glazen wanden voor in de serre met elkaar vergelijken en ook eens voelen.

Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om eens met Eigenaar Rene te spreken om te kijken of hij jullie kan helpen rondom de oriëntatie naar een serre. We raden wegens de drukte wel even aan om een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen. Dus woon je in de regio Gelderland en zou je weleens met een expert willen praten over een serre? Maak via hier een afspraak, de koffie staat klaar!

Mijnterrasoverkapping staat voor ontzorging & maatwerk

Als je hebt besloten of er nog over nadenkt om een serre te nemen dan kan er best wat op je afkomen. Voor de meeste mensen is een serre een grote investering waar je een goede beslissing over wilt nemen. Begeleiding, al helemaal wanneer je geen technisch inzicht hebt, is aan te raden wanneer je overweegt een serre aan te schaffen.

Het advies en de begeleiding van een expert biedt vaak veel duidelijkheid 0ver wat het best bij jou en het woonoppervlak zou kunnen passen. Eigenaar Rene zou bijvoorbeeld met je mee kunnen denken over het ontwerp, de afmetingen en de technische constructie. In overleg kunnen we zelfs bij jou op locatie komen om ook de sfeer van jouw woonoppervlak te proeven en vanuit hier mee te denken over een ontwerp.

 

 


© Copyright Mijnterrasoverkapping