fbpx

Wij ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Veranda op maat laten maken

Bij Mijnterrasoverkapping kan het; een veranda op maat laten maken. Eigenaar Ron en zijn vakmannen zijn specialist op het gebied van maatwerk veranda’s, terrasoverkappingen, serres en carports. Vanuit onze showrooms in Zutphen en Apeldoorn focussen we ons enkel op maatwerk omdat we vinden dat ieder mens uniek is en zijn eigen unieke leefomgeving creëert. Bij zo’n unieke leefomgeving hoort volgens ons ook een veranda afgestemd op die omgeving. Wij vinden namelijk dat ook jij het verdient om je nog aangenamer te voelen in jouw leefomgeving door een maatwerk veranda.

Wat betekent op maat bij Mijnterrasoverkapping?

Met een veranda op maat laten maken kun je verschillende kanten op. Op maat laten maken bij Mijnterrasoverkapping betekent dat iedere veranda compleet te personaliseren valt. Met personaliseren bedoelen we dat we een grote selectie met basis uitgangsmodellen veranda’s hebben die je op allerlei manieren kunt aankleden. Ben je op zoek naar een specifieke afmeting? Zoek je een bepaald soort dak? Klinken accessoires als LED-spots of een geluidsinstallatie interessant? Zou je een veranda in een hele specifieke kleur willen ontvangen? Bedenk het en Mijnterrasoverkapping kan het realiseren. Kom langs in een van onze showrooms en ontdek samen met ons de mogelijkheden.

 

 

veranda op maat laten maken breed

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een veranda? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale veranda eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Veranda op maat laten maken lamellen wit
Veranda op maat laten maken lamellen terras
Veranda op maat laten maken zonnig

Kwalitatieve veranda op maat laten maken

Om jou een glimlach op je gezicht te toveren is kwaliteit een van onze belangrijkste speerpunten. We hebben ervoor gekozen om de onderdelen van dichtbij te halen; de productie vindt bij onze oosterburen net over de grens in Duitsland plaats. Omdat we zo zeker zijn van deze degelijke Duitse kwaliteit geldt er een standaard garantietermijn van 10 jaar op de door Mijnterrasoverkapping geleverde producten. Hiernaast is het belangrijk om te vermelden dat, wanneer we het hebben over de staalconstructies, de veranda’s zijn uitgerust met de Europese DIN EN 1090 CE normering.

De terrasoverkappingen, veranda’s en serres van Mijnterrasoverkapping behoeven weinig zorg. Zo kun je met minimaal onderhoud jarenlang genieten van een veranda op maat. In de showroom een Zutphen staat een selectie van het aanbod van Mijnterrasoverkapping tentoongesteld. Je bent van harte welkom in onze showroom, we laten je graag de kwaliteit van onze producten zien of we geven je graag een vrijblijvend en gratis advies.

Als je een veranda op maat wil laten maken is het wellicht handig dat je een bezoek aan onze showroom brengt zodat we het gesprek met je aan kunnen gaan. Het is belangrijk om samen gedetailleerd in kaart te brengen wat jouw of jullie wensen zijn betreffende de maatwerk veranda. Nadat we dit gedaan hebben gaan we voor je aan de slag en komen we met enkele opties waarmee wij denken dat we jouw leefruimte – op basis van jouw wensen – zo optimaal mogelijk kunnen inrichten.


© Copyright Mijnterrasoverkapping