fbpx

Wij ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

 

Creëer extra leefruimte met een terrasoverkapping

Uitbreiding en maximale benutting van je leefruimte wordt met een terrasoverkapping een feit.

Bij Mijnterrasoverkapping kun je een terrasoverkapping laten ontwerpen, produceren en monteren volledig afgestemd op jouw wensen.

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek onder het genot van een bakje koffie in een van onze showrooms gevestigd in Zutphen, Apeldoorn of Laren (Gld).

Maak via hier een afspraak voor informatie of advies. Waar gewenst kijken of denken we met je mee bij jou thuis om je te adviseren over hoe jij je leefruimte zo optimaal mogelijk zou kunnen uitbreiden.

Mijnterrasoverkapping is een label van Woninginrichting Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (bekend van VTwonen).

Een impressie van de product mogelijkheden

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij René. Namens ons team helpt René je met alle plezier. Je kunt René bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

0575471404

René

René

Specialist

Stel je vraag

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Kom vrijblijvend langs voor een afspraak en ontdek de mogelijkheden

Ik wil een afspraak

terrasoverkapping
Witte staanders
Glazen dak

Mijnterrasoverkapping: kwaliteit, maatwerk en service

Wanneer je extra leefruimte wil creëren door middel van een terrasoverkapping dan kan dit best een grote stap zijn. Om het proces in goede banen te leiden is advies van een expert wellicht geen overbodige luxe. Daarnaast is het ook fijn om te weten waar je nou precies aan toe bent en om te weten welke stappen er benodigd zijn om tot een gewenst eindresultaat te komen. Mijnterrasoverkapping is een regionale speler welke graag het gesprek met je aangaat wanneer je extra leefruimte wil realiseren. We nemen graag jouw onduidelijkheden weg of we denken met je mee in een vrijblijvend adviesgesprek.

Het verlenen van een uitstekende service vinden we belangrijk. Vanaf het eerste adviesgesprek horen we graag wat jouw idee is over extra leefruimte en waar jij gelukkig van wordt. Bij ons is namelijk iedere terrasoverkapping maatwerk. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij tijdens het traject lekker achterover kunt leunen en de stress over de terrasoverkapping bij ons in de winkel achterlaat.

De terrasoverkapping: een schat aan extra ruimte thuis

Een terrasoverkapping brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee. Een van de voordelen is de extra ruimte welke een terrasoverkapping jou biedt gedurende het gehele jaar. Wanneer je gebruik maakt van een heater of verwarmingselement kun je zelfs op de frissere momenten buiten zitten  en geniet je van de unieke sfeer. Het gevoel van overdekt ‘buiten’ zitten wordt door onze klanten bestempeld als een unieke beleving.

Voor iedere wens is er een invulling met het rijke aanbod van Mijnterrasoverkapping. In het verlengde van het huis kan er in het ontwerp van de terrasoverkapping rekening gehouden worden met onder andere de kleurstelling, de materiaalsoort van de staanders en de materiaalsoort van het dak. We laten ons aanbod graag aan je zien in een van onze showrooms te Zutphen of te Apeldoorn. Onder het genot van een bakje koffie kun je al je vragen stellen aan eigenaar Ron en de producten eens komen ervaren.

 

In welke gebieden plaatst Mijnterrasoverkapping?

In basis is Mijnterrasoverkapping actief in geheel Gelderland. Denk bij heel Gelderland onder andere aan de volgende plaatsen. Naast Gelderland zijn we ook actief in sommige delen van Overijssel. Tot op heden is Mijnterrasoverkapping actief geweest in en rond de volgende streken:

Staat jouw plaats er niet bij? Geen probleem, contact ons en vraag naar de mogelijkheden. We zijn uiterst flexibel om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn zodat we je blij kunnen maken met extra leefruimte!

Wat voor soort terrasoverkappingen plaatsen jullie?

Ten opzichte van het landschap van aanbieders van terrasoverkappingen schaalt Mijnterrasoverkapping in het hogere segment qua kwaliteit.

De modulaire producten die ieder jaar worden doorontwikkeld zijn innovatief en vooruitstrevend te noemen. Doorgevoerde innovaties zijn altijd in het voordeel van degene die geniet van de terrasoverkapping, zo kunnen we ieder jaar een nog hoger niveau van comfort garanderen.

De producten van Mijnterrasoverkapping zijn te typeren als luxe en worden altijd op maat geproduceerd.

Aluminium en glas zijn de meest gebruikte materialen voor de terrasoverkappingen die worden geplaatst door ons team.


© Copyright Mijnterrasoverkapping