fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Wij maken je blij!

Jou blij maken met extra leefruimte, dat is ons doel. Door enkel met de hoogste kwaliteit producten te werken kunnen we garanderen dat jij heel erg lang kunt gaan genieten van je terrasoverkapping.

De producten waar we jou blij mee maken zijn allemaal op maat gemaakt, zo krijg je van ons precies waar je naar op zoek bent. Of het nou gaat om de kleur, de maat, het model terrasoverkapping of de accessoires waar je naar op zoekt bent. Het kan allemaal bij ons.

Jij wil geen moeite ervaren tijdens het proces, logisch. Daarom is ons bedrijf er zo op ingesteld dat jij gedurende het proces lekker achterover kunt leunen. Jij hoeft alleen maar knopen door te hakken, wij voeren alles uit. Van A tot Z.

Terrasoverkapping Doesburg: Maatwerk en kwaliteit in de regio

Mijnterrasoverkapping is gevestigd in de mooie regio van Doesburg en omstreken. De vestigingen van Mijnterrasoverkapping bevinden zich in Zutphen en te Apeldoorn. Onze showroom in Zutphen bevindt zich op een kleine twintig minuten rijden vanuit Doesburg. We ontvangen je uiteraard met een goede kop koffie.

 

 

.

Enkele impressies van de mogelijkheden

Werkwijze: hoe gaat Mijnterrasoverkapping te werk

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

terrasoverkapping doesburg zwart
Terrasoverkapping doesburg wit
terrasoverkapping doesburg lamellen

Terrasoverkapping Doesburg: Gewoon goed in je eigen streek

Als regionale speler in Gelderland en de Achterhoek zijn we trots op het product dat we mogen leveren aan mensen uit onze eigen streek. Het is dan ook een eer voor ons om mensen te mogen helpen in het proces omtrent het realiseren van extra leefruimte. Van A tot Z nemen we jou of jullie het gehele proces uit handen.

Een dergelijk proces begint bij Mijnterrasoverkapping altijd met één of meerdere vrijblijvende gesprekken waarin we elkaar beter leren kennen. Op deze manier kan een van onze specialisten kennismaken met jouw of jullie wensen en kan er samen nagedacht worden over de eventuele invulling van de extra leefruimte. Eventueel komt er een bezoek op locatie kijken bij aanvullend op het advies in de showroom waardoor we ook een advies kunnen geven over de terrasoverkapping en de omgeving waarin deze komt te staan.

Vanuit hier kunnen we samen bekijken in hoeverre jij of jullie een goed gevoel bij hebben rondom het verkregen advies en of er eventuele vervolgstappen gezet kunnen worden. Mijnterrasoverkapping beoogt ervoor te zorgen dat ook kwaliteit in en rondom de omgeving van Doesburg gewoon beschikbaar is zonder dat je hier het hele land voor door hoeft te reizen.

We noemen onszelf niet voor niets dé specialist als het aankomt op terrasoverkappingen in het oosten van het land. Bij Mijnterrasoverkapping bestrijken we namelijk zo’n beetje het gehele oosten van het land met als doel om iedereen blij te maken met extra leefruimte. Voor een greep uit de plaatsen en omgevingen waarin we onlangs werkzaam zijn geweest kun je bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van een terrasoverkapping in Lochem en het plaatsen van een tuinkamer in Doetinchem.

Waarom zou ik voor Mijnterrasoverkapping kiezen?

Op het gebied van service en deskundigheid durven we ons bij Mijnterrasoverkapping absoluut pionier in de omgeving van Doesburg te noemen. Deze woorden kunnen nogal abstract en vaag klinken. Om deze reden maken we service en deskundigheid met alle plezier concreet voor je.

Deskundigheid

Mede-eigenaar René van Mijnterrasoverkapping heeft inmiddels jarenlange ervaring met het adviseren van mensen omtrent de realisatie van een terrasoverkapping, veranda of tuinkamer. Adviseren, inmeten, plaatsen en het verlenen van nazorg; niets is René te gek. De hoeveelheid projecten die René al heeft afgerond zijn niet meer te tellen. Met vragen of speciale wensen kun je daarom altijd bij René terecht.

Service

Op het gebied van service zijn we een absolute hoogvlieger in Nederland wanneer het aankomt op terrasoverkappingen, veranda’s en tuinkamers. Uitstekende service begint volgens ons bij een hoog vertrouwen in het eigen product; pas dan kun je service verlenen. Om deze reden is het voor ons vanzelfsprekend dat we tien jaar en in sommige gevallen vijftien jaar garantie verlenen op onze producten.

Service betekent voor ons ook het ontzorgen van A tot Z. Met andere woorden: tijdens de oriëntatie en de eventuele realisatie van extra leefruimte hoef je bij Mijnterrasoverkapping alleen maar achterover te leunen. Vanaf het eerste oriëntatiegesprek tot en met de oplevering van de terrasoverkapping nemen wij je alle zorgen uit handen. Ook wanneer je na de plaatsing nog met een vraag of wens zit helpen wij je met alle plezier.


© Copyright Mijnterrasoverkapping