fbpx

Wij ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Serre Enschede: regionale kwaliteit en service

Woonachtig in de regio Enschede? Op zoek naar een serre om je woonoppervlak te vergroten? Hou je van kwaliteit en maatwerk? Dan is Mijnterrasoverkapping misschien iets voor jou. Met onze jarenlange ervaring in de tuin- en woninginrichting wereld maken we je graag blij met extra leefruimte. Kom vrijblijvend langs in een van onze showrooms in Apeldoorn of Zutphen voor een afspraak met eigenaar Rene, hij denkt graag met je mee over de mogelijkheden van een serre in jouw tuin.

Hulp nodig?! Wij helpen je graag

Mijnterrasoverkapping is er voor je als je geen zin gedoe hebt maar wel op zoek bent naar extra leefruimte in de vorm van een serre! Ook wanneer je nog helemaal geen idee hebt over wat je wil; je bent welkom bij ons. Eigenaar Rene gaat graag het gesprek aan met jou waarin hij luistert naar al jouw wensen en behoeften. Na het gesprek brengt Rene een advies uit waardoor je wat beter een gevoel voor de mogelijkheden hebt.

Misschien weet je al wél  waar je naar op zoek bent! Ook dan kan Rene je helpen. Omdat al onze serres op maat worden gemaakt zijn er zoveel mogelijkheden dat we jouw wensen onder toeziend oog van een expert altijd nóg beter kunnen afstemmen op de mogelijkheden in de wereld van serres. Woon je in de regio Enschede? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!

 

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een serre? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale serre eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

serre-enschede-tafel-en-stoel
Serre Enschede wit frame
Serre Enschede schuifwand

Serre Enschede: regionale klasse

Mijnterrasoverkapping is een aanbieder van serres in de regio Enschede. We helpen graag mensen in de nabije omgeving, om diverse redenen. We vinden het fijn als je in de buurt woont omdat je dan bij ons in de showroom (in Zutphen of Apeldoorn) langs kunt komen om de kwaliteit van onze producten eens te komen ervaren en voelen. De kwaliteit van onze producten is een van onze sterkste punten, en dat laten we graag aan je zien. In overleg kunnen we zelfs bij jou in Enschede komen om samen te kijken naar de mogelijkheden en om jou een advies uit te brengen.

Ook wegens het service aspect is het handig dat je in de omgeving woont (bijvoorbeeld Enschede). Mocht er onverhoopt iets misgaan tijdens de installatie, dan kunnen we dit direct komen herstellen. Of wanneer je niet helemaal tevreden bent met het ontwerp dat we voor je maken, kom gerust nog eens langs in de winkel om het een en ander af te stemmen zodat we voor de volle honderd procent tot het resultaat kunnen komen dat jij beoogt. Wacht niet langer en kom langs voor een vrijblijvende (advies)afspraak in de showroom.

 

De unieke voordelen van een serre

Wanneer je meer uit het woon oppervlak wil halen dan is een van de mogelijkheden om te kiezen voor een serre. Hieronder leggen we enkele voordelen van een serre aan je voor:

Licht en warmte. Een ruimte waarin meer licht binnenkomt dan een serre valt bijna niet voor te stellen. Gedurende de wat donkerdere periodes is het heerlijk om in een serre te vertoeven wanneer het licht is. Bijkomend voordeel is dat dit  daglicht ook nog eens super gezond voor je is. Wanneer de zon schijnt kan het lekker opwarmen in een serre, daardoor is het ook tijdens koudere perioden heerlijk vertoeven in een serre.

Extra leefruimte. De extra leefruimte die je creëert met een serre is enorm. Vaak heeft een serre een wat groter oppervlak waardoor het aanvoelt alsof je er een extra woonkamer bij hebt gekregen.

Een huis wordt meer waard door een serre. Doordat je een serre plaatst creëer je extra waarde (bijvoorbeeld wegens extra ruimte en meerwaarde ten opzichte van andere huizen). Uiteindelijk verdien je de investering in een serre tijdens de verkoop ruimschoots terug.


© Copyright Mijnterrasoverkapping