fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Wij ontzorgen je van A tot Z

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Veranda Lochem: de beste kwaliteit vind je bij jou in de regio

Welkom bij Mijnterrasoverkapping. Ben je op zoek naar een veranda en woon je in of in de omgeving van Lochem? Super, dan ben je op de juiste plaats belandt. Mijnterrasoverkapping is een organisatie met tientallen jaren ervaring in het realiseren van extra leefruimte in zowel het binnen- als buitenleven.

Ten opzichte van concurrenten zijn we op een aantal niveaus onderscheidend. Allereerst is de kwaliteit van de veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers welke we aanbieden van hoogwaardige kwaliteit. Naast een focus op kwaliteit vinden we het ontnemen van al jouw zorgen – van A tot Z – super belangrijk. Het kan best overweldigend zijn om je te oriënteren op een veranda. Uiteraard helpen we je bij iedere stap zodat we er zeker van zijn dat alles compleet geregeld is voor jou. Buiten de kwaliteit die we leveren en het ontnemen van jouw zorgen we ervoor dat al onze producten compleet op maat gemaakt zijn. Zo kunnen we de voor jou ideale veranda ontwerpen en plaatsen zodat jij vol trots en blijdschap kunt genieten.

Specialist René helpt jou verder

Maak kennis met veranda specialist René. Met zijn tientallen jaren ervaring in de tuinbranche weet hij het antwoord op iedere vraag en ontzorgen is zijn tweede naam. Heb je een vraag? Ben je op zoek naar advies? Of heb je alles voor jezelf al helemaal ontworpen en hoeft het alleen nog maar uitgevoerd te worden? Niets is René te gek, neem gratis en vrijblijvend contact op met René zodat jouw vragen beantwoord worden!

 

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een veranda? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale veranda eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

veranda lochem wit
veranda lochem wit open
veranda ibiza stijl

Kwaliteit

De kwaliteit van onze veranda’s kunnen toch wel als ons handelsmerk beschouwd worden. De onderdelen van de veranda’s worden over de grens bij Lochem geproduceerd in het Duitse streekgebied. Het is niet voor niets dat we voor producten van Duitse komaf hebben gekozen; de kwaliteit van de onderdelen is namelijk onevenaarbaar. Het totaalproduct van alle losse onderdelen – de geassembleerde veranda – wordt uiteraard geleverd met een Europees CE keurmerk voor wat betreft de constructie van het geheel. Iedere veranda wordt uitsluitend geleverd met een garantie van minimaal tien jaar. Sommige veranda’s worden geleverd met een garantietermijn van vijftien jaar. Met deze garantietermijn willen we de hoogwaardige kwaliteit van de producten nog maar eens onderschrijven.

Veranda Lochem: uitsluitend op maat geleverd

Om jou blij te maken met extra leefruimte vinden we dat deze leefruimte aan de voorwaarde moet voldoen dat deze precies bij jou of jullie past. Alleen op deze manier kun je volgens ons optimaal genieten van de extra leefruimte. Daarom vinden we het helemaal geen probleem om jou te komen adviseren op locatie zodat we een inschatting kunnen maken van wat er bij jou of jullie zou kunnen passen qua ontwerp, accessoires en eventuele aankleding van de veranda.

Maak gerust kennis met specialist René. Al sinds diep in de vorige eeuw helpt, adviseert, plaatst en beoordeelt René alles wat ook maar enigszins met een veranda te maken heeft. Mogelijk heb je al een heel concreet idee voor wat betreft je zou willen als het gaat om de veranda. Anderzijds weet je misschien dat je een veranda wil, maar hoe deze er dan uit zou moeten komen te zien? Wellicht hangt het er ergens tussenin. Een en dezelfde conclusie blijft dat René op ieder vlak kan helpen met onderhoud, advies en realisatie op het gebied van extra leefruimte.

Wacht niet langer; neem contact met ons op en/of stel je vraag of kom langs bij een van onze showrooms in de buurt van Lochem in Zutphen of Apeldoorn. Ons werkgebied waarin we veranda’s plaatsen ligt zeker tot aan Enschede, dus vanuit Lochem ben je uiteraard van harte welkom!


© Copyright Mijnterrasoverkapping