fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Waarmee kan Mijnterrasoverkapping mij van dienst zijn?

We maken het graag makkelijk voor je. Daarom begint expert en eigenaar Ron van Mijnterrasoverkapping altijd met gratis en vrijblijvend advies waarin we vragen naar jouw wensen en behoeften op het gebied van de terrasoverkapping. Zijn er dingen waar je nog niet helemaal uitkomt of wil je van A tot Z geadviseerd worden? Niets is ons te gek en we denken graag met je mee in oplossingen.

Ieder verhaal en wens is uniek, de door ons geplaatste terrasoverkappingen zijn daarom altijd maatwerk. Om jou blij te maken werken we uitsluitend met de beste materialen, er geldt standaard een garantie van 10 jaar op de terrasoverkappingen.

Terrasoverkapping Doetinchem: kwaliteit in de omgeving

Je bent waarschijnlijk geïnteresseerd in een terrasoverkapping en bent daarom op deze website terechtgekomen. Mijnterrasoverkapping is een regionale speler in de omgeving van Doetinchem (onze showrooms zijn gevestigd in Zutphen en Apeldoorn). Kortgezegd houdt onze dienstverlening in dat we jou in het proces rondom het creëren van extra leefruimte -door middel van een terrasoverkapping- alle zorgen uit handen nemen.

En met alle zorgen bedoelen we dan ook letterlijk alle zorgen. We leggen het je graag allemaal uit in een vrijblijvend en gratis adviesgesprek; uiteraard heb je de mogelijkheid om al je vragen aan ons te stellen. Benieuwd? Neem gerust eens contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

 

 

 

 

terrasoverkapping doetinchem terras

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~  Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij René. Namens ons team helpt René je met alle plezier. Je kunt René bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

0575471404

René

René

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Terrasoverkapping Achterhoek Wit
Terrasoverkapping Achterhoek serre
Terrasoverkapping Doetinchem seats

Bij Mijnterrasoverkapping kies je voor uitstekende service

Eigenaar Ron de Jong maakt mensen graag blij met extra leefruimte. Dat Ron graag mensen blij maakt is terug te zien in hoe zijn onderneming Mijnterrasoverkapping georganiseerd is. Door de jarenlange ervaring heeft Ron geleerd dat mensen blij worden door het wegnemen van zorgen en onzekerheid.

Het wegnemen van zorgen en onzekerheid zijn twee belangrijke aspecten in de dienstverlening van Mijnterrasoverkapping. Wanneer je je aan het oriënteren bent op een terrasoverkapping kan het gehele proces soms best ingewikkeld zijn, er zijn immers zoveel aanbieders. Om nog maar niet te beginnen over het aantal soorten bestaande terrasoverkappingen.

”Welke terrasoverkapping past dan het best bij mij?” is een vraag welke we veelvuldig terug horen komen. Met jou meedenken over de invulling van deze vraag doen we graag onder het genot van een bakje koffie. We zijn benieuwd naar je wat je graag zou willen of denken met je mee over de invulling van jouw leefruimte. Blijf niet langer zelf zoeken en neem gerust eens contact met ons op, we helpen je graag!

Terrasoverkapping Doetinchem: kwaliteit en maatwerk in de streek

De wijde omgeving van Doetinchem en de Achterhoek kenmerkt zich door de uitgestrekte omgeving en natuur. Uiteraard zijn we ook werkzaam in andere gebieden, neem bijvoorbeeld Hanzestad Doesburg en nagenoeg iedere andere plaats in Gelderland. Bij een andere plaats kun je bijvoorbeeld denken aan Zelhem of Lochem.

Wanneer je in het buitengebied of rondom de stad woont beschik je vaak over een tuin van mooi formaat. Een terrasoverkapping past hier als verlenging van het huis mooi bij. Soms is het wenselijk om net dat beetje extra leefruimte te realiseren waarmee je ook nog eens -gedurende het gehele jaar- van het buitenleven kunt genieten.

Mijnterrasoverkapping realiseert terrasoverkappingen geheel op maat waar een eigen draai aan gegeven kan worden. Onder de talloze personalisatie mogelijkheden behoren onder andere verschillende kleurstellingen waardoor de overkapping past bij het huis. Verder heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten staanders en daken zodat de terrasoverkapping zo wordt ontworpen dat het één geheel vormt met je huis.


© Copyright Mijnterrasoverkapping