fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

Gratis en vrijblijvende offerte

Waarmee kan Mijnterrasoverkapping mij van dienst zijn?

We maken het graag makkelijk voor je. Daarom begint specialist Gijs van Mijnterrasoverkapping altijd met gratis en vrijblijvend advies waarin we vragen naar jouw wensen op het gebied van de terrasoverkapping. Zijn er dingen waar je nog niet helemaal uitkomt of wil je van A tot Z geadviseerd worden? Niets is te gek, we denken graag met je mee.

Ieder verhaal en iedere wens is uniek, de door ons geplaatste terrasoverkappingen zijn daarom altijd maatwerk. Om jou blij te maken werken we uitsluitend met de beste materialen, er geldt standaard een garantie van 10 jaar op de terrasoverkappingen.

Terrasoverkapping Doetinchem: kwaliteit in de omgeving

We zijn werkzaam omgeving van Doetinchem. We onderscheiden ons door middel van het leveren van kwaliteit en uitstekende service.

Laten we beginnen met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij jou op locatie. We zijn benieuwd naar je wensen en uiteraard heb je de mogelijkheid om al je vragen aan ons te stellen.

Benieuwd? Neem gerust eens contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

 

 

 

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Wij komen bij je langs

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~  Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak


Bij Mijnterrasoverkapping kies je voor uitstekende service

Specialist Gijs maakt mensen graag blij met extra leefruimte.

Wanneer je je aan het oriënteren bent op een terrasoverkapping kan het gehele proces soms best ingewikkeld zijn, er zijn immers zoveel aanbieders. Om nog maar niet te beginnen over het aantal soorten bestaande terrasoverkappingen.

”Welke terrasoverkapping past dan het best bij mij?” is een vraag welke we veelvuldig terug horen komen. We denken graag eens met je mee over de invulling van deze vraag.

Terrasoverkapping Doetinchem: kwaliteit en maatwerk in de streek

De wijde omgeving van Doetinchem en de Achterhoek kenmerkt zich door de uitgestrekte omgeving en natuur. Uiteraard zijn we ook werkzaam in andere gebieden, neem bijvoorbeeld Hanzestad Doesburg, Zelhem en Hengelo.

Wanneer je in het buitengebied of rondom de stad woont beschik je vaak over een tuin van mooi formaat. Een terrasoverkapping past hier als verlenging van het huis mooi bij. Woon je in de stad of een drukke omgeving? Dan kan een terrasoverkapping geweldig zijn om net dat extra stukje ruimte te realiseren.

Mijnterrasoverkapping realiseert terrasoverkappingen geheel op maat waar een eigen draai aan gegeven kan worden. Onder de talloze personalisatie mogelijkheden behoren onder andere verschillende kleurstellingen

Verder heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten staanders en daken zodat de terrasoverkapping zo wordt ontworpen dat het één geheel vormt met je huis.

Wil je het helemaal naar eigen wens? Specialist Gijs denkt met je mee en laat op basis van de gerealiseerde projecten graag eens aan je zien wat we kunnen!


© Copyright Mijnterrasoverkapping