fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

 

 

Terrasoverkapping Haaksbergen

Oriënteer je je op een partij welke jou zou kunnen helpen bij de aanschaf van een terrasoverkapping? Woon je in Haaksbergen of in de nabije omgeving hiervan? Je bent wel op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige terrasoverkapping? Dan kunnen wij je helpen.

De vakspecialisten van Mijnterrasoverkapping hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van terrasoverkappingen, veranda’s en tuinkamers. Mijnterrasoverkapping is een label van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (bekend van VTwonen). We zijn er trots op dat we wekelijks mensen blij mogen maken met extra leefruimte. 

Adviseur Gerdo helpt je graag met het uitdenken van de voor jou ideale terrasoverkapping of simpelweg het beantwoorden van vragen of het uitbrengen van een offerte. De koffie staat in ieder geval klaar in een van onze showrooms in Zutphen of Apeldoorn.

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een overkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale overkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

zwarte terrasoverkapping royaal
lamellen terrasoverkapping haaksbergen
overkapping te haaksbergen

De beste kwaliteit in de omgeving van Haaksbergen

Wanneer je op zoek bent naar een uitstekende kwaliteit terrasoverkapping dan ben je bij Mijnterrasoverkapping aan het goede adres. Al onze terrasoverkappingen worden geproduceerd bij onze oosterburen en zijn van het merk Aluxe. Aluxe is een kwalitatief zeer hoogwaardige partij als het aankomt op terrasoverkappingen, veranda’s en tuinkamers.

Omdat we zo in de kwaliteit geloven krijg je van ons standaard 10 en in sommige gevallen zelfs 15 jaar garantie op de constructie van de terrasoverkapping. Met andere woorden, de terrasoverkapping staat zo stevig als een huis en eventuele narigheden worden volledig voorkomen. De verhalen van, zeer goedkope, wegwaaiende overkappingen zijn ons immers bekend.

Eventuele prijsverschillen tussen zeer goedkope terrasoverkappingen en degelijke dure terrasoverkappingen kunnen mogelijk afschrikwekkend werken wanneer je offertes naast elkaar houdt. Besef je wel dat er in veel gevallen andere constructies, materialen en productinnovatie aan vooraf is gegaan. Laat je daarom altijd goed informeren of vraag om een second opinion bij een derde. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Mijnterrasoverkapping? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend adviesgesprek of vraag direct een offerte aan. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden.

Mochten we uiteindelijk de terrasoverkapping bij jou mogen plaatsen, dan regelen we natuurlijk alles voor je. Van planning, tot aan het inmeten tot en met de uiteindelijke plaatsing van de terrasoverkapping. 

Na afloop van de plaatsing leveren we de terrasoverkapping op en zorgen we ervoor dat alles in orde is. Nog niet helemaal tevreden? We komen graag bij je langs voor eventuele nazorg.

Veelgestelde vragen

Een terrasoverkapping is in veel gevallen een aanschaf welke je maar eens in je leven doet. Om deze reden hebben geïnteresseerden altijd een aantal prangende vragen. De belangrijkste vragen proberen we hier alvast voor je te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? stel deze dan gerust aan een van onze adviseurs.

Met welke levertijd dien ik rekening te houden bij jullie?

Normaliter wordt een terrasoverkapping geplaatst binnen zes weken vanaf het moment van akkoord op de offerte tot en met de daadwerkelijke oplevering van de terrasoverkapping.

Helaas is het op dit moment echt lastig op een accurate inschatting te maken van de levertijd van de terrasoverkappingen. Het is een bekend probleem in de gehele markt en dit probleem komt onder meer voort uit een tekort aan grondstoffen om de overkappingen mee te produceren en daarnaast logistieke problemen en een toegenomen vraag.

We doen in ieder geval ons uiterste best om toch zo dicht bij de oorspronkelijke levertijd te blijven. Ben je benieuwd naar levertijden van een specifiek model terrasoverkapping? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe verloopt het proces bij Mijnterrasoverkapping van oriëntatie tot aan plaatsing?

We beginnen altijd met het achterhalen van jouw behoefte. Waar ben je precies naar op zoek? Hoe kunnen we jou zo blij mogelijk maken met extra leefruimte?

Nadat we één of meerdere oriënterende gesprekken hebben gehad, en je bent akkoord met de initiële offerte, komen we bij je inmeten. Nadat alle maten bekend zijn krijg je van ons een definitieve offerte. Dienen we hier nog iets op aan te passen of ben je akkoord? Akkoord! We gaan de productie van de terrasoverkapping in gang zetten.

Nadat de terrasoverkapping is gearriveerd in ons magazijn gaan we ons klaarmaken voor de plaatsing. We proberen de terrasoverkapping altijd zo snel mogelijk te plaatsen nadat deze is binnengekomen op achtereenvolgende dagen. Zo heb je zo min mogelijk last van ons en kun je des te sneller genieten van de extra leefruimte.

Hij staat. Wat een plaatje! Na oplevering vragen we je altijd om de terrasoverkapping na te gaan en om te kijken of er mogelijk nog punten van verbetering zijn. Mocht dit het geval zijn dan verlenen we altijd, gratis, een servicebeurt. Ben je wel tevreden? Dan schudden we je de hand en wensen we je vooral heel veel genot van de extra leefruimte.


© Copyright Mijnterrasoverkapping