fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Terrasoverkapping aluminium op maat

Wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige terrasoverkapping van aluminium zit je bij ons goed. Mijnterrasoverkapping is een specialist wanneer het aankomt op maatwerk terrasoverkappingen. Al onze terrasoverkappingen worden inderdaad op maat geproduceerd, maar bij ons betekent op maatmeer dan dat alleen. Wil je bijvoorbeeld een glazen of een polycarbonaat dak? Ga je voor een terrasoverkapping met glazen schuifwanden? Past een horizontaal dak of een schuin aflopend dak beter bij je huis? Allemaal mogelijkheden waarmee we jou zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn om ervoor te zorgen dat we jou blij kunnen maken met extra leefruimte.

Hulp nodig?

Een garantie die we bij Mijnterrasoverkapping geven is dat je zeker bent van de beste kwaliteit en een op maat gemaakt eindproduct. Het waarmaken van onze belofte begint al op het moment dat je voor het eerst bij ons in de showroom in Zutphen of Apeldoorn komt. We nemen al je onzekerheden en vragen graag van je over of beantwoorden ze. We denken met je mee, maken een ontwerp of komen bij jou op locatie meedenken om jou te adviseren wat voor soort terrasoverkapping van aluminium het best bij jou zou kunnen passen. Uiteraard nemen we ook alle andere werkzaamheden die komen kijken bij het plaatsen van een aluminium terrasoverkapping van je over. Benieuwd? Maak een afspraak bij ons in de showroom met eigenaar Ron!

 

 

Terrasoverkapping aluminium op maat wit

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Terrasoverkapping alumnium op maat deluxe
Terrasoverkapping aluminium op maat panorama
Terrasoverkapping aluminium op maat wit

Mijnterrasoverkapping: dé specialist in extra leefruimte

Om jou blij te kunnen maken met extra leefruimte werken we bij Mijnterrasoverkapping vanuit een filosofie. In deze filosofie zijn er drie belangrijke aspecten waarmee we een glimlach op jouw gezicht toveren.

Alleen de beste producten. Wanneer alles goed gemonteerd is, dan is het enige dat voor jou telt een goed product dat lang mee gaat en onderhoudsvrij is. De materialen van de terrasoverkappingen van Mijnterrasoverkapping zijn net over de grens vervaardigd in Duitsland en hebben een zeer lange levensduur. Niet voor niets geven we een garantie van 10 jaar op onze producten.

We maken alles op maat. Jouw huis en tuin zijn de plekken waar je waarschijnlijk de meeste tijd doorbrengt, al helemaal gedurende de tijden rondom Covid-19. Om deze plek zo aangenaam mogelijk te maken is het super belangrijk om ervoor te zorgen dat deze plek zo goed mogelijk bij jou past. Alleen dan kun je volgens ons zo optimaal mogelijk genieten van de leefruimte. Daarom kiezen onze experts ervoor om enkel terrasoverkappingen op maat te produceren.

We nemen jou alle zorgen uit handen. Het hele traject -vanaf de oriëntatie tot en met de daadwerkelijke plaatsing- rond een terrasoverkapping kan best ingewikkeld zijn. Als je zelf een aluminium terrasoverkapping wil gaan plaatsen dan moet je toch de nodige technische kennis hebben en behoorlijk handig zijn. Omdat lang niet alle mensen technisch en handig zijn hebben wij besloten om jou het totaalpakket aan te bieden waarin jij alleen maar achterover hoeft te leunen en wij jou al het werk uit handen nemen! Maak kennis met ons.

Ga voor een terrasoverkapping van aluminium op maat!

Een terrasoverkapping van aluminium biedt enkele belangrijke voordelen. Allereerst is een terrasoverkapping van aluminium terrasoverkapping relatief onderhoudsvrij. Met andere woorden: je hoeft je terrasoverkapping niet zo vaak te poetsen of te bewerken zoals dat met een materiaalsoort als hout vaker het geval is. Roest zal je bij een aluminium terrasoverkapping in ieder geval niet aantreffen.

Een ander belangrijk voordeel is van een aluminium terrasoverkapping is dat het een erg duurzame materiaalsoort is. Een terrasoverkapping van deze materiaalsoort gaat dan ook zeker wel 30 jaar mee.

Als laatste voordeel vinden de experts van Mijnterrasoverkapping dat een aluminium terrasoverkapping goed past bij veel huizen wegens de basic look en strakke uitstraling. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van kleur keuze wanneer je nadenkt over een aluminium terrasoverkapping op maat. Denk bijvoorbeeld aan RAL7016 (Antraciet grijs), RAL9007 (Zilverbrons), RAL9010 (Gebroken wit) & RAL9016 (Glad wit). Uiteraard is maatwerk ook mogelijk op het gebied van kleur bij Mijnterrasoverkapping. Informeer bij eigenaar Ron naar de mogelijkheden!

 

 

Het aanbod dat je bij Mijnterrasoverkapping vindt

Bij Mijnterrasoverkapping vind je, zoals je ongetwijfeld gelezen hebt, enkel maatwerk terrasoverkappingen! Met andere woorden betekent dit dat het gehele frame voor iedere situatie op maat wordt gemaakt, inclusief een glazen of polycarbonaat dak en een eventuele zijwand.

Onze terrasoverkappingen zijn te typeren als stijlvol, daarnaast is ieder exemplaar uniek; luxe is daarom zeker geen overbodig woord. Dat unieke zit hem met name is het feit dat het gehele product te personaliseren valt. Alle RAL kleuren zijn op aanvraag beschikbaar en daarnaast zijn alle afmetingen mogelijk. Verder kunnen alle overkappingen afgemaakt worden met de modulaire systemen zoals de glazen wand en diverse accessoires.


© Copyright Mijnterrasoverkapping