fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Overkapping Rijssen

Woon je in Rijssen of in de nabijheid van Rijssen in Overijssel en ben je op zoek naar een overkapping? Super, bij Mijnterrasoverkapping ben je op de juiste plek aanbelandt. Met tientallen jaren in het adviseren over en plaatsen van overkappingen, tuinkamers en veranda’s mogen we onszelf met recht specialist noemen binnen het vakgebied van buitenzonwering in de omgeving van Rijssen.

Vanuit onze twee showrooms in Zutphen en Apeldoorn maken we heel Gelderland en Overijssel blij met extra leefruimte. Onze specialist René adviseert je graag in een van onze showrooms in de nabijheid van Rijssen of we komen graag bij jou thuis langs voor een advies op locatie. Neem vrijblijvend contact met ons op per telefoon, stuur een e-mail naar info@mijnterrasoverkapping.nl of vul het afspraakformulier in. Een van de specialisten zal dan spoedig contact met je opnemen.

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een overkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale overkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

overkapping in rijssen zijwand
overkapping rijssen deluxe

Overkapping Rijssen

Woon je in Rijssen of in de nabijheid van Rijssen en ben je op zoek naar een overkapping? Super, bij Mijnterrasoverkapping ben je op de juiste plek aanbelandt. Met tientallen jaren in het adviseren over en plaatsen van overkappingen, tuinkamers en veranda’s met glazen en polycarbonaat daken mogen we onszelf met recht specialist noemen binnen het vakgebied van buitenzonwering in de omgeving van Rijssen.

Vanuit onze twee showrooms in Zutphen en Apeldoorn maken we heel Gelderland (denk aan recente projecten in plaatsen als Barneveld, Doetinchem en Velp) en Overijssel blij met extra leefruimte. Onze specialist René adviseert je graag in een van onze showrooms in de nabijheid van Rijssen of we komen graag bij jou thuis langs voor een advies op locatie. Neem vrijblijvend contact met ons op per telefoon, stuur een e-mail naar info@mijnterrasoverkapping.nl of vul het afspraakformulier in. Een van de specialisten zal dan spoedig contact met je opnemen.

Wij maken je blij met extra leefruimte

Om jou, in de omgeving van Rijssen, blij te maken met extra leefruimte door middel van een overkapping zijn er drie pijlers welke we bij Mijnterrasoverkapping belangrijk vinden. De eerste pijler houdt in dat we alleen werken met de allerhoogste kwaliteit producten. Onze aluminium overkappingen zijn stevig en staan letterlijk als een huis. De garantietermijn welke wordt geboden op al onze overkappingen wordt weerspiegelt in de aangeboden garantietermijn op onze producten. De garantietermijn op onze overkappingen bedraagt namelijk ten minste 10 jaar. Op sommige overkappingen geldt een garantietermijn van maar liefst 15 jaar. Alle overkappingen uit ons aanbod zijn daarnaast voorzien van een Europees CE keurmerk betreffende de constructie.

Onze producten komen vandaan bij onze oosterburen, Duitse gründlichkeit zit daarom ten volste verwerkt in onze producten. Denk bij uitstekende kwaliteit bijvoorbeeld aan een verstevigde goot waardoor een derde staander in het midden van de overkapping overbodig wordt. Een ander voorbeeld van kwaliteit is de doorgevoerde innovatie in de producten. Zo zijn alle overkappingen welke worden geleverd door Mijnterrasoverkapping voorzien van instelbare scharnier punten waardoor verschillende hoeken gehanteerd kunnen worden voor een adequate constructie.

Naast kwaliteit vinden we het belangrijk dat we een overkapping kunnen leveren die bij jou past. Kleur, maat en accessoires; alles valt te personaliseren. Om voorgenoemde reden staat maatwerk hoog in ons vaandel; jouw glimlach -wanneer de overkapping staat- is voor ons onbetaalbaar. Daarom gaan we graag met jou in gesprek en adviseren we je graag over alle mogelijkheden -want dat zijn er nogal wat- om de voor jou perfecte overkapping te realiseren.

Bij Mijnterrasoverkapping bieden we vier basismodellen waarmee een overkapping compleet naar wens en op maat geproduceerd kan worden. De diepte van de overkapping valt volledig te personaliseren. Voor de breedte geldt hetzelfde, deze is ook compleet naar wens in te richten.

Naast maatwerk en hoogwaardige kwaliteit is jou ontzorgen de laatste van de drie pijlers. Want vergeet niet, we doen alles voor die glimlach op jouw gezicht. Heb je speciale wensen? Heb je bepaalde onzekerheden? Heb je vragen over juridische kwesties? Weet je niet hoe het zit met mee financieren in een hypotheek?  Geen probleem, specialist René beantwoord AL jouw vragen graag en met plezier.


© Copyright Mijnterrasoverkapping