fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Serre Doetinchem: vakmanschap en kwaliteit in de Achterhoek

Verscholen in de Achterhoekse coulissen ligt in Zutphen het hoofdkwartier van Mijnterrasoverkapping, vlakbij Doetinchem. Bij Mijnterrasoverkapping staan de aspecten vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel. Kom de kwaliteit van onze producten ervaren in onze showroom onder het genot van een bakje koffie. Eigenaar Rene staat voor je klaar wanneer je een vrijblijvend advies zou willen ontvangen over de mogelijkheden van een serre om het woonoppervlak rondom jouw huis te vergroten. Maak nu een gratis afspraak, we helpen je graag.

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een serre? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale serre eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Serre Doetinchem lente
Serre Doetinchem afwerking
Serre doetinchem zwart

Waar is Mijnterrasoverkapping goed in?

Om een glimlach op jouw gezicht te toveren en jou blij te kunnen maken met extra leefruimte zijn er een aantal zaken die we belangrijk vinden. Allereerst vinden we de kwaliteit van onze producten belangrijk. De onderdelen van onze producten zijn net over de grens in Duitsland geproduceerd, er geldt een garantietermijn van 10 jaar op en de onderdelen zijn gecertificeerd volgens de Europese CE normering DIN EN 1090.

Naast kwaliteit vinden we het leveren van maatwerkerg belangrijk. Iedereen is uniek, daar hoort ook een unieke oplossing bij als het aankomt op een serre. Jouw behoeften en ideeën zijn daarom altijd leidend als we met elkaar in gesprek staan. Als we samen tot een ontwerp komen zorgen wij ervoor dat de serre precies aansluit bij wat jij zoekt.

Tot slot vinden we jou alle zorgen uit handen nemen van belang. Het realiseren van een serre kan best een complexe aangelegenheid zijn, daarom nemen onze experts jouw vragen en onzekerheden graag van je over. Wat voor jou als een super technisch verhaal kan klinken is voor onze vakmannen de dagelijkse gang van zaken. Het kan in ieder geval nooit kwaad om eens vrijblijvend het gesprek met eigenaar Rene aan te gaan.

Waarom zou ik voor een serre bij jullie kiezen?

Door de vele personalisatiemogelijkheden kunnen we bij Mijnterrasoverkapping ook jouw ideale serre samenstellen. Laten we in het kort een greep uit de mogelijkheden eens doornemen, zodat je je een beeld kunt vormen bij wat er allemaal mogelijk is.

Wanden

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit stolpdeuren (geheel openklapbare deuren) aan de voor- en zijwand. Verder bieden we de mogelijkheden om schuifpuien aan zowel de voor- als de zijkant te plaatsen. Tenslotte kun je valramen en normale deuren de voor- als zijwand kiezen als optie. Uiteraard worden alle wanden uitgerust met veiligheidsglas, leverbaar in alle kleuren.

Dak

Wanneer gewenst kan het glazen dak worden aangeboden als schuifdaksysteem. Sommige glazen daken hebben een optie om te kiezen voor een zonwering systeem op of onder het glazen dak. Uiteraard zijn de zonweringen leverbaar in verschillende soorten en maten, het is maar net wat jij zoekt.

Eigenaar Rene vertelt je meer en laat je ook graag meer zien in de showroom vlakbij Doetinchem. Rene en zijn vakmannen zijn namelijk erg trots op de kwaliteit van de producten van Mijnterrasoverkapping. De koffie staat klaar. Maak nu een afspraak met Rene via deze link.

 


© Copyright Mijnterrasoverkapping