fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Veranda Didam

Ben je bezig met het ontdekken van de mogelijkheden van een veranda? Zijn kwaliteit, ontzorging en maatwerk belangrijk voor je? Mijnterrasoverkapping is gevestigd in de omgeving van Didam op het randje van de Achterhoek; in Zutphen.

Vanuit onze showrooms in zowel Zutphen als Apeldoorn maken we mensen blij met extra leefruimte. Of we je nou blij maken met een terrasoverkapping, een serre, een veranda of een tuinkamer is voor ons onbelangrijk. Het enige dat telt dat jij na afloop van het proces met een glimlach kunt kijken naar de extra leefruimte.

Maak kennis met specialist René. René beantwoord met plezier al jouw vragen en neemt al je onzekerheden weg. Zo weet je waar je aan toe bent qua product, eventuele kosten en andere eventueel onvoorziene zaken. Wel zo prettig. Maak nu een afspraak met René, de koffie en thee staat altijd klaar in de showroom. Wegens de drukte raden we je aan om een afspraak te maken om teleurstellingen te voorkomen. Zo kunnen we je in alle rust helpen en de tijd nemen.

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een veranda? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale veranda eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

veranda didam in beboste omgeving
veranda didam met veiligheidsglas

Mijnterrasoverkapping biedt de allerbeste kwaliteit

Bij Mijnterrasoverkapping durven we te stellen dat onze producten van de beste kwaliteit zijn in de regio van Didam en omstreken. Zo leveren we standaard op iedere terrasoverkapping, tuinkamer of veranda een garantie van minstens tien jaar. Op sommige modellen wordt er een garantie van wel vijftien jaar gegeven. Met deze garantietermijn willen we de kwaliteit van onze producten nog eens extra onderstrepen.

Naast de genoemde garantietermijn is, om ervoor te zorgen dat de kwaliteit nog extra onderstreept wordt, iedere overkapping voorzien van een Europees CE keurmerk op het gebied van de constructie. Met het constructie keurmerk kunnen we aantonen dat onze producten – letterlijk – zo stevig als een huis zijn.

Jou helpen is onze eerste prioriteit

Mijnterrasoverkapping staat bekend om haar goede service ofwel ontzorging zoals wij dat noemen. Hiermee bedoelen we dat we jou ouderwets willen helpen zoals echte naobers dat deden en doen in de achterhoek en de omgeving van Didam en omstreken (Doetinchem / Zelhem).

Zo geven we altijd vrijblijvend advies dat uiteraard gratis is. Gaat het over een specifieke situatie? Geen probleem, we komen gewoon bij je aan huis om samen het een en ander te bespreken met als enige einddoel het bereiken van het perfect eindresultaat waarmee we jou blij maken.

Uitstekende materialen uit de Duitse grensstreek

De productie van de materialen vind plaats over de grens bij Didam en de omgeving. Uiteraard hebben we hier bewust voor gekozen omdat de Duitse kwaliteitsstandaard van enorm hoog niveau is op het gebied van aluminium. Mede hierdoor zorgen we ervoor dat jij een glimlach op je gezicht krijgt als je geniet van de extra leefruimte die wij voor je hebben mogen realiseren

Ben je je nog aan het oriënteren op een terrasoverkapping, veranda of tuinkamer? Wellicht weet je al precies wat je zou willen maar ben je nog op zoek naar een partij die het geheel voor je kan monteren? Of mogelijk zoek je iemand die met jou samen naar jouw ideeën kijkt waardoor de puntjes op de i komen te staan. Bij Mijnterrasoverkapping is niets te gek. We helpen je met alle plezier van A tot Z maar fungeren net zo graag als partij die jou helpt met de montage en bestelling van de overkapping. Wacht niet langer en neem contact met ons op.

 


© Copyright Mijnterrasoverkapping