fbpx

Wij ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Veranda op maat gemaakt 

Ben je op zoek naar een veranda en wil je deze op maat laten maken? Dan ben je op de goede pagina belandt. Eigenaar Ron en de vakmannen van Mijnterrasoverkapping maken enkel veranda’s op maat, compleet naar wens en afgestemd op jouw behoeften. Naast het maatwerk vinden we de kwaliteit en jou volledig ontzorgen hartstikke belangrijk. Wij doen er alles aan om jou blij te maken.

Iedere vraag verdient volgens ons een gepersonaliseerde oplossing. Jij en jouw leefomgeving zijn namelijk uniek, daar hoort ook een unieke veranda bij. Doordat jij je nog aangenamer gaat voelen in je eigen leefomgeving door een veranda kunnen wij zorgen voor de felbegeerde glimlach

Ron en zijn vakmannen denken graag met je mee. Hoe we te werk gaan? Heel simpel, je bent bij deze uitgenodigd voor een vrijblijvende afspraak in een van onze showrooms in Zutphen of Apeldoorn. Tijdens de afspraak -die uiteraard gratis en vrijblijvend is- beantwoorden we alle vragen die je hebt over een veranda en brengen we desgewenst advies uit zodat je weer een stukje wijzer naar huis gaat. Zogezegd kun je alle zorgen en onzekerheden over de veranda bij ons in de winkel achterlaten. Benieuwd geworden? Plan nu een afspraak.

Maak afspraak

 

veranda op maat gemaakt wit

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een veranda? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale veranda eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Veranda op maat gemaakt glazen wanden
Veranda op maat gemaakt achtertuin
Veranda op maat gemaakt wit lamellen

Veranda op maat gemaakt; precies hoe jij het voor je ziet

Alle producten van Mijnterrasoverkapping worden op maat geproduceerd omdat we vinden dat jij maatwerk verdient. We gaan zo te werk dat we de ontelbare personalisatiemogelijkheden laten samenkomen in een product waarmee we jouw leefomgeving een stuk aangenamer kunnen maken. Hierdoor kun je nog meer -langer en op meerdere momenten- van je woonoppervlak kunt gaan genieten.

Hoe we te werk gaan? Nou heel simpel; je bent van harte welkom in een van onze showrooms waar we vrijblijvend en natuurlijk gratis het gesprek met je aangaan. Op verzoek kunnen we zelfs bij jou langskomen om de mogelijkheden te bespreken. Zo kunnen we met je meedenken vanuit jouw leefomgeving om het advies nog beter aan te laten sluiten bij jouw huis en tuin.

Mijnterrasoverkapping produceert al haar terrasoverkappingen, veranda’s, carports en serre’s op maat. Eigenaar Rene neemt je gedurende het gehele proces mee, vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke planning. Ontwerp samen met ons je eigen terrasoverkapping op maat. In het gehele proces is de ontwerpfase het belangrijkst. In deze fase maken wij daarom een schets inclusief impressies waar al jouw wensen en behoeften in verwerkt zitten. We bespreken dit ontwerp samen. Zo weet je zeker dat de terrasoverkapping wordt zoals jij wenst.

Rene en zijn collega’s hebben al tientallen jaren ervaring in de wereld van woninginrichting en het realiseren van extra leefruimte. Door deze schat aan ervaring kunnen we doortastend te werk gaan en jou de juiste vragen stellen om zo bij tot een op maat gemaakte veranda te komen welke perfect bij jou en je leefomgeving past.

Wanneer je benieuwd bent naar ons werk en de kwaliteit van onze producten dan ben je van harte welkom in de showroom om een demo veranda te bekijken. Naast de demo veranda staan er in de showroom allerlei demo onderdelen waardoor je een impressie kunt opdoen van de mogelijkheden en kwaliteit van de producten. Op verzoek kunnen we een kleine tour organiseren langs veranda’s en terrasoverkappingen welke we in het verleden al geplaatst hebben.


© Copyright Mijnterrasoverkapping