fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Terrasoverkapping Arnhem: bij ons vind je regionaal de beste service en kwaliteit

Mijnterrasoverkapping maakt mensen blij met extra ruimte. Op het gebied van service en kwaliteit lopen wij voorop in de regio Arnhem. Een goede service begint volgens ons altijd bij een vrijblijvende afspraak. Tijdens zo’n afspraak leren we elkaar namelijk kennen en kunnen we samen beslissen of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Vanzelfsprekend vinden we het belangrijk dat we een goede klik met elkaar hebben.

Kwaliteit komt naar voren in onze producten en het vakmanschap dat we leveren. De terrasoverkappingen zijn van hoge Duitse kwaliteit waar een garantie op geldt van 10 jaar. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van terrasoverkappingen. Jouw zorg is onze zorg, maak gerust een vrijblijvende afspraak zodat we jouw ideeën eens kunnen aanhoren. Onze producten zijn gecertificeerd volgens Europese CE normering (DIN EN 1090) betreffende staalconstructies.

Maak Afspraak

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij René. Namens ons team helpt René je met alle plezier. Je kunt René bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

0575471404

René

René

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Terrasoverkapping Arnhem wit
terrasoverkapping-arnhem-schuifdak
Terrasoverkapping-Arnhem-Groot

Veelgestelde vragen

Hieronder geven we een overzicht van de vragen en antwoorden welke veel worden gesteld door geïnteresseerden in een terrasoverkapping. Staat jouw antwoord er niet bij? Neem gerust even contact met ons op, we helpen je graag verder.

Wat is de levertijd van een terrasoverkapping?

De normale levertijd van een terrasoverkapping bedraagt zo’n zes weken. Echter, wegens de gevolgen van Covid-19 zijn de materialen schaars(er) geworden en is een langere levertijd vaak het geval. Levertijden verschillen per model terrasoverkapping. Wil je een exacte levertijd weten? Neem dan even contact op met een van onze specialisten, zij informeren je graag.

Is een offerte vrijblijvend bij Mijnterrasoverkapping?

Een offerte is altijd vrijblijvend, ook wanneer een offerte een of meerdere keren aangepast dient te worden. Ook brengen we me alle plezier vergelijkende offertes voor je uit waarop je kunt zien wat de verschillende prijzen zijn van verschillende terrasoverkappingen.

Komen jullie ook op locatie om advies te geven?

Wanneer gewenst komen we uiteraard ook graag bij jou langs om de situatie te kijken. Zo kunnen we jouw omgeving meenemen in het ontwerp van de terrasoverkapping.

Wanneer wordt een offerte definitief?

Op het moment dat we de terrasoverkapping bij jou hebben ingemeten wordt er een definitieve offerte opgemaakt. Deze offerte zullen we naar jou versturen, hier kun je rustig naar kijken en eventuele opmerkingen met ons delen. Nadat we beiden tevreden zijn kun je akkoord gaan met de offerte en deze ondertekenen. Deze is nu definitief!

 

Terrasoverkapping Arnhem: Ga voor het beste bij jou in de buurt!

Wanneer je het over Mijnterrasoverkapping hebt, dan heb je het over kwaliteit. Onder de rook van Nederland worden onze producten met uiterste zorg op maat geproduceerd in Duitsland. Onze producten zijn erop gemaakt om een leven lang mee te gaan. Een garantie van 10 jaar beschouwen we daarom ook als een logische keus omdat we vertrouwen op de kwaliteit van ons product.

Naast de producten is er natuurlijk vakmanschap nodig om tot het juiste product te komen, van ontwerp tot aan de realisatie van de terrasoverkapping. Tijdens het ontwerp laten we jouw behoeften ten volste naar voren komen, daarom gaan we graag het gesprek met je aan. Wellicht heb je behoeften waar je nog niet van op de hoogte bent. We laten je daarom graag al onze mogelijkheden zien in onze showroom zodat we jou de meest complete ervaring kunnen bieden op het gebied van extra leefruimte.

Iedere keer opnieuw is het voor Mijnterrasoverkapping een eer om nieuwe mensen te helpen. Het is onze missie om jou nóg meer te laten genieten van jouw leefomgeving!

Wat is het aanbod van Mijnterrasoverkapping?

Een groot gedeelte van ons aanbod is zichtbaar in onze showrooms in de omgeving van Arnhem, Brummen en Beekbergen (de showrooms zijn gevestigd in Zutphen en Apeldoorn). Het hoofdaanbod bestaat uit vier categorieën: terrasoverkappingen, veranda’s, carports en serres.

Ieder product kan compleet naar wens gepersonaliseerd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld verschillende soorten daken (polycarbonaat, glas of lamellen) en materiaalsoorten qua frame van de terrasoverkapping (bijvoorbeeld hout of aluminium). Wanneer je nadenkt over een specifieke kleur terrasoverkapping dan kunnen we je hier ook bij van dienst zijn. Standaard leveren we RAL 7016 (Antraciet grijs), RAL 9007 (Zilverbrons), RAL 9010 (Gebroken wit) of RAL 9016 (Glad wit) kleuren. Wanneer je een andere kleur toch beter bij je huis vindt passen overleg dan met ons. Jouw glimlach na de oplevering van de voor jou perfecte terrasoverkapping is voor ons namelijk onbetaalbaar.

Waarom zou ik voor Mijnterrasoverkapping kiezen?

We leggen het je graag uit via de website, maar liever nog in het echt wanneer je langskomt voor een bakje koffie c.q. een vrijblijvende en gratis afspraak. Mijnterrasoverkapping is een regionale speler rondom Arnhem welke persoonlijk contact als een van de belangrijkste kernwaarden beschouwd. Eigenaar Rene vindt het belangrijk om je te leren kennen en het gesprek met je aan te gaan voordat we hij je van advies kan voorzien. Jou leren kennen is de basis voor ontzorging van A tot Z omdat iedereen verschillende wensen heeft. Als je voor Mijnterrasoverkapping kiest is jouw zorg onze zorg.

Om mensen écht blij te maken met een product vinden we dat we maatwerk moeten leveren. Dat begint al tijdens het eerste gesprek dat we hebben waarin al jouw wensen en ideeën naar voeren komen. Het vervullen van jouw behoefte is onze taak.

Tijdens de productie en installatie wordt het maatwerk pas echt zichtbaar. Ga je voor een glazen dak of een polycarbonaat dak, welke materiaalsoort past het best in jouw tuin en bij je huis? We snappen dat het lastig is om hierin een keuze te maken. Op aanvraag komen we bij je langs op locatie zodat een van onze experts vanuit jouw leefomgeving een advies kan uitbrengen.


© Copyright Mijnterrasoverkapping