fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

Gratis en vrijblijvende offerte

Terrasoverkapping Arnhem: bij ons vind je regionaal de beste service en kwaliteit

Mijnterrasoverkapping maakt mensen blij met extra ruimte. Op het gebied van service en kwaliteit lopen wij voorop in de regio Arnhem. Een goede service begint volgens ons altijd bij een vrijblijvende afspraak.

Kwaliteit komt naar voren in onze producten en het vakmanschap dat we leveren. De terrasoverkappingen zijn van hoge Duitse kwaliteit waar een garantie op geldt van 10 jaar. Onze monteurs hebben jarenlange met het plaatsen van terrasoverkappingen.

We komen graag eens bij je langs om de situatie te inspecteren en het eens te hebben over jouw wensen.

Maak Afspraak

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Wij komen bij je langs

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak


Veelgestelde vragen

Hieronder geven we een overzicht van de vragen en antwoorden welke veel worden gesteld door geïnteresseerden in een terrasoverkapping. Staat jouw antwoord er niet bij? Neem gerust even contact met ons op, we helpen je graag verder.

Wat is de levertijd van een terrasoverkapping?

De normale levertijd van een terrasoverkapping bedraagt zo’n zes weken. Echter, wegens de gevolgen van Covid-19 zijn de materialen schaars(er) geworden en is een langere levertijd vaak het geval. Levertijden verschillen per model terrasoverkapping. Wil je een exacte levertijd weten? Neem dan even contact op met een van onze specialisten, zij informeren je graag.

Is een offerte vrijblijvend bij Mijnterrasoverkapping?

Een offerte is altijd vrijblijvend, ook wanneer een offerte een of meerdere keren aangepast dient te worden. Ook brengen we me alle plezier vergelijkende offertes voor je uit waarop je kunt zien wat de verschillende prijzen zijn van verschillende terrasoverkappingen.

Komen jullie ook op locatie om advies te geven?

We komen altijd bij jou langs om de situatie te bekijken. Zo kunnen we jouw omgeving meenemen in het ontwerp van de terrasoverkapping.

Wanneer wordt een offerte definitief?

Op het moment dat we de terrasoverkapping bij jou hebben ingemeten wordt er een definitieve offerte opgemaakt. Deze offerte zullen we naar jou versturen, hier kun je rustig naar kijken en eventuele opmerkingen met ons delen. Nadat we beiden tevreden zijn kun je akkoord gaan met de offerte en deze ondertekenen. Deze is nu definitief!

 

Terrasoverkapping Arnhem: Ga voor het beste bij jou in de buurt!

Wanneer je het over Mijnterrasoverkapping hebt, dan heb je het over kwaliteit. Onder de rook van Nederland worden onze producten met uiterste zorg op maat geproduceerd in Duitsland. Onze producten zijn erop gemaakt om een leven lang mee te gaan. Een garantie van 10 jaar beschouwen we daarom ook als een logische keus omdat we vertrouwen op de kwaliteit van ons product.

Naast de producten is er natuurlijk vakmanschap nodig om tot het juiste product te komen, van ontwerp tot aan de realisatie van de terrasoverkapping. Tijdens het ontwerp laten we jouw behoeften naar voren komen.

Iedere keer opnieuw is het voor Mijnterrasoverkapping een eer om nieuwe mensen te helpen. Het is onze missie om jou nóg meer te laten genieten van jouw leefomgeving!

Wat is het aanbod van Mijnterrasoverkapping?

Het hoofdaanbod bestaat uit vier categorieën: terrasoverkappingen, veranda’s, carports en serres. We leveren producten van hout maar ook van aluminium.

Ieder product kan compleet naar wens gepersonaliseerd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld verschillende soorten daken (polycarbonaat, glas of lamellen) en materiaalsoorten qua frame van de terrasoverkapping (bijvoorbeeld hout of aluminium). Wanneer je nadenkt over een specifieke kleur terrasoverkapping dan kunnen we je hier ook bij van dienst zijn.

Standaard leveren we RAL 7016 (Antraciet grijs), RAL 9007 (Zilverbrons), RAL 9010 (Gebroken wit) of RAL 9016 (Glad wit) kleuren. Wanneer je een andere kleur toch beter bij je huis vindt passen overleg dan met ons.

Waarom zou ik voor Mijnterrasoverkapping kiezen?

Mijnterrasoverkapping is een regionale speler rondom Arnhem welke persoonlijk contact als een van de belangrijkste kernwaarden beschouwd. Specialist Gijs vindt het belangrijk om je te leren kennen en het gesprek met je aan te gaan voordat we hij je van advies kan voorzien.

Jou leren kennen is de basis voor ontzorging van A tot Z omdat iedereen verschillende wensen heeft.

Om mensen écht blij te maken met een product vinden we dat maatwerk belangrijk is. Dat begint al tijdens het eerste gesprek dat we hebben waarin al jouw wensen en ideeën naar voren komen.

Tijdens de productie en installatie wordt het maatwerk pas echt zichtbaar. Ga je voor een glazen dak of een polycarbonaat dak, welke materiaalsoort past het best in jouw tuin en bij je huis? We snappen dat het lastig is om hierin een keuze te maken.

We komen daarom altijd bij je langs om de situatie te inspecteren en te overleggen.


© Copyright Mijnterrasoverkapping