fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Terrasoverkapping Harderwijk

Ben je woonachtig in Harderwijk of in de nabije omgeving van Harderwijk en zoek je een terrasoverkapping van hoogwaardige kwaliteit? Word je gedurende het traject graag volledig ontzorgt en is een op maat gemaakte terrasoverkapping toch wel wat je zoekt? Dan kunnen wij je helpen.

De vakspecialisten van Mijnterrasoverkapping hebben inmiddels vele jaren ervaring en plaatsen wekelijks terrasoverkappingen in het gehele oosten van Nederland. Mijnterrasoverkapping is een label van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (bekend van o.a. VTwonen). We zijn er trots op dat we wekelijks mensen blij mogen maken met hun nieuwe terrasoverkapping.

Kunnen we je ergens mee helpen? Adviseur Gerdo beantwoord met alle plezier je vragen, uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Je bent van harte welkom in een van onze showrooms in Zutphen of Apeldoorn (1500m2). Zien we je binnenkort? De koffie staat klaar.

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Tuinkamer harderwijk
Terrasoverkapping in winterswijk blauwe lucht

Veel gestelde vragen

Hieronder beantwoorden we vragen welke we veel voorbij horen komen onder geïnteresseerden in een terrasoverkapping.

Tot welk gebied in Nederland zijn jullie werkzaam?

In Nederland zijn we voornamelijk werkzaam in het oosten van het land. Zo nu en dan hebben we nog wel eens een uitschieter welke buiten dit werkgebied valt; zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een terrasoverkapping in Almere.

In ieder geval valt het plaatsen van een terrasoverkapping in Harderwijk nog ruim binnen ons werkgebied. Wanneer je uit Harderwijk of de omgeving van Harderwijk komt bent je dus van harte welkom bij Mijnterrasoverkapping.

Met welke levertijd kan ik rekening houden bij Mijnterrasoverkapping?

Levertijden zijn op het moment van schrijven (24-11-2021) lastig om een specifieke uitspraak over te doen. Dit heeft onder andere te maken met de tekorten aan grondstoffen die de leverancier van onze leverancier ervaart. Hierdoor komen bestellingen veel minder snel door dan regulier genomen. In een regulier geval wordt een terrasoverkapping bij Mijnterrasoverkapping zo’n 6 weken na het ondertekenen van de offerte geplaatst.

We hopen dat we in het voorjaar van 2022 weer terug kunnen naar de oorspronkelijke levertijden. Ben je tot die tijd benieuwd naar de levertijd van een specifiek product? Vraag het gerust even na bij adviseur Gerdo, hij helpt je graag verder bij het informeren naar specifieke levertijden.

Waar zijn jullie gevestigd?

Mijnterrasoverkapping heeft op dit moment twee vestigingen, een van de vestigingen zit in Zutphen, de andere vestiging vind je in Apeldoorn. De vestigingen liggen dus op een mooie afstand vanaf Harderwijk. Apeldoorn is zo’n 30 kilometer vanaf Harderwijk. Naar Zutphen is het vanaf Harderwijk zo’n 55 kilometer. Mocht je nou langs willen komen en de volledige ‘’Mijnterrasoverkapping’’ ervaring willen beleven, dan adviseren we je om de showroom in Zutphen te bezoeken. Hier staan namelijk de meeste materialen betreffende de terrasoverkappingen tentoongesteld.

Wat is de kwaliteit van de terrasoverkappingen van Mijnterrasoverkapping?

We snappen dat dit overkomt als een gevalletje ‘’Wij van WC-eend adviseren WC-eend’’. Maar de kwaliteit van de terrasoverkappingen (welke overigens van het merk Aluxe zijn) is high-end ten opzichte van de markt. 

Echter, je komt er maar op één manier achter, en dat is de kwaliteit van de verschillende overkappingen ervaringen. We adviseren je om vanuit Harderwijk de auto in te stappen en in ieder geval verschillende terrasoverkappingen te gaan bekijken. Dan weet je in ieder geval wat je in huis haalt. 

Het is en blijft een feit dat we nog veel te vaak de verhalen horen van mensen waarbij de gehele terrasoverkapping het begeven heeft waardoor zij in het ‘’goedkoop duurkoop’’ verhaal belanden. Uiteindelijk komen ze dan bij Mijnterrasoverkapping terecht. In ieder geval krijg je bij ons 10 jaar garantie op de constructie, in sommige gevallen zelfs 15 jaar. Dan weet je wel zeker dat het goed zit met de kwaliteit. 

Hoeveel medewerkers hebben jullie?

Op dit moment bestaat ons team uit 10+ medewerkers bij Mijnterrasoverkapping. Door de drukke periode van afgelopen jaar zijn we volop aan het kijken naar uitbreidingsmogelijkheden, ook om nog verder van onze showrooms vandaan (nog een stuk verder dan Harderwijk) mensen blij te kunnen maken met extra leefruimte. 


© Copyright Mijnterrasoverkapping