fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Serre Arnhem: hoge kwaliteit en ontzorging van A tot Z in de omgeving

Jou blij maken met extra leefruimte, dat is waar we goed in zijn. In de omgeving van Arnhem zijn we een betrouwbare speler als het aankomt op de kwaliteit van onze producten en de service die we aan jou kunnen verlenen. De eerste stap van goede service en ontzorging is volgens ons een vrijblijvende afspraak. Op deze manier kan eigenaar Rene aanhoren welke wensen en behoeften jij of jullie hebben, vervolgens brengt hij op basis hiervan een advies voor jullie uit. Anderzijds kan Rene ook meedenken wanneer je voor jezelf al in je hoofd hebt hoe je wil dat de serre gaat worden. Een ontwerp van de serre kan net de extra duidelijkheid geven wanneer je je nog oriënteert.

Waarmee kunnen jullie mij van dienst zijn?

Bij Mijnterrasoverkapping zijn we allround specialist wanneer het aankomt op het realiseren van extra leefruimte in het buitenleven. Bij extra leefruimte kun je denken aan serres, terrasoverkappingen, carports en veranda’s.

We kunnen jou het best van dienst zijn wanneer je op zoek bent naar hoge kwaliteit, maatwerk en ontzorging van A tot Z. Met andere woorden, het is ons sterke punt om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als je je geen zorgen wil maken over alles wat komt kijken bij de oriëntatie op een serre, klop dan gerust eens bij ons aan. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek in de regio Arnhem met eigenaar Ron in een van onze showrooms in Zutphen of Apeldoorn.

 

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een serre? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale serre eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Serre arnhem zonnig optrekje
Serre Arnhem breed
Serre arnhem close up

Serre Arnhem: goed en vertrouwd in de omgeving

Een van de belangrijkste speerpunten van Mijnterrasoverkapping is onze kwaliteit. Net over de grens bij Arnhem wordt met Duitse grondigheid als ons materieel geproduceerd. De producten van Mijnterrasoverkapping zijn erop gebouwd om enkele decennia te doorstaan. Vanzelfsprekend bieden we daarom ook een garantie van tien jaar op onze producten. Om de kwaliteit daadwerkelijk naar boven te laten komen hebben we onze vakmannen nodig. Door de ruimschootse ervaring van onze mannen met het monteren van serres en terrasoverkappingen zit dat wel goed!

Wanneer je benieuwd bent geworden naar de mogelijkheden van Mijnterrasoverkapping willen we je bij deze graag uitnodigen. Je bent altijd welkom om eens te komen kijken naar onze producten onder het genot van een bakje koffie. Wanneer je meer wil weten, een vraag zou willen stellen of een vrijblijvend adviesgesprek met eigenaar Ron zou willen, neem dan gerust contact op via deze link.

Wanneer is Mijnterrasoverkapping de beste keus?

In het landschap van serre aanbieders zijn er ontzettend veel partijen te vinden. ‘Welke partij past dan het best bij mij?’ Is een vraag die jij jezelf hoogstwaarschijnlijk al hebt gesteld. In sommige gevallen zullen wij de beste keus voor je zijn, in andere gevallen misschien niet, daar gaan we heel eerlijk over zijn. In het kort zetten we op een rijtje wanneer we wél de beste keus voor jou zullen zijn.

Ik wil tijdens het traject achterover kunnen leunen. Onze eerste zorg is dat jij tijdens het proces helemaal niets hoeft te doen! Het enige dat jij hoeft te doen is meedenken over het ontwerp. Vanaf dan laten we je met rust en nemen wij de onder andere de planning, het inmeten, de productie en montage voor onze rekening.

Het product dat ik aanschaf moet een lange levensduur hebben. Wij leveren enkel de hoogste kwaliteit. De onderdelen van de serres worden geproduceerd in Duitsland en er geldt een garantietermijn van tien jaar op onze producten.

Voor mij is het belangrijk dat de serre écht bij me past. Goed nieuws, Mijnterrasoverkapping levert enkel maatwerk als het op serres komt. Het maatwerk is altijd afgestemd op jouw wensen en behoeften waarin we samen kijken hoe we een voor jou passend ontwerp kunnen realiseren.


© Copyright Mijnterrasoverkapping