fbpx

Wij ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Terrasoverkapping Lochem

Woonachtig in de omgeving van Lochem? Oriënteer je je op een terrasoverkapping? Of zoek je een terrasoverkapping? Yes, dan zit je op de goede plek. Onze hoofdvestiging evenals showroom is namelijk gevestigd nabij Lochem; in Zutphen. aan de Gerritsenweg 8.

Wanneer jij graag van alle zorgen ontnomen wordt zouden we best een goede match kunnen zijn. Vanaf het eerste gratis en vrijblijvende advies – ja, gratis! – tot en met de daadwerkelijke oplevering van de terrasoverkapping hoef jij alleen maar achterover te leunen. Oh ja, we moeten uiteraard wel samen een aantal knopen doorhakken zodat we de voor jou ideale terrasoverkapping kunnen realiseren.

Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Dé expert, René, beantwoord met plezier alle vragen die je hebt. We voorzien je altijd van een gratis en vrijblijvend advies onder het genot van een bakje koffie in de showroom. Lukt het niet om in de showroom langs te komen? Dan zijn er andere mogelijkheden en kunnen we bij jou langs komen voor een passend advies. Ze kunnen we meteen jouw leefomgeving in ons opnemen om vanuit hier tot een nog meer passend resultaat te komen.

 

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij René. Namens ons team helpt René je met alle plezier. Je kunt René bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

0575471404

René

René

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Terrasoverkapping zwart
terrasoverkapping glazen wand
terrasoverkapping lochem lamellen

Specialisten met een passie in de omgeving Lochem

Twee heren, Ron en René, woonachtig en werkzaam in de omgeving van Lochem met een passie voor alles dat met buitenleven te maken heeft. Jarenlange ervaring met het ontwerpen, assembleren en plaatsen van terrasoverkappingen, tuinkamers en veranda’s komt samen bij Mijnterrasoverkapping. Een zaak waar niets te gek is; waar iedere wens tot realisatie gebracht kan worden.

Met al deze kwaliteit in het team kunnen we er alles aan doen om jou een glimlach op je gezicht te toveren. Want dat is waar we naar op zoek zijn; op het moment dat de terrasoverkapping opgeleverd wordt moet jij of moeten jullie stralen! Om jou te laten glimlachen hebben we een succesformule bedacht met drie ingrediënten. Het eerste ingrediënt van de succesformule houdt in dat we jou volledig ontzorgen, van A tot Z. Het tweede ingrediënt is dat kwaliteit boven alles gaat. Alleen door de hoogste kwaliteit te bieden kunnen we die glimlach behouden. Daarom krijg je van ons minimaal tien jaar garantie op de terrasoverkapping. Het laatste ingrediënt houdt in dat we altijd maatwerk bieden. Het is immers jouw leefomgeving waar we de terrasoverkapping mogen plaatsen, daar hoort iets bij dat precies bij jou past.

Meer weten? Specialist René helpt je graag verder. Neem gerust contact op zodat we een afspraak met je in kunnen plannen. We voorzien je altijd gratis en vrijblijvend van een advies. De koffie staat klaar.

Ontwerp, materialen & accessoires

Misschien is het je al opgevallen dat er veel mogelijk is bij Mijnterrasoverkapping op het gebied van service en ontzorging. Maar wist je dat er net zo veel mogelijk is op het gebied van het ontwerp, de materiaalkeuzes en eventuele accessoires? Zo heb je de mogelijkheid om uit een veelvoud aan verschillende basismodellen te kiezen welke in iedere gewenste afmeting en dus op maat gemaakt kunnen worden.

Aanvullingen op de basis terrasoverkapping zijn in ieder geval mogelijk. Zo kun je ervoor kiezen om de terrasoverkapping helemaal dicht te laten maken middels het plaatsen van glazen wanden. Indien gewenst kan het laten plaatsen van een panorama wand of open te klappen deur ook op een later tijdstip. Zo pak je het gehele traject in etappes aan er komt er geen haast bij kijken. Een andere mogelijkheid is zonwering of het lamellen dak waarmee je in een handomdraai van in de zon naar in de schaduw gaat. Wat lijkt je nog meer handig?, LED-spots of een ingebouwde heater met muziekinstallatie? Zoals je leest zijn geen wensen te gek.


© Copyright Mijnterrasoverkapping |