fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Terrasoverkapping Enschede

Je wil je leefruimte zo optimaal mogelijk gaan benutten en een plek creëren waar het buiten en binnen leven samenkomen. Tijdens de oriëntatie kan het handig zijn om eens met een expert om tafel te gaan om samen na te denken over wat het best bij jou past.

Mijnterrasoverkapping welke graag met je meedenkt. Met ons team staan we namelijk voor ontzorging van A tot Z en toveren we graag een glimlach op je gezicht wanneer we de eer krijgen om om jou te mogen helpen.

Wat kan Mijnterrasoverkapping voor mij betekenen?

Bij Mijnterrasoverkapping sta je altijd centraal in het proces; we benieuwd zijn naar jouw ideeën. Wij denken graag eens met je mee bij jou op locatie. Mogelijk heb je nog helemaal geen idee van wat je precies zou willen, geen enkel probleem.

Specialist Gijs informeert je graag over de mogelijkheden.

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Wij komen bij je langs

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~  Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak


Terrasoverkapping Enschede: Mijnterrasoverkapping is dé specialist in de regio

Wanneer je woont in de regio Enschede en je oriënteert je op het gebied van de aanschaf van een terrasoverkapping dan zit je bij Mijnterrasoverkapping goed. Ben je op zoek bent naar kwaliteit, maatwerk en wil je dat alle zorgen je uit handen worden genomen? Kom dan eens met ons in contact om het samen met ons over jouw ideale terrasoverkapping te hebben.

Eigenaar Ron de Jong heeft veel ervaring en kennis opgedaan wanneer het gaat over ontwerp, productie en montage van terrasoverkappingen. In samenwerking met zijn vakmannen is geen klus te gek en kunnen de meest uiteenlopende terrasoverkappingen gerealiseerd worden.

Het is geen gekke gedachte dat je jouw kostbare ruimte zo optimaal mogelijk wil benutten. Kom je er zelf niet uit of zou je je graag eens vrijblijvend en gratis willen laten adviseren door een expert met jarenlange ervaring? Kom dan eens met Mijnterrasoverkapping in contact, we helpen je graag!

 

 

Het is ons doel om een glimlach op jouw gezicht te toveren

Waar we elke dag weer opnieuw met plezier mee aan de slag gaan is het toveren van een glimlach op mensen hun gezicht door het creëren van extra leefruimte. Onze succesformule houdt in dat we jou alle zorgen uit handen nemen. We beginnen al met het uit handen nemen van zorgen op het moment dat we voor het eerst contact hebben. We gaan het gesprek met je aan en luisteren waar jouw behoeften precies liggen. Op deze manier kunnen we samen uitvinden wat het best bij jou past en hoe we jouw leefruimte zo optimaal mogelijk kunnen gaan benutten.

Je leest het al, we nemen al jouw zorgen graag van je over. We begeleiden je gedurende alle keuzes waar je voor komt te staan en nemen alle voorbereiding en werkzaamheden rondom de montage van je over. Gedurende een project zal er altijd één aanspreekpunt zijn waar je de planning mee door kunt spreken wanneer je benieuwd bent naar de voortgang of wanneer je toch op een andere manier invulling zou willen geven aan het project. Wanneer gewenst kunnen we je zelfs helpen met de inrichting van jouw terrasoverkapping, een terrasoverkapping van Vaassen tot aan Twello!


Mijnterrasoverkapping maakt mensen blij met extra leefruimte. Mensen blij maken met extra leefruimte doen wij in het grootste gedeelte van oost Nederland. Hieronder zie je voorbeelden van enkele plaatsen en gebieden waar wij recentelijk een of meerdere projecten hebben uit mogen voeren, in het bijzonder de stad Apeldoorn. Van oudsher hebben wij veel klanten uit Apeldoorn, ook vanwege onze uitgebreide pagina over terrasoverkappingen. Wil je meer weten, neem dan even een kijkje op:  https://mijnterrasoverkapping.nl/terrasoverkapping-apeldoorn/

Daarnaast werken we ook op andere plaatsen in Nederland, zo ook een andere plaats in Overijssel: Deventer. Hier komen zelfs meerdere van onze monteurs vandaan. Je kunt met recht zeggen dat dit een thuiswedstrijd is voor deze mannen.

 


© Copyright Mijnterrasoverkapping