fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Met een luxe veranda geniet je gedurende het hele jaar

De eerste stralen van de lente of een zonnige namiddag in de herfst; met een luxe veranda verleng je het buitenseizoen. Een veranda van Mijnterrasoverkapping is geschikt te maken voor alle doeleinden die jij voor ogen hebt. Met de talloze personalisatiemogelijkheden kunnen we nagenoeg iedere wens in vervulling laten gaan. Zonwering, glazen schuifwanden of ingebouwde accessoires zoals een heater of LED-spots; alles is mogelijk. Eigenaar Rene en zijn vakmannen leveren enkel maatwerk gebaseerd op jouw stijl en idee.

Je bent van harte welkom in onze showroom in Zutphen of Apeldoorn om de veranda’s en mogelijkheden te komen bekijken. Uiteraard is het ook mogelijk om vrijblijvend het gesprek met Rene aan te gaan om advies in te winnen.

Maak een afspraak

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een veranda? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale veranda eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Luxe veranda terras
luxe veranda stijlvol
Luxe veranda dekkend

Kwaliteit, maatwerk & ontzorging van A tot Z

Om een glimlach op jouw gezicht te toveren zijn er drie aspecten bij Mijnterrasoverkapping waar we heel goed op letten.

Een van de aspecten is dat we enkel de hoogste kwaliteit producten leveren. De onderdelen van de luxe veranda’s zijn net over de grens in Duitsland geproduceerd. De Duitse kwaliteit wordt onderstreept met een garantietermijn van 10 jaar. De staalconstructies zijn gecertificeerd met de Europese CE DIN EN 1090 normering.

Naast de kwaliteit onderstrepen we het belang van maatwerk. Jouw huis en leefomgeving is uniek, daarom zou het apart zijn als we daar een standaard veranda zouden plaatsen. Alleen door jouw wensen en ideeën centraal te stellen kunnen we garanderen dat de luxe veranda perfect bij jouw leefomgeving past. De kleur, het dak, de glazen (schuif)wanden, accessoires; alles wordt afgesteld op hoe jij het voor je ziet.

Jou ontzorgen is ons vak. Het traject rondom de oriëntatie op en bouw van de luxe veranda op maat hoort een feestje te zijn. Een feestje dat om jou draait; jij hoeft enkel de beslissingen te nemen en wij zorgen ervoor dat alles uitgevoerd wordt. Het traject start altijd met een of meerdere vrijblijvende gesprekken waarin wij jouw wensen in kaart brengen, eventueel bij jou op locatie. Maak vrijblijvend een afspraak, de koffie staat klaar.

Wat kun je eigenlijk met een luxe veranda van Mijnterrasoverkapping?

Simpel gezegd zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor ieder seizoen zijn er mogelijkheden om te genieten van de veranda. We geven je wat voorbeelden ter inspiratie:

In de winter geniet je van de veranda met een heater en/of een houtkachel om je van warmte voorzien. Eventueel sluit je de veranda af met (panorama) glazen schuifwanden.

In de lente kun je ’s ochtends al van je ontbijt en de eerste zonnestralen van de dag genieten onder de veranda.

In de zomer sluit je een gezellige barbecue af onder de veranda wanneer het dreigt te gaan regenen. Praktisch en gezellig tegelijkertijd.

Een mooie zonnige namiddag in de herfst is het ultieme moment om te genieten bij de veranda onder het genot van een kop thee en een goed boek.


© Copyright Mijnterrasoverkapping