fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Mijnterrasoverkapping gaat een stap verder voor jou

Mijnterrasoverkapping produceert jouw terrasoverkapping op maat. Iedere wens op het gebied van een terrasoverkapping verdient volgens ons een unieke oplossing, wij denken graag met je mee. Stel je vragen of geef je wensen dus gerust door aan eigenaar Rene. Je bent van harte welkom bij ons in de showroom om het er eens over te hebben hoe we jou blij kunnen maken met extra leefruimte. Op verzoek komen we bij jou langs om op locatie door te spreken hoe we jouw ruimte zo optimaal mogelijk kunnen benutten. Met alle plezier nemen we jouw zorgen en vragen weg. Voor jou een last, voor onze specialisten de dagelijkse gang van zaken. 

Mijnterrasoverkapping is een label van Woninginrichting aan huis Zutphen en Apeldoorn (bekend van VTwonen). We varen voort op dezelfde koers als onze broer Woninginrichting Aanhuis Zutphen en Apeldoorn. Mijnterrasoverkapping staat voor kwaliteit, maatwerk en een volledige ontzorging. We leveren uitsluitend de beste producten van Duitse kwaliteit waar een garantie van 10 jaar op geldt. Kom langs voor een afspraak in de showroom om de kwaliteit met eigen ogen aan te zien. 

Extra leefruimte met een terrasoverkapping op maat

Creëer extra leefruimte, benut je huis meer en geniet het hele jaar door van je tuin en het buitenleven. In de huidige maatschappij is extra leefruimte in veel gevallen meer dan wenselijk wegens alle getroffen maatregelen betreffende het Covid-19 virus. Velen onder ons zijn nou eenmaal meer aangewezen op het huis en de tuin Op relatief eenvoudige wijze kun je middels een terrasoverkapping de leefomgeving voorzien van een extra leefruimte waar geen vergunning of extreme hoge investering -zoals een verbouwing- voor benodigd is.

 

 

 

 

terrasoverkapping op maat jaren 30

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Terrasoverkapping op maat Achterhoek Wit
Terrasoverkapping op maat buiten terras
Terrasoverkapping op maat Doetinchem lucht

Terrasoverkapping op maat: jouw ontwerp

Mijnterrasoverkapping produceert al haar terrasoverkappingen, veranda’s, carports en serre’s op maat. Eigenaar Rene neemt je gedurende het gehele proces mee, vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke planning. Ontwerp samen met ons je eigen terrasoverkapping op maat. In het gehele proces is de ontwerpfase het belangrijkst. In deze fase maken wij daarom een schets inclusief impressies waar al jouw wensen en behoeften in verwerkt zitten. We bespreken dit ontwerp samen. Zo weet je zeker dat de terrasoverkapping wordt zoals jij wenst.

Kom gerust en vrijblijvend eens langs in een van onze showrooms in Zutphen of Apeldoorn. De koffie staat klaar! In onze showroom kun je alle materialen en een opgebouwde terrasoverkapping komen bekijken en voelen. In het echt ervaar je volgens Rene pas echt de kwaliteit van de gebruikte materialen. De mogelijkheden zijn eindeloos en deze laten we vol trots aan je zien in de showroom!

Een groter huis zonder verbouwing

Een terrasoverkappingen op maat, geleverd door Mijnterrasoverkapping.nl, vergroot op een unieke manier jouw huis. Door de toegevoegde ruimte van een overkapping voelt een huis ruimer aan. Die extra leefruimte kan soms wenselijk zijn als je met een groot gezin bent of gewoon omdat je buiten vertoeven heerlijk vindt. Daarnaast combineer je met een terrasoverkapping het binnen- en het buitenleven wat een uniek woonervaring oplevert.

Onze experts, met jarenlange ervaring, laten je graag zien hoe mooi een terrasoverkapping aansluit bij een huis. Stel al je vragen tijdens een vrijblijvend gesprek. Eventueel kunnen we ook met je meedenken en een advies uitbrengen voor een terrasoverkapping op maat, gebaseerd op jouw wensen en behoeften. Op aanvraag kunnen we zelfs bij jou thuis langskomen zodat we met eigen ogen kunnen zien waar jij over praat. Zo kunnen we mogelijk met een verrassend goed advies komen waar je zelf nog niet aan hebt gedacht.

Wat voor soort terrasoverkappingen levert Mijnterrasoverkapping?

Eigenlijk zijn alle producten geleverd door Mijnterrasoverkapping gemaakt van stevig aluminium. Ten opzichte van andere merken is het aluminium dat gebruikt wordt in onze terrasoverkappingen veel dikker en daarom dus steviger.

Het frame van de overkappingen is dus van aluminium gemaakt, maar hoe zit dat met het dak en de zijwanden? De zij- en dak wand is van glas en/of polycarbonaat, welk weer in meerdere soorten verkrijgbaar is. Een glazen dak kan bijvoorbeeld ook gecombineerd worden met polycarbonaat zijwanden.

Al met al zijn de producten van Mijnterrasoverkapping in haar soort te beschouwen als luxe terrasoverkappingen.


© Copyright Mijnterrasoverkapping