fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

Gratis en vrijblijvende offerte

Houten veranda

Woonachtig in Zutphen of in de regio en ben je op zoek naar een veranda? Mooi, je bent op de goede pagina aangekomen. Bij Mijnterrasoverkapping helpen we jou wanneer je op zoek bent naar een veranda.

Bij Mijnterrasoverkapping maken we het jou zo gemakkelijk mogelijk. Misschien oriënteer je je op een veranda en weet je nog niet wat je wil. Of je weet juist wél wat je wil, maar ben je op zoek naar iemand die je kan helpen bij de realisatie.

In alle gevallen ben je bij ons welkom; specialist Gijs beantwoord al je vragen, denkt met je mee over een invulling of geeft je advies.

We komen graag, gratis en vrijblijvend, bij je langs om de situatie te inspecteren en het eens over jullie plannen te hebben.

Afspraak maken

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een veranda? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale veranda eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak© Copyright Mijnterrasoverkapping