fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Terrasoverkapping Ede

Ben je op zoek naar een luxe, kwalitatief hoogwaardige terrasoverkapping van aluminium? Kom je uit Ede of de omgeving van Ede? Word je graag van A tot Z ontzorgt en vind je het prettig dat alles netjes voor je wordt gemonteerd? Dan kunnen wij je bij Mijnterrasoverkapping helpen!

We hebben 15+ jaar ervaring met het adviseren, op maat maken en plaatsen van terrasoverkappingen. Mijnterrasoverkapping is een label van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (o.a. bekend van VTwonen). Zelfs na vele tientallen projecten dit jaar zijn we nog erg blij om mensen blij te maken met de extra leefruimte!

Ben je benieuwd naar het aanbod bij Mijnterrasoverkapping en wil je de producten eens in het echt komen bekijken? Dat kan uiteraard. We horen graag jouw ideeën aan met betrekking tot de terrasoverkapping. Wanneer wenselijk geven we je ook gratis een advies, uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. Zien we je binnenkort? De koffie staat klaar.

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

terrasoverkapping ede glazen dak

Veelgestelde vragen

Uiteraard is het logisch dat je vragen hebt wanneer je je oriënteert op een terrasoverkapping. Het is immers voor velen de eerste en de laatste keer dat je op deze manier extra leefruimte wil gaan realiseren. 

Omdat we bij Mijnterrasoverkapping in veel gevallen dezelfde vragen ontvangen hebben we deze vragen hieronder voor je genoteerd zodat de, hoogstwaarschijnlijk, meest prangende vragen al beantwoord zijn. 

Uiteraard snappen we het dat je ook nog vragen hebt welke je liever stelt tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Uiteraard is hier ruimte voor wanneer we eens met elkaar om tafel gaan.

In welke straal is Mijnterrasoverkapping actief?

In basis zijn we werkzaam in een straal van zo ongeveer 50 kilometer. Hier valt Ede ruimschoots binnen vanuit onze showrooms en magazijns. We hebben ook weleens een terrasoverkapping in Almere geplaatst. Er zijn dus altijd mogelijkheden om buiten de straal van 50 kilometer te plaatsen. Mocht je verder dan 50 kilometer weg wonen, neem dan gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Welke levertijd kan ik verwachten qua plaatsing?

Normaliter kun je rekening houden met een plaatsingstijd van ongeveer 8 weken vanaf het moment dat de definitieve offerte is ondertekend. Momenteel is het helaas het geval dat de materialen schaars zijn en dat er op logistiek gebied tekorten zijn in de wereld. Daardoor zijn veel plaatsingen uitgesteld en is het op dit moment niet mogelijk om te benoemen hoe lang het gaat duren voordat er geplaatst kan worden.

Uiteraard kan er wel een indicatie gegeven worden. Vraag adviseur Gerdo gerust even naar de huidige stand van zaken op het gebied van levertijden. Hij beantwoord, waar mogelijk, al je vragen met plezier.

Zit er veel verschil in kwaliteit tussen verschillende terrasoverkappingen?

Helaas zit er veel verschil tussen de kwaliteitsniveaus van verschillende terrasoverkapping merken. Ook in Nederland is dit het geval. Helaas is de consument hier uiteindelijk de dupe van. Wegwaaiende terrasoverkappingen of terrasoverkappingen die gewoonweg inzakken, we hebben het allemaal voorbij zien komen. Goedkoop is gewoon echt duurkoop wanneer het aankomt op een terrasoverkapping.

Bij Mijnterrasoverkapping betaal je in de meeste gevallen wat meer dan wanneer je echt bij een budget partij koopt. Niet voor niets geven we bij Mijnterrasoverkapping minimaal 10 jaar, soms wel 15 jaar, garantie op de constructie van de terrasoverkapping.

Wanneer kan ik langskomen in de showroom?

De showrooms van Mijnterrasoverkapping zijn geopend op dinsdag tot en met zaterdag. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00. Vanuit Ede is het prima te doen qua afstand. Wanneer je graag met een adviseur om tafel wil is het wel verstandig om van te voren even een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen. Wanneer een adviseur vrij is helpt deze je natuurlijk ook zonder afspraak, echter is er kans dat zij op het moment dat je langskomt in bespreking zitten.


© Copyright Mijnterrasoverkapping