fbpx

Wij ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Veranda overkapping op maat

Een op maat gemaakte veranda overkapping is een prachtige toevoeging aan je leefomgeving. Met dit type veranda overkapping verleng je het buitenseizoen van begin lente tot aan het moment dat de winter zijn intrede doet in de naherfst. Kortom, een veranda overkapping op maat is het overwegen waard wanneer je graag buiten zit of extra woonoppervlak rondom je huis zou willen hebben.

Van ons kun je verwachten dat we maatwerk leveren, jou ontzorgen en dat we de hoogste kwaliteit leveren. Wanneer je denkt aan een veranda overkapping op maat van Mijnterrasoverkapping zijn onder andere het ontwerp, de kleuren en accessoires compleet naar jou wens te personaliseren. Qua ontwerpopties kun je bijvoorbeeld denken aan een aflopend of plat dak, verschillende staanders en het hele spectrum aan RAL kleuren.

De eigenaar van Mijnterrasoverkapping, Rene, gaat graag het gesprek met jou aan om een advies uit te brengen of om jouw vragen te beantwoorden. Uiteraard is een afspraak gratis en vrijblijvend. Het is altijd fijn om het gesprek met een expert aan te gaan. Hij/zij bekijkt jouw of jullie overwegingen toch net vanuit een ander perspectief. In onze showrooms in Zutphen of Apeldoorn ben je van harte welkom, de koffie staat altijd klaar.

Let op: het is druk bij Mijnterrasoverkapping, daarom raden we je aan om een afspraak te maken als je langs wil komen in een van de showrooms.

Afspraak maken

 

 

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een veranda? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale veranda eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Veranda overkapping op maat groen
Veranda overkapping op maat wit
Veranda overkapping op maat zon

Veranda overkapping op maat: precies zoals jij wil

De ruimte in en rondom jouw huis is afgestemd op jouw persoonlijke verkeuren. Bij Mijnterrasoverkapping zijn we van mening dat ieder huis uniek is omdat ieder mens of iedere familie uniek is. Volgens ons -eigenaar Rene en zijn vakmannen- hoort bij iedere unieke leefomgeving ook een veranda overkapping op maat waarin al jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften naar voren komen.

Jouw persoonlijke wensen kunnen naar voren komen in het ontwerp, de kleuren en de accessoires zodat de veranda naadloos in het geheel van jouw leefomgeving kan worden opgenomen. Alles valt te regelen; denk bijvoorbeeld aan zonwering voor de veranda, glazen schuifwanden om de veranda af te sluiten, LED-spots, en een muziek installatie.

Eigenlijk zijn alle mogelijkheden qua personalisatie er te veel om op te noemen. Om jou van dienst te zijn en je te ontzorgen helpen we je graag tijdens de oriëntatiefase. Tijdens een gratis en vrijblijvende afspraak informeren we je en kunnen we een goede inschatting maken van jouw wensen en behoeften en deze mogelijk aanscherpen met de blik van een expert. Ron denkt graag met je mee en kan naast de visuele aspecten ook informatie verschaffen over de technische- en constructiekant wat betreft de veranda.

Op verzoek is het meedenken bij jou thuis in de leefomgeving ook mogelijk. Zo kunnen we de omgeving meenemen in het advies dat we je geven en samen de veranda overkapping op maat nog beter aan laten sluiten op jouw huis en tuin. Klik hier om een gratis advies afspraak te maken

 

 


© Copyright Mijnterrasoverkapping