fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Wat heeft Mijnterrasoverkapping me precies te bieden?

Bij Mijnterrasoverkapping maken we jou blij met extra woonoppervlak. Met extra woonoppervlak bedoelen we dat we serres, terrasoverkappingen en veranda’s maken, onder andere in de regio Apeldoorn. Je vraagt je vast af hoe we je dan blij maken. Dat doen we door iedere keer onze belofte waar te maken: topkwaliteit afleveren, producten op maat realiseren en ervoor zorgen dat we jou alle zorgen uit handen nemen.

Serre Apeldoorn: wij bieden je het beste van de stad

Met een van onze showrooms in het centrum van Apeldoorn (de andere showroom is gevestigd in Zutphen) is een kwalitatieve serre erg dicht in de buurt als je in Apeldoorn woont. Mijnterrasoverkapping zit onder één dak samen met de Woninginrichting Aanhuis speciaalzaak in Apeldoorn. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek of wanneer je een vraag wil stellen, natuurlijk onder het genot van een lekker bakje koffie. Wegens de drukte raden we je wel aan om van te voren even een afspraak te maken met eigenaar Rene via hier. Tot snel in onze showroom!

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Serre apeldoorn blauwe lucht
Serre Apeldoorn breed
Serre Apeldoorn dichtbij

Serre Apeldoorn: hoge kwaliteit in eigen stad

Mijnterrasoverkapping maakt mensen blij met extra leefruimte in de omgeving van Apeldoorn. Onder meer maken we jou blij met onze producten omdat we gebruikmaken van de hoogste kwaliteit producten. Al onze producten voldoen aan de gestelde normering in Europa (CE normering DIN EN 1090).

Weinig onderhoud. Gedurende alle weersomstandigheden en seizoenen zijn onze producten onderhoudsarm te noemen. Met geringe zorg kun je daarom te allen tijde genieten van het buitenleven en het extra woonoppervlak.

Innovatieve producten. De door ons aangeboden producten zijn doorontwikkeld en zijn daarom innovatief te noemen. Denk bij innovatief bijvoorbeeld aan het gebruik van duurzame materialen alsmede het unieke scharnierprofiel dat verwerkt zit in onze producten. De modulaire opbouw van de producten die we gebruiken en het wegwerken van bevestigingsdelen is slim te noemen. Constante doorontwikkeling zorgt ervoor dat we steeds betere producten kunnen gebruiken waardoor we jou nog blijer kunnen maken met extra leefruimte!

Mijnterrasoverkapping neemt je zorgen en onzekerheden over

Mijnterrasoverkapping is erop gebouwd om het jou zo makkelijk mogelijk te maken wanneer je hebt besloten om extra leefruimte te gaan realiseren. In de praktijk kan het namelijk best lastig zijn om zelfstandig uit te gaan zoeken waar je goed aan doet. Het oog van een expert, in dit geval van eigenaar Ron, kan het proces versnellen er vergemakkelijken om er zo voor te zorgen dat het een aangenaam proces wordt.

We beginnen altijd bij het begin; een vrijblijvende adviesafspraak waarin we met je om tafel gaan om eens te bekijken waar jouw wensen en behoeften liggen. Zo kun jij voor jezelf ook eerst beslissen of je het ziet zitten om eventueel met Mijnterrasoverkapping samen te werken. Ron brengt een advies uit en kijkt welke mogelijkheden er zijn om aan jullie wensen te voldoen. Op verzoek kunnen we zelfs op locatie komen kijken om te inspecteren hoe jouw of jullie woonoppervlak zo mooi en optimaal mogelijk benut kan worden.


© Copyright Mijnterrasoverkapping