fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Terrasoverkapping Beekbergen

Welkom bij Mijnterrasoverkapping! Ben je woonachtig in Beekbergen of in de regio van Beekbergen? Dan zit je bij ons goed. Onze showrooms zijn namelijk gevestigd in Zutphen en Apeldoorn (omgeving Arnhem). In onze showrooms laten we graag de kwaliteit van onze producten aan je zien. Alleen door met eigen ogen te kijken en met eigen handen te voelen kom je erachter of onze terrasoverkappingen, veranda’s of tuinkamers iets voor jou zijn.

Naast het leveren van de beste kwaliteit vinden we het belangrijk om jou volledig te ontzorgen gedurende het traject; vanaf het eerste oriënterende gesprek tot en met de oplevering. Uiteraard kun je ook nog met je vragen en of eventuele opmerkingen bij ons terecht na de oplevering. Met ontzorgen bedoelen we dat jou alles -letterlijk- uit handen nemen tijdens het proces. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen en kun je rustig genieten van het proces.

Ten slotte vinden we het belangrijk dat jouw product precies bij je past. Daarom maken we alles op maat zodat jij precies hebt wat je wil en wat past bij jouw leefomgeving.

Specialist René legt alles graag aan je uit onder het genot van een bakje koffie in een van onze showrooms. Uiteraard, dat doen we altijd gratis en volledig vrijblijvend. Ontzorgen is onze prioriteit.

 

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Terrasoverkapping lamellen wit
Tuinkamer beekbergen zwart
Terrasoverkapping beekbergen wit

Hoogwaardige kwaliteit in de regio

Het is niet voor niets dat we kwaliteit hoog op ons prioriteitenlijstje hebben staan. Jij wil een degelijk product hebben waar je decennialang van kunt genieten of een product dat in ieder geval zijn waarde behoudt wanneer je overweegt om je huis te verkopen. Dat vinden we heel erg logisch.

Zoals we eerder al aangaven raden we je aan om eens op bezoek te komen in de showroom zodat je in ieder geval zelf eens kunt zien hoe degelijk de door ons gebruikte materialen zijn. Degelijke materialen is één, verder is het ook nog belangrijk hoe deze materialen met elkaar verbonden zijn; de constructie. Om je ervan te verzekeren dat het ook met de constructie goed zit hebben we ervoor gezorgd dat alles producten welke we aanbieden zijn voorzien van een Europees CE keurmerk voor wat betreft de constructie.

Uiteraard bieden we ook een keurige garantietermijn aan wanneer je kiest voor een product van Mijnterrasoverkapping. Alle producten worden standaard voorzien van tien jaar garantie. Sommige terrasoverkappingen worden standaard geleverd met een garantietermijn van vijftien jaar.

 

Je bent van harte welkom in de showroom in de buurt van Beekbergen

Uiteraard vinden we het logisch dat je eerst eens vrijblijvend wil komen kijken naar de producten welke wij aanbieden; om deze reden staat de koffie altijd voor je klaar wanneer je in de buurt bent van onze showrooms in Zutphen en Apeldoorn. Wegens de maatregelen omtrent Covid-19 raden we het wel van harte aan om een afspraak te maken alvorens naar één van onze showrooms te komen om teleurstellingen te voorkomen.

Ook wanneer je al een idee hebt voor wat betreft het ontwerp en de materialen die gebruikt dienen te worden bij de realisatie van jouw terrasoverkapping maar eens een second opinion zou willen hebben betreffende de door jou gemaakt keuzes; je bent van harte welkom bij ons. Vanaf Beekbergen, omgeving Brummen, Zutphen en Arnhem is het een klein stukje rijden naar de showrooms. Neem vrijblijvend contact op met specialist René; met zijn jarenlange ervaring helpt hij je graag verder.


© Copyright Mijnterrasoverkapping