fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Terrasoverkapping Apeldoorn: wat biedt Mijnterrasoverkapping jou?

Als je op zoek bent naar een terrasoverkapping en je woont in de omgeving van Apeldoorn dan ben je bij Mijnterrasoverkapping op de juiste plek. Bij Mijnterrasoverkapping voorzien we mensen van extra leefruimte en we nemen ze daarbij alle zorgen uit handen. Met andere woorden: vanaf het eerste vrijblijvende gesprek zijn we een luisterend oor en staat jouw behoefte voorop. Wij luisteren graag naar je en denken met je mee over hoe jij de ruimte in je tuin zo kunt gaan benutten dat je er optimaal van kunt gaan genieten. Jouw eventuele vragen tijdens de oriëntatie en realisatie nemen wij graag van je over en kun je bij ons in de winkel achterlaten.

Wat voor een soort terrasoverkappingen leveren jullie?

Mijnterrasoverkapping biedt alle soorten en maten terrasoverkappingen aan. Afgestemd op jouw wensen stellen we de terrasoverkapping compleet naar wens samen. Tot de keuzemogelijkheden behoren onder andere verschillende soorten daken (polycarbonaat, glas en zelfs lamellen) en terrasoverkapping stijlen (o.a. Trendline, Topline en Ultraline). We bespreken graag de mogelijkheden met je en laten je met plezier alle varianten zien en voelen in onze showroom in Apeldoorn of Zutphen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een vrijblijvende afspraak.

 

terrasoverkapping apeldoorn carbonaat

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij René. Namens ons team helpt René je met alle plezier. Je kunt René bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

0575471404

René

René

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Terrasoverkapping Apeldoorn bruin witte tegels
Terrasoverkapping-Apeldoorn-breed
terrasoverkapping-apeldoorn-dak

Wat maakt Mijnterrasoverkapping uniek?

Bij Mijnterrasoverkapping vinden we een aantal zaken erg belangrijk die ons tegelijkertijd uniek maken. Een van deze zaken is dat we niet tevreden zijn voordat jij met een glimlach de deur uit gaat. Uit ervaring weten we dat (kleine) verbouwingen of zelfs een compleet nieuw huis voor zorgen en zelfs onzekerheid kunnen zorgen. Wij helpen jou graag om deze zorgen en onzekerheid tot een glimlach om te toveren.

Om jou met een glimlach de deur uit te laten gaan zijn er meerdere ingrediënten nodig. Een van deze ingrediënten is kwaliteit. We snappen dat voor jou enkel de beste kwaliteit goed genoeg is. Op onze producten (geproduceerd in Duitsland) leveren we standaard 10 jaar garantie waarmee we onze kwaliteit onderstrepen. Een ander ingrediënt om jou te laten glimlachen is onze service. Uiteraard begrijpen we dat jij geheel ontzorgd wil worden; met complete ontzorging bedoelen we dat jij gedurende het gehele proces van A tot Z slechts hoeft te genieten! Ontzorging begint volgens ons tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we uitvinden of we elkaar van dienst kunnen zijn.

Terrasoverkapping Apeldoorn: kwaliteit en service in de regio

Mijnterrasoverkapping maakt het verschil in de regio (onder andere in Twello, en daarnaast in de omgeving van Vaassen, Apeldoorn en Deventer). Wanneer je je oriënteert op gebied van een terrasoverkapping kom je landelijk veel aanbieders tegen. De vele aanbieders en verschillende soorten terrasoverkappingen leiden tot een veelvoud aan keuzemogelijkheden. Uit ervaring weten wij dat het best een lastige klus is om dit allemaal zelf uit te gaan zoeken.

Omdat het lastig is om van A tot Z alles zelf uit te gaan zoeken is Mijnterrasoverkapping als regionale speler ontstaan om jou van alle gemakken te voorzien wanneer je nadenkt over de aanschaf van een terrasoverkapping. Wandel vrijblijvend eens binnen in een van onze winkels in het centrum van Apeldoorn of Zutphen om je te laten inspireren. In onze showroom in Apeldoorn of Zutphen, waar je verschillende demo’s van de terrasoverkappingen kunt zien en voelen, staat de koffie altijd klaar. Of zoekt u een terrasoverkapping in Vaassen? Dan kunt u altijd aanschuiven voor een vrijblijvend gesprek bij onze enthousiaste adviseurs.

 

Welke levertijd kan ik verwachten bij jullie?

Zoals je misschien weet is er wereldwijd momenteel een schaarste gaande als het gaat om vele materialen zoals hout, aluminium en staal. Helaas werkt deze schaarste ook enigszins door in onze organisatie voor sommige producten. Andere producten zijn gewoon volgens normale levertijden te bestellen en te plaatsen.

De normale levertijd bij Mijnterrasoverkapping betreft meestal een periode van 4 tot 6 weken, eventuele vertragingen daargelaten. Daarnaast kan er, wanneer wenselijk, met spoed gehandeld worden. Dit hangt af van de prioriteit die je hebt met het plaatsen van de terrasoverkapping. Naar wens kunnen we met spoed handelen en er alles aan doen om je zo snel mogelijk  van dienst te zijn.

 

Kan ik mijn offerte nog aan laten passen?

Uiteraard. Mocht je een eerste oriënterende offerte aan hebben gevraagd om een globale indicatie van de prijs te ontvangen dan zijn er altijd mogelijkheden om wijzigingen door te voeren.

Mogelijk wil je nog een toevoeging doen of is het advies van een van de specialisten van Mijnterrasoverkapping je aan het denken doen zetten.

Bespreek je gedachten rustig nog eens opnieuw met specialist Gerdo, hij zal je gedachten en ideeën in overweging nemen en een eerlijk onderbouwd antwoord geven met zijn kennis. Zo verkocht Gerdo 3 maanden geleden een overkapping in Twente waarbij hij de tevreden heer en mevrouw Janssen volledig geholpen heeft met hun droom overkapping.


 


© Copyright Mijnterrasoverkapping