fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

Gratis en vrijblijvende offerte

Terrasoverkapping Apeldoorn: wat biedt Mijnterrasoverkapping jou?

Als je op zoek bent naar een terrasoverkapping en je woont in de omgeving van Apeldoorn dan ben je bij Mijnterrasoverkapping op de juiste plek.

Bij Mijnterrasoverkapping voorzien we mensen van extra leefruimte en we nemen ze daarbij alle zorgen uit handen. Met andere woorden: vanaf het eerste vrijblijvende gesprek zijn we een luisterend oor en staat jouw behoefte voorop.

Wij luisteren graag naar je en denken met je mee over hoe jij de ruimte in je tuin zo kunt gaan benutten dat je er optimaal van kunt gaan genieten.

Jouw eventuele vragen tijdens de oriëntatie en realisatie nemen wij graag van je over wanneer we bij je langskomen voor een vrijblijvend advies.

Wat voor een soort terrasoverkappingen leveren jullie?

Mijnterrasoverkapping biedt alle soorten en maten terrasoverkappingen aan, zowel van hout als van aluminium.

Afgestemd op jouw wensen stellen we de terrasoverkapping compleet naar wens samen. Ga je voor een basis overkapping of kies je voor de luxe variant die compleet naar wens in te vullen is?

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Wij komen bij je langs

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak


Wat maakt Mijnterrasoverkapping uniek?

Bij Mijnterrasoverkapping vinden we een aantal zaken erg belangrijk die ons tegelijkertijd uniek maken. Een van deze zaken is dat we niet tevreden zijn voordat jij met een glimlach de deur uit gaat.

Om jou met een glimlach de deur uit te laten gaan zijn er meerdere ingrediënten nodig. Een van deze ingrediënten is kwaliteit.

We snappen dat voor jou enkel de beste kwaliteit goed genoeg is. Op onze producten leveren we standaard 10 jaar garantie waarmee we onze kwaliteit onderstrepen. Een ander ingrediënt om jou te laten glimlachen is onze service.

Uiteraard begrijpen we dat jij geheel ontzorgd wil worden; met complete ontzorging bedoelen we dat jij gedurende het gehele proces van A tot Z slechts hoeft te genieten van het eindresultaat!

Ontzorging begint volgens ons tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jou thuis waarin we uitvinden of we elkaar van dienst kunnen zijn.

Terrasoverkapping Apeldoorn: kwaliteit en service in de regio

Mijnterrasoverkapping plaatst haar producten in de regio Wanneer je je oriënteert op gebied van een terrasoverkapping kom je landelijk veel aanbieders tegen.

Denk je na over de aanschaf van een terrasoverkapping? Wij voorzien je van alle gemakken.

 

Welke levertijd kan ik verwachten bij jullie?

Zoals je misschien weet is er wereldwijd momenteel een schaarste gaande als het gaat om vele materialen zoals hout, aluminium en staal. Helaas werkt deze schaarste ook enigszins door in onze organisatie voor sommige producten. Andere producten zijn gewoon volgens normale levertijden te bestellen en te plaatsen.

De normale levertijd bij Mijnterrasoverkapping betreft meestal een periode van 4 tot 6 weken, eventuele vertragingen daargelaten. Naar wens kunnen we proberen om dit proces te versnellen. Heb je haast? Laat het ons weten.

Kan ik mijn offerte nog aan laten passen?

Uiteraard. Mocht je een eerste oriënterende offerte aan hebben gevraagd om een globale indicatie van de prijs te ontvangen dan zijn er altijd mogelijkheden om wijzigingen door te voeren.

Wellicht wil je nog een toevoeging doen aan de bestaande offerte of heeft het advies van een van de specialisten van Mijnterrasoverkapping je aan het denken doen zetten.

Specialist Gijs denkt graag met je mee over de mogelijkheden.


 


© Copyright Mijnterrasoverkapping