fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Veranda Enschede

Woonachtig in de omgeving van Enschede en op zoek naar een veranda? Dan ben je op de goede plek belandt. Het kan nogal een uitdaging zijn om de juiste veranda te kiezen. Want ja, wat wil je precies, wat kost zoiets en wat wordt er eigenlijk allemaal aangeboden?

Eigenaar Rene van Mijnterrasoverkapping vindt dat het anders kan. Als expert staan wij je graag bij wanneer je je oriënteert op een veranda of wanneer bepaalde zaken nog onduidelijk voor je zijn. Vanaf het eerste moment dat je in een van onze showrooms binnenkomt nemen we al het werk, eventuele stress en onzekerheid van je over. Vanaf dan is het enige dat je nog hoeft te doen achteroverleunen en genieten van het proces.

Uiteraard ben je van harte welkom in de showroom in Zutphen of Apeldoorn. Je kunt hier een aantal modellen van de veranda’s in levende lijve komen bekijken. Het is ook altijd mogelijk om een vrijblijvend gesprek in te plannen en je te laten adviseren door Rene.

Ik wil een afspraak maken

 

veranda enschede comfort

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een veranda? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale veranda eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Veranda Arnhem wit
Verana Enschede Groen

Waar is Mijnterrasoverkapping goed in?

Wanneer je nadenkt over extra leefruimte bij jou thuis in de vorm van een veranda dan kan dit nogal wat haken en ogen hebben. Het is de kwaliteit van Ron en zijn vakmannen om jou hierbij te helpen; jou ontzorgen is onze prioriteit. Van het visuele aspect -waarin we met je meedenken over hoe de veranda qua kleur en ontwerp in jouw leefomgeving zou passen- tot aan het technische aspect, jij hoeft alleen nog maar te kiezen.

Om jou blij te maken werken we met de hoogste kwaliteit producten van Duitse origine. De constructies van onze veranda’s zijn gecertificeerd volgende DIN EN 1090 (Europese CE norm). Je ontvangt van ons een garantie van 10 jaar op jouw veranda.

Ieder huis en iedere leefomgeving is uniek volgens ons. Daarom hoort ook bij jouw unieke omgeving een op maat gemaakte veranda. De plek waar je het meest bent hoort precies te passen bij hoe jij als mens in het leven staat. Vanuit jouw wensen en ideeën realiseren we daarom een maatwerk veranda passend bij jouw leemomgeving.

Veranda Enschede: vertrouwd in de omgeving

Mijnterrasoverkapping realiseert veranda’s in de regio (bijvoorbeeld in Lochem) van Enschede en omstreken. We vinden het een fijn idee dat je in of rondom Enschede woont. Kom gerust eens langs in onze showroom te Zutphen of Apeldoorn.

Je bent van harte welkom om de producten eens van dichtbij te komen bekijken. Wanneer je op zoek bent naar meer informatie over een veranda of als je geadviseerd wil worden door eigenaar Ron ben je welkom voor een vrijblijvende afspraak. Ron neemt je mee door de showroom en kan eventueel met je meedenken over de mogelijkheden van een veranda bij jou op locatie.


© Copyright Mijnterrasoverkapping